וואו ויני פשוט ריסק את חטאפה. אני מת על זה שהוא עושה כרטיסים מהחרא שלהם.
בנוסף תהיה אספקת דמעות של אוהדי בארסה לשבוע נוסף, צמאים לא נשאר השבוע.
מי מרים את הכפפה לתביעה ייצוגית נגד המועדון על קיצור משך החיים שלנו מהמצב של חטאפה בסיום?
מזל שכל שנה יש רק משחק אחד אצל חטאפה, מכניסים אותך לדיכאון קליני ב 90 דקות בלבד, מרחם על האוהדים שלהם.
הניצחון הזה היה קשה לי נפשית פי 10 מההפסד היום של ליברפול נגד יונייטד.
זה לא כדורגל הדבר הזה.
אין טעם להוציא אנרגיה על פרשנות. זו חטאפה וידענו שזה מה שיהיה, בנוסף שאנחנו תמיד נראים חרא אחרי פגרת נבחרות.
שרדנו 30 עבירות בלי פציעות מיותרות, נקווה רק שטיבו בסדר והלאה ליובה.
רק נקודה, אמבפה היה מאוד חלוד היום למרות השער שכבש, לא היב מעורב מספיק והחמיץ שני מצבים ממש טובים לשער וההחמצה מהמסירה של ואלוורדה גובלת ברשלנות מבחינתי.
אפשר לבוא בטענות רק לעצמנו.
חטאפה ממש לא היו אגרסיביים או מלולכים ב60 דקות הראשונות, אנחנו פשוט באנו עם חרא של אנרגיות ובלי תכנית משחק ברורה. היו לנו היום הרבה יותר שטחים מאשר מול הקבוצות שהסתגרו מולנו השנה בברנבאו ואנחנו פשוט עקרים כמעט לגמרי במשחק ההתקפה שלנו.
שוב מסתמכים יותר מדי על היכולת האישית של שחקני התקפה (היום זה פשוט היה נראה רע עם פרנקו שנכנס לתוך המגן שלו פעם אחר פעם ורודריגו שמחפש את החלוץ ל״קיר״ ובמקום זה מגלה שאמבפה כבר עשה תנועה לעומק)
אני הייתי רוצה לראות את גונזאלו כחלוץ מטרה היום - אולי כי הייתי נוסטלגי למשחק של חוסלו מולם לפני שנתיים שהפך את זה לניצחון קליל. בכל מקרה אני חושב שהייתה חסרה לנו נוכחות ברחבה אבל אולי צ׳אבי רצה שג׳וד יספק אותה עם הכניסות שלו, במקום זה קיבלנו שוב ג׳וד יותר מדי רחוק מהשער והם גם דאגו לעצור אותו מהר בכל פעם שהוא קיבל את הכדור.
באמת מזל שיש לנו את גולר, היה לי ברור שהגול יבוא רק דרכו והיכולת שלו להתמצא בתוך הכיס של ההגנה, ממש כמו קווטרבק מהכדורגל השני, ובקור רוח להעמיד את חבר שלו באחד על אחד… פשוט ייחודי בסגל שלנו.
עדיין סקרן לראות איך אלונסו הולך לפתור את הפאזל בקישור כדי לשלב אותו ואת בלינגהאם בהרכב. ולא - מה שהיה בדרבי כנראה לא יכול לעבוד. אני הייתי מוציא את טשואמני אבל ברור לי שאלונסו לא מסכים איתי.
שמח על 3 הנקודות, בסוף ככה לוקחים אליפות אבל היכולת, וזה לא חדש, רחוקה מאוד ממה שהיינו רוצים לראות.
אתה אוסף כסף עדיין לאובססיה שלנו או שהגיע הזמן שתשקיע בעצמך?
אתה אוהד של הקבוצה הכי בכיינית באירופה. קצת מודעות.
משחק מאוד מאכזב. מרגיש שהקבוצה סטטית, גם בהתקפה וגם בהתקדמות.
