מחזור הסיום באלופות: 0:3 על ברסט והפלייאוף מביא את מנצ'סטר סיטי!

הוא ממש לא אשם בהכל וזה ממש לא אחד המשחקים הגרועים שלו העונה אבל הוא בהחלט בזבז לנו 2-3 התקפות טובות במחצית הזו.
אני לא מאלה ששונאים שחקנים ומאשימים על אוטומט עד לפני חודש עוד הגנתי על צ׳ואמני ועד לפני כמה חודשים הגנתי גם על מנדי,אבל יש גבול.

אנצ’לוטי מתגרה במזל טצ’ואמני עם צהוב חייב חילוף לפני שזה יהיה מאוחר.

בלינגהם כבר כמה משחקים ברצף מתחכם מידי מול השער, ותמיד מסתרבל. תן בעיטה בנגיעה פעם אחת.

בינתיים כל שאר המשחקים הולכים לטובתנו, אני מקווה שאנצ’לוטי מבין שלא מספיק לנצח אלא צריך גולים.

אם הטבלה תשאר ככה, יש לנו 50 אחוז לפגוש את סיטי בפלייאוף

שער אחד ואחנו לא צריכים לחשוש מכלום, אך כפי שנראה לאנצלוטי ה 2:0 הזה מספיק, לא צריך להתאמץ יותר.
למה הוא מחכה?

צריך 2-3 עכשיו, או שמילאן ישוו.

מודריץ נתן משחק טוב מאוד, לא חייב לחפש אותו בכוח…
ברור שהוא נופל בפן הפיזי אבל היום היה אחלה, אין תלונות.

למודריץ אסור לפתוח בהרכב שלנו באף משחק, יש 4 שחקני ספסל שהם הרבה יותר טובים ממנו, הוא אחלה שחקן מחליף, ולא לא מעניין אותי קטע של כבוד.

זה נכון שיש לנו 50% לקבל את סיטי?

לא הבנתי שום דבר

אני לא יודע את מי נפגוש, אני לא יודע מי תפגוש את מי, זה הפורמט הכי מטומטם שאפשר היה לחשוב עליו לדעתי.

אין הגיון, אין שיטה, כל מה שהתרגלנו עד עכשיו בכדורגל הם שינו ובלגנו.

לדעתי אנחנו נגד סלטיק או סיטי (הגרלה). המנצחות יפגשו את אתלטי או לברקוזן

למישהו יש ספק שנקבל את סיטי ?

אני לא מסכים, חושב שקרלו מצא לו את התפקיד הנכון והוא בעונה טובה ותורם לקבוצה אספקטים שאין לה.

זה חד משמעית פורמט יותר טוב כי הוא הוביל להרבה פחות משחקי גארבץ’.

אפשר היה להגיע לאותו מצב שאין משחקי גארבג’ גם בפורמט הישן, פשוט היו מחליטים שמקום שני ושלישי הולכים לפלייאוף ורק מקום ראשון עוחה אוטומטי.

פה הם עשו בלגן וסלט וקבוצות עלו על הפרש שערים שהם עשו על קבוצות שקבוצה אחרת שלא עלתה לא שיחקה מולן.

אני לא רואה שום תרומה שלו כשחקן הרכב, הדבר היחיד שהוא תורם לו זה לקישור של הקבוצה היריבה.
אני מת על לוקה, אל תחשוב אחרת, אבל כשחקן הרכב הוא כבר יותר מזיק מאשר מועיל.
לגבי ההגרלה, סיטי אכן בעונה חלשה אך היא עדיין קבוצה שמפחידה אותי, מעדיף עד כמה שאפשר להימנע ממנה.
לגבי המשך הדרך זה לא משנה, אנחנו צריכים לעבור כל קבוצה שניצבת מולנו עד החצי.

זה נראה קצת ברור יותר בתמונה הזו גם אם זה לא אומר הרבה.
למשל, אתלטי הולכת לפגוש בשמינית אחת מבאיירן, סיטי או ריאל.
ברבע ארסנל, אינטר או יובה.
בחצי ברסה, ליברפול או פריס.
ובגמר למעשה כל אחת מאלה שכתבתי פה.

מעניין אם אחרי ההגרלה נדע גם עם מי מצטלבים בשלב הבא או שזו הגרלה נפרדת

טוב, ברור שנקבל את סיטי אנחנו תמיד מגרילים אותם.
המשחק הראשון יהיה 3-4 ימים אחרי הדרבי מול אתלטיקו.
אם נעבור את סיטי נקבל את אתלטיקו או לברקוזן.

היה ברור שהפרש שערים יהיה משמעותי בשיטה החדשה. הנטייה של אנצ’לוטי והשחקנים שלנו לעשות את המינימום ההכרחי עלתה ביוקר הפעם. מספיק שהיינו כובשים עוד 2-3 שערים לאורך הליגה כדי שהיינו מקבלים את ספורטינג או ברוז’ בפלייאוף, ואת ליל או אסטון וילה בשמינית.

לא רואה אותנו עוברים את סיטי, ולא בגלל סיטי. הרקורד שלנו מול קבוצות גדולות/חזקות/איכותיות העונה מזוויע. שתי תבוסות מול בארסה. תיקו מול אתלטיקו. הפסדים לליברפול, מילאן ובילבאו. אטאלנטה הקבוצה האיכותית היחידה שניצחנו.

הנחמה היחידה היא שפלורנטינו לא יוכל להבליג על הדחה אירופית לפני שלב שמינית הגמר. אם זה מה שצריך כדי לקבל מאמן נורמלי בקיץ…

אגב, השיטה החדשה בהחלט יותר מעניינת אבל גם לא הכי ספורטיבית. אם מסתכלים על הטבלה הסופית יצא לנו לשחק מול המדורגות 1,7,9,10,13,18,26,32. אני מניח שזה מקבץ קצת יותר קשה משל רוב הקבוצות. ועדיין זאת בושה גדולה מאוד שלא סיימנו בשמינייה הראשונה.