אין סיכוי לעבור אף קבוצה סבירה עם הגנה שכוללת את לוקאס מגן ימני וטשואמני בלם. אנצ’לוטי משום מה מתעקש על הציוות הזה. אנחנו גם גרועים בלחטוף כדורים. סיטי אמנם בעונה חלשה אבל עדיין יודעת להחזיק בכדור יותר טוב מרוב הקבוצות. אם נצליח לחטוף כדורים נוכל להעניש את סיטי, פשוט קשה לראות את זה קורה. משחק הלחץ שלנו עלוב.
למרות כל החסרונות שלנו בסגל אפשר לעבור את סיטי. הבעיה העיקרית היא על הקווים…
האמת שאם נותנים לי לבחור בין שתי אפשרויות:
עוברים את סיטי ואנצ’לוטי ממשיך עוד עונה
מודחים מול סיטי ומקבלים מאמן חדש וטוב בעונה הבאה
אני נוטה לבחור באפשרות השנייה. בא לי להנות מכדורגל, להתלהב גם לקראת סתם משחק ליגה. אצל קרלו היו תארים והמון דרמות אבל כדורגל מאכזב. כמובן שעם הסגל שלנו יש הרבה הבלחות ושערים יפים, אבל אפשר להוציא ממנו כ"כ הרבה יותר מבחינת איכות המשחק.
החזרה של אלאבה היא הדבר הכי גרוע שהיה יכול לקרות לנו, גם לפני הפציעה הוא היה גרוע, לא רוצה לדמיין איך הוא יתפקד עכשיו, מה שכן יותר גרוע מטשואמני הוא לא יהיה.
מה אתם מעדיפים, הגנה של
מנדי אלאבה רודיגר אסנסיו.
מנדי רודיגר אסנסיו ואלוורדה.
אני אישית לא מוכן לוותר על רודריגו במשחקים כאלה, הבנאדם מכונת שערים ומופיע תמיד במאני טיים.
אני לא רואה שום סיבה לפתוח עם קישור מעובה מול סיטי הזאת, זה לא יועיל לנו בכלום.
** אם אנצלוטי ימישך עם ההרכב שהוא פתח איתו היום תתכוננו לתבוסה😇
סיטי שוב מתפרקת, ובחצי שעה האחרונה של המשחק ארסנל לא נתנה להם לנשום, והם לא הצליחו לחבר שתי מסירות ברצף…
אם רק היינו עם מאמן אמיתי - זאת הייתה הזדמנות מצוינת לעבור מולם חוויה מתקנת, ואולי אפילו לפרק אותם כמו כל מיני קבוצות באנגליה, ששנים אכלו מהם מרורים.
רק שיותר סביר שאו שאנצ’לוטי ישתפן, ויעלה בצורה תבוסתנית כמו מול בארסה, או שיעלה את כל הכוכבים ויקווה לטוב
לא צריך להיות פסימי, אבל לא צריך לזלזל. עד לפני דקה בערך היא הייתה הקבוצה החזקה ביבשת בפער. בנוסף, רוב הקריירה של ריאל מדריד בצ’מפיונס נעשתה מעמדה דומה - משבר בליגה, הצלחה כנגד הציפיות בצ’מפיונס.
האלנד נראה כמו בלוף די גדול, הוא היה שחקן אחר בדורטמונד ותרם בעוד אספקטים, הוא עשה רגרסיה מוחלטת תחת פפ לרגל מסיימת בלבד ואין לו שום יכולת להשפיע על המשחק כשהקבוצה סביבו לא מתפקדת.
אם חושבים על זה אז סיטי עם הגנה וקישור אחורי זוועתיים ופפ לא ישחק הגנתי ומבוקר, זה בדיוק סוג המשחקים שויניסיוס ואמבפה מאוד אוהבים, אם ארסנל מצליחה לתקוע להם חמישייה אז כמה אנחנו נבקיע ?
המשחק עוד 10 ימים