גם עם ההחמצות שלו ועם כמה שהוא חלוד אנחנו תלויים בn יותר מכל שחקן אחר והוא היה היום הסכנה האמיתי היחידה על השער של חטאפה. השאר או שלא חדים כמו תמיד (בלינגהאם ורודריגו) או שהיכולת שלהם לא מספיק טובה (הכשרון הכי גדול בכדורגל ארגנטינאי מאז מסי).
הקישור לא מקשר. לא יודע מי אמור להיות באופן קבוע בקישור אך מהחומר שיש לנו רק ארדה מצליח לעשות את זה. לא מבין על מה קמא מקבל תשבוחות, חטף כמה כדורים אבל זהו בכללי. מסירות לא מדויקות, שום קשר להתקפה. ואי אפשר בלי מילה על הפיל בחדר. ג’וד ממשיך בכושר רע.
המשחק האגריסיבי של שחקני חטאפה הוא אותו משחק של שאר קבוצות הלה ליגה בשנים האחרונות. ההבדל הוא שהפעם השופט לא איפשר אגריסיביות יתר ושאפו על כך. מצפה לדברים דומים בשאר משחקי הליגה.
אמנם כבר התחילו, אבל יש לי הרבה ציפיות מכם השבוע, מקווה שלא להתאכזב.
אנחנו לא בכיינים, אנחנו רגישים יתר על המידה.
מתחילת העונה אני שואל את עצמי אם אני כזה מטומטם שלא רואה בו יותר מדי וכל השאר כן
הגיע הזמן באמת, שקט בגזרה הזאת למשך יותר מדי זמן
אני כמוכם גם לא מבין את הקרדיט המוגזם לפרנקו,כרגע הוא ממש לא ברמה,מאבד יותר מידי כדורים,או שישים אותו בעמדה שלו ונוכל לשפוט אותו כמו שצריך או שיירד לספסל,כרגע זה לא נראה טוב.
אמבפה היה יחסית חלוד ולא חד אתמול,גם בגול שהבקיע הסיומת לא הייתה טובה וזה נכנס במזל,אבל ממנו אני לא דואג,אני כן דואג מזה שנשחקנים כבר כמה משחקים נראים חסרי אנרגיה,כאילו לא בא להם לשחק כדורגל,אין לחץ,זלזול בירידה להגנה כמו בהתקפה האחרונה של חטאפה שכמעט הסתיימה בשער מביך,חוסר דיוק במסירות פשוטות ואין שום התקדמות במשחקים האחרונים,אלונסו חייב להתעורר ומהר.
קמא מצוין,ארדה נחוץ בטירוף,כרגע שניהם צריכים לפתוח יחד עם בלינגהאם כשפדה ממשיך בימין יחד עם רודריגו,צואמני מבחינתי יכול לרדת לספסל,נתן כמה משחקים טובים בתחילת העונה ומאז חזר לבינוניות.
אם אמבפה זה החדר שבו שמור האוצר אז לארדה יש את המפתח. אין שום ספק שהצמד הזה צריך לראות זמן מגרש ביחד.
קאררס מסתמן כפגיעה ממשחק למשחק. עצירת הכדור על החזה הייתה תענוג גדול.
כל מי שמגלה עכשיו שאלונסו לא קוסם - נהדר. את אנצ׳לוטי כמובן שהרגו על חצי מהכדורגל החלש שאנחנו עדים לו. יש כאן שני גורמים במקביל:
- אין פתרון קסם לחטאפה של בורדלס
- כריסטיאנו 2.0, לטוב ולרע. ברגע שיש את אמבפה, המשמעות היא אמבפה ועוד עשרה. אתם תקבלו ממנו עשרות ומאות גולים, אך זה לא בא בלי מחיר. אנחנו כבר שנה פלוס בתוך האירוע וזה עדיין לא הצליח להתחבר מבחינת סגנון כדורגל. העובדה שאנחנו עושים לחץ בצורה אחרת או שגולר חכם ויודע לזהות את התנועה של קיליאן לא קשורה לכך שאת המעגל לפיו הצלחה של אמבפה באה גם על חשבון הצלחה של שחקנים אחרים - קשה יהיה מאד לרבע.
