מסכים מאד עם הרוב. רסלמניה בינונית ואף חלשה לפרקים. הפורמט של שני ערבים כמעט אף פעם לא מוצדק בעיני (אולי שנה שעברה החריג היחיד), והטעם המר של הסוף מקרין כמעט על הכל. אוסיף איפה שיש מה:
ערב 1
אוסו וגונתר עם סנוזר רציני. ג׳יי היה צריך לדמם או להתאושש מבאמפ גדול. החגורה מרגישה לא חשובה בעקבות המיקום בקארד ומי שמחזיק אותה. בכל מקרה, לא מאד הפריע כי מראש הקרב הזה שם בשביל הכניסה ובשביל הסיום. מעניין לאן גונתר יכול להתקדם מפה.
ג׳ייד נעמי - גרם לי להחזיק מנעמי הרבה יותר מאי פעם. הקרב הפתיע לטובה. ג׳ייד היא שילוב די הזוי של מראה מושלם ו-0 יכולות זירה, אבל כשמגינים עליה הקרבות אחלה.
אל גראנדה - רק רציתי להוסיף שה-450 ההפוך היה מטורלל ושקצת חבל על ריי פיניקס.
טיפי-שארלוט - קרב רע מאד בעיני. התבלבלו המון והציגו 0 סנכרון וכימיה. מסכנה טיפי והשיניים שלה. מגיע לה יותר. שארלוט נראית לי גמורה לגמרי, זכרתי אותה כמדהימה בזירה ואין לזה זכר.
מיין איבנט מופלא עם טוויסט שבוצע בשלמות. מעניין לאן סת׳ הולך בהנחה שאנחנו מקבלים את ריינס ופאנק בסאמרסלאם. באמת שאין לי כוח לראות אותו לא מול ריינס ולא מול פאנק יותר, מיצינו היטב.
לסיכום - ערב רע על גבול הפרי-שואו פרט לקרב האחרון.
ערב 2
משולש הנשים היה מטורף! פייסינג פסיכי, אתלטיות, פיזיות, ספוטים דפוקים ובלתי אפשריים - במיוחד המון סולט לתוך הרגליים של ריפלי לתוך KOD. אין לי כמעט היכרות עם איו ואני לגמרי פאנבוי אחרי מאניה. אחד הקרבות הטובים שראיתי טכנית, נקודה. ניגוד מוחלט לבילד המחריד (נושא חוזר במאניה הזו, בכיוון הזה וגם בכיוון ההפוך).
בין יבשתית - דום הוא גאון. גאון. מעניין לאן ג׳אג׳מנט דיי הולכים מפה, תכף יעיפו את פין איכשהו ואז לא נותר כמעט זכר לסטייבל המקורי (או אפילו לגלגול השני? לא זוכר מי היה שם בהתחלה עם אדג׳). לא יודע אם הם מעניינים מספיק מחוץ לדום וליב. ברון מתאבק מושלם עם moveset שהוא כל מה שאני אוהב בהיאבקות. פין זו קריירה מבוזבזת ברמות, לא יודע אם כבר יש לו הרבה איך לשקם בשלב זה.
הנדרי בהחלט הברקה. היה צריך מישהו שלא יפסיד יותר מדי מהקבורה הבלתי נמנעת.
לוגן סטיילס והזוגות נשים 0 עניין. אפילו עם החזרה של בקי. בראשון עוד ציפיתי לאיזה ספוט גדול או גימיקי ואפילו את זה לא קיבלנו, ערימה של כלום.
מיין איבנט - כל מה שהיה גרוע בבילד נכח בצורה מאד בולטת בוידאו פרומו. לא היה שום היגיון בסיפור כפי שסיפרו אותו, והסיפור הנכון והמושלם היה כל כך קל ו-right there. פתאום רטרואקטיבית כל הרגעים של סינה נצבעו שחור ובלה בלה בלה… זה פשוט לייזי בוקינג עם הטרן אולי הכי גדול בתולדות הענף. הכניסה של סינה היתה מעולה, מצטרף למחמאות. גם ההתמודדות שלו ושל קודי עם דינמיקית הוגן-רוקי המובהקת שהלכה שם ראויה להערכה. אבל הקרב עצמו היה חלש מאד מאד. גם לפני הסוף האיום. חסרה אינטנסיביות, אולי באופן מובן עם הגיל של סינה.
באשר לסוף עצמו - קטסטרופלי גם ברעיון וגם בביצוע. קודי שרד את כל הבלאדליין מחוזקים בדה רוק, את רומאן ת׳אנוס ריינס, התערבויות, נשקים ופצצת אטום שנה שעברה. לא יכול להיות שמה שמכריע אותו זה התערבות של טראוויס פאקינג סקוט, ועוד לא אחת אגרסיבית במיוחד, ולואו בלואו אחד. גם הכניסה בסלואו מושן היתה פשוט מזעזעת, הוציא לחלוטין מהאירוע והסריח מגימיקיות יתר עצבנית. צחנת jump the shark של ממש, לא ראיתי דבר כזה מאז שחזרתי לעקוב, בטח לא במיין איבנט של פאקינג רסלמניה. זה יזכר לעולם, ובצדק גמור, כאחד מהמיין איבנטים הגרועים בתולדות מאניה, בגלל החרא הזה.
חוץ מזה, רוקי לא הופיע וזה וואחד פאול משוגע. קשה להתחמק מהתחושה שהדיווחים נכונים והוא פשוט נכנס כמו טורנדו והשאיר את כולם לנקות את החרא שלו. כנראה שזה גם מה שכמעט קרה שנה שעברה. מזעזע. היה עדיף שלא יופיע כלל. כל הסיפור לא קוהרנטי. סינה לא הרוויח מרוקי ממנו כלום, ורוקי לא מרוויח מסינה כלום. מה בדיוק הלוגיקה של זה? רוקי רוצה שסינה יתן לו את הנשמה שלו בשביל… מה? ללכת עם האליפות? זה מה שהבוס הגדול רוצה? זה כל כך מטומטם. הטרן עצמו היה מדהים, סינה על המיקרופון עשה את המיטב (אם כי גלש למחוזות ה-corn לא מעט לטעמי), אבל האנגל הזה הוא קטסטרופה. לא אחת אבודה בשום מובן, אבל הפרק הראשון הוא כישלון חרוץ בעיני לאור הפוטנציאל.