מחזור הסיום באלופות: 0:3 על ברסט והפלייאוף מביא את מנצ'סטר סיטי!

גם מול בארסה טענו שזה משחק שקלאסי לאמבפה וויני לאור ההגנה הגבוהה שלהם (והלא עד כדי כך מוכשרת שלהם) וכולנו יודעים איך זה נגמר… מול האין הגנה שלהם אנחנו ניתן פייט צמוד מאוד עם משחק הגנה לא קיים משלנו.
נקווה שההתקפה שלנו באמת תדלוור ושקורטואה יהיה ב גוד מוד

מנצ’סטר סיטי למרות הכל יותר ‘קבוצה’ מריאל מדריד גם בימים אלה ויש לה מאמן טוב יותר. כדורי העומק האלה מאחורי לוקאס ואסקס ואורליאן טשומני זה משחק ילדים מצידם כמו שב-4:0 ההוא הזכור כסיוט (מי סיפסל את אנטוניו רודיגר? מי?) וכמובן ברנרדו סילבה שעשה צחוק מאדוארדו קמאבינגה. העונה לא ניצחנו אף משחק גדול, הושפלנו פעמיים. זה לא מתחבר בכלל. מעבר לכך, התבוסה הממש קשה הזו הופכת את סיטי עוד יותר ל’חייה פצועה’. לא יודע כמה טוב לנו הפעם שהגומלין בסנטיאגו ברנבאו

חבר’ה, תהיו רגועים, אנחנו הולכים לשחק 442 שטוח עם מודריץ’ באמצע. הכל טוב.

ניסיתי לעודד אתכם ואתם בכוח רוצים להישאר פסימיים :roll_eyes:

עוברים די בקלות, סיטי העונה קבוצה גמורה, הרבה יותר מבולגנת מריאל.

בתחילת העונה עקבתי אחריהם וצפיתי כמעט בכל משחק מאחר והאמנתי שהם האיום הכי גדול על ליברפול במירוץ האליפות, כבר כמה חודשים שאני כבר לא עוקב אחריהם.

ההימור שלי זה מינימום חצי גמר :crossed_fingers:

והקלאסיקוס העונה שכמו @Me1 אמר פה יפה גם בארסה עם הגנת טלאים, לא באה להתבנקר ואנחנו אמורים להיות מולה בעליונות מוחלטת - אממה אם אנצ׳לוטי יגיע בגישת ״בוא נמחק את הקישור ונזרוק כדורים לויני ואמבפה ונשים את ג׳וד חלוץ״ יהיה לנו מאוד קשה. תוסיף לזה הנעת כדור מוגבלת נורא בחלק האחורי שלנו, ושהוא גם מסננת - בקיצור אם זה קל הקבוצה הזאת יודעת לעשות את זה לקשה, בצורה מושלמת

יהיה די ביזיון לא לרסק את נונייש עם ויני באינספור בידודים, אבל בסוף פודן יראה כמו מסי מול מנדי ואלאבה

דרך אגב, מתי קמאבינגה חוזר?

2 לייקים

אוהדי ריאל הערב:

לייק 1

סיטי לא מפחידה, קבוצה שבורה עם מאמן שמצטיין בפאשלות שלו בנוקאאוט.

תוכלו להשחיל אותם בפער של 4 וצפונה

4 וצפונה זה לא הקטע שלנו, אנחנו 2 ודרומה.

לייק 1

ראית את סיטי-ריאל בשנים האחרונות? יותר מזה - ראית את ריאל של אנצ’לוטי מול כל קבוצה מעל דרגת ליגה רביעית בשנים האחרונות?

ובכל מקרה - כשיכלה להיות אפשרות להגרלה מול קבוצות כמו סלטיק, ברוז’, איינדהובן, ספורטינג, ברסט, פיינורד ועוד, ומה שאתה מקבל זה סיטי - זאת בוודאי לא סיבה למסיבה.

אגב, יכולתי לעשות כמובן גם את הכיוון ההפוך, והוא היה עובד באותה מידה -

אוהדי סיטי הערב:

לייק 1

נחכה ונראה. תקבלו את ברסט תעלו ב 2-1 דחוק ומספיק, תקבלו את סיטי תעלו עם פער של 3-4 שערים.

סיטי השנה רעים מאוד. רעדו להם הרגליים נגד ברוז’ ופריז המחורבנת של לוצ’ו. זה לא נאחס, ריאל יתנו תוצאה היסטורית גם במומנטום בינוני שלכם.

לייק 1

בסוף זאת עדיין ריאל עם קרלו מול סיטי של פפ.

לך תנחש עכשיו מה המוח הקודח של קרלו ימציא לילה לפני המפגש, אלאבה יחזור להציל את ההגנה, מודריץ’ יביא את הנסיון החסר במעמדים חשובים וג’וד ישחק קיצוני ימני כדי לעזור בסגירה בצד ההגנתי.

לייק 1

אתה עושה את קרלו לפפ, לא יודע מה אנצ’לוטי מכין, פפ תמיד מופיע עם הרכב מטומטם נסיוני שלא שיחק מעולם יחד במעמדים האלו.

אצל פפ יש הגיון שאפשר להבין מאחורי השטות, אצל קרלו זה כי סתם בא לו.

@EJB

מה יש לך להגיד להגנתך?? זכיתם בהגרלה קלילה. אמרתי עוד לפני שהוגרלתם.