מילא אם היה מאבד כדורים. אני פשוט לא רואה שום ‘ניצוץ’ אצלו, כזה שרואים אצל ויני ורודריגו גם במשחקי נפל שלהם. גם בפעמים שהוא כן עובר זה חצי בפוקס ולא באמת מוביל לשום מקום… כמו שחנן אמר, אני טיפש או שהמלך עירום.
וחוץ מזה, הוא כמו סאקה, נכה ברגל ימין. זה לא מבטיח.
אורי אנחנו אחרי ביקור אצל חטאפה, זוכר? לא זמן להגיד ‘אמרתי לכם’
.
אמרתי כבר ואגיד שוב, אין שום קשר בין ריאל של העונה לריאל של קרלו, ומי שבספק מוזמן לעיין בת’רדים מהעונה שעברה.
אחת השיטות לפרוץ בונקרים היא לבודד שחקן באגף, להכניס 4-5 שחקנים לרחבה, גם אם הם לא גבוהים, ולהכניס כדורים חדים לרחבה. זה יוצר הרבה ריבאונדים וכו’. למה לא עושים את זה?
מכירים את זה שאתם יוצאים עם מישהי ולא שמים לב לאיזה פגם אצלה. ואז כשחבר מאיר את עיניכם מאותו רגע קשה לשחרר מהפגם הזה?
אז גם לי לקח זמן, אבל מאז שהבנתי שריאל של אלונסו משחקת כדורגל פאקינג משעמם קשה לי לשחרר מזה. והתחלתי קצת לסבול.
אני מעולם לא התיימרתי להבין בטקטיקה, במערכים וכו’. אבל איך יכול להיות שכבר יותר מ-1000 דקות משחק של הקבוצה ואני לא זוכר שום מקרה של דאבל פס בין מגן לשחקן קו? טוב אולי היו איזה פעמיים של מסטה וקרבחאל. אבל זה באמת זיכרון מעומעם. כאילו זה לא א’, ב’ של אימון ותנועה הכי טבעית של קבוצה שלוחצת על יריבה?
אנחנו אחרי שבעה מחזורי ליגה, שני משחקי צ׳מפיונס, טורניר בינלאומי ותבוסות הן לאתלטי והן לפריז. מתוך זה, הכדורגל נראה היה באמת טוב במשחקים מעטים מאד ובהרבה מהם - במעט מדי דקות.
אני מאד בעד לתת לאלונסו לעבוד ומפרגן לו כשצריך. פשוט, כדי שאתחיל להלל, אני צריך יותר מפנטזיות בעלות גוון מיני קל מפי גיא צרפתי ויותר דברים שקורים בשטח.
לגבי אמבפה - זה לא קשור לאלונסו כמו שזה לא קשור לקרלו, בדיוק כמו שהסיפור של רונאלדו לא היה קשור לזידאן. מדובר בשחקן שהאפקט שהוא מביא איתו גדול ממאמן כלשהו. שים לב שלא הגדרתי את זה כבעייתי אלא כמשהו שיש לו השפעות שהן שליליות וחיוביות כאחד. עם רונאלדו זה השתלם עד שזה הפסיק להשתלם, גם אם סבלנו כצופים תוך כדי. סביר שזה גם מה שיקרה כאן, אם כי כולנו בעד זה שאלונסו ישפר גם את האסתטיקה.
אני לא מסכים עם זה, אבל גם לשיטתך - לפחות אנחנו לא תולשים שיערות, נכון? ובבירור נוצר פה משהו.
בחיי, בסוף העונה שעברה שקלתי ברצינות להפסיק לראות את ריאל, אי אפשר להשוות בכלל
תולשים, כמובן.
ההבדל המשמעותי הוא בלחץ וזכייה בכדור. אני עוד לא מרגיש משהו במשחק ההתקפה שהוא שיפור, בטח לא משמעותי. זה לוקח זמן ואין פתרון קסם.
אני מוכן לתת את הזמן הזה ומאד בעד אלונסו. כל ההבדל הוא שאני לא מאמין בקסמים ולא אונס את הסיטואציה כדי להגיד שיש שיפור היכן שאין. מקדימה זה עדיין משחק על היתרון האיכותי הברור שברשותנו.