להגנתי עומדת חוליית ההגנה האימתנית, הבלתי-חדירה והטכנית לעילא ולעילא הכוללת את מנדי, אלאבה, טשואמני ולוקאס פאקינג ואסקז, שאם יש דבר אחד שהם עושים פחות טוב מאשר לסכל נסיונות של היריבה להתקרב אל הרחבה שלנו, זה להשתחרר מלחץ. וכל הטוב הזה נמצא תחת ניצוחו של הרב-אומן והטקטיקן המהולל סבא קרלו, שברזומה המפואר שלו נמצאות 3 תבוסות ענק ליריבה המושבעת, אחת מהן מול מאמן על כמו צ’אבי, ועוד אינספור תצוגות נפל מביכות עם סגל שכל מאמן היה חולם לקבל.

ואם נדבר קצת יותר “ברצינות” - מדובר בהתמודדות שיכולה להסתיים ב-8-0 לטובתנו בסיכום שני המשחקים או ב-8-0 לטובתם, ואני לא אופתע בכלל.
אני לא קונה את כל הדיבורים האלה על זה שסיטי היא ‘קבוצה גרועה’ פתאום. מדובר בכמעט אותם שחקנים בדיוק שדרסו את הפרמיירליג במשך כמה עונות וגם לקחו צ’מפיונס ראשון והיסטורי לפני פחות משנתיים, ובאחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה של המשחק, ושאני לא צריך להסביר ולהזכיר לך, מכל האנשים, למה הוא מסוגל. אין ספק שעוברת עליהם תקופה נוראית, ולא קצרה בכלל, אבל הם לא שכחו לשחק כדורגל. ולא בא לי ש"ייזכרו" פתאום על חשבון הקבוצה שלי.
איך שלא תהפוך את זה, זאת אולי ההגרלה הגרועה ביותר שיכולנו לקבל מבין העולות לפלייאוף.

לא בדיוק, השלד של אותה קבוצה דורסנית כמעט ונהרס, דיאס שכמעט ולא משחק העונה ורודרי שסיים את העונה היו העוגן ההגנתי המרכזי, גם השוער אדרסון עובר עונה איומה ומלאת פציעות, תוסיף גם את ווקר המגן הימני הכי טוב בעולם בשנים האחרונות שהשנה נראה כמו שחקן עבר וכבר עזב למילאן וכך איבדת הגנה טופ עולמי והחלפת אותם בכל מיני בינוניים.

אבל המכה הכי כואבת זה השחקן הכי טוב בהיסטוריה של הסיטי, הכוכב הראשי והאחראי על כך שהקבוצה דרסה את הפרמיירליג שהפך פתאום לגירסא ג’ינג’ית של מודריץ’, התחיל כבר עונה שעברה עם הפציעות והגיל שהתחיל לתת את אותותיו, העונה הוא כבר שחקן ספסל ובלי דה ברויינה זאת לא אותה סיטי.

הקבוצה שדרסה את אירופה איננה עוד, היא חייבת חריש עמוק כדי לחזור למה שהייתה, זה כמובן יקרה, כי יש כסף ויש פפ אבל לא יקרה בשבוע הקרוב.

כמובן שפתאום משום מקום הכל יכול להתחבר להם אבל הסיכויים לכך קטנים.

השקעת בתגובה, ואני מסכים לכבדהו וחשדהו.

אבל פפ לא סתם קרס, אם פרגוסון אמר שמחזוריות של קבוצה מנצחת היא 3 שנים, פפ משך את זה כפול עם כל מיני שיפצורים. בסוף, עם כל הרכש, זה נגמר. ואז צריך לעשות rebuild.

סתם מעיר על ההוצאה מפרופורציות של גדולתו של הולאנד - הדבר אעלק הבא בכדורגל. ידעתי והרגשתי שזה מוגזם, למרות כל השיאים של הממותה הזה, הוא צריך שיזינו אותו בכדורים, שחקני העל העולמיים ידעו לעשות גולים לבד, לכן כמעט תמיד אין חלוץ מטרה שהוא הכוכב הגדול ביותר בעולם. תמיד שחקן דריבליסט חכם שווה יותר כי הסיכויים שלו להיות מעורב בשערים גבוה יותר. תן לי 10 פעמים לבחור בין סאלח הנאלח לבין הולאנד ובכולם אני אבחר סאלח. שחקן יוצר שגם יודע לכבוש זה הטופ של הטופ, לא ממותות רחבה, זלאטן יכול לשמש כעדות וזלאטן היה טוב יותר (בעיניי) חכם יותר (ומגניב יותר) מהלאנד.

(היוצא מהכלל שהיה 9 פשוט בלתי ניתן לעצירה גם כיוצר - רונאלדו השמן. ובלי הפציעות היה יכול לתת לפי הכשרון פייט למסי)

2 לייקים

ההשוואה הנכונה היא לשחקנים כמו ואן ניסטלרוי, אינזאגי, לוקה טוני וכו’.
דווקא רונאלדו וזלאטן שונים מאוד מהלאנד.

מסכים עם הטענה הכללית.
לדעתי טעו שלא שברו את הבנק בשביל הארי קיין, וגם בזה שלא עשו מספיק כדי לצרף שחקן התקפה ‘‘יוצר’’ בכיר.
סיטי השתעבדה פעמיים. אחת ביצירת המצבים לדה בריינה, ושתיים בכיבוש שערים להלאנד. כל השאר עבדו בשבילם. הכי לא טוטאל פוטבול.

החתימו אותו ל9 שנים!!! כנראה ככה זה שאין פייר פליי ואתה יכול להשתעבד לשחקן שלא יכול ליצור בעצמו - בגדול.

לייק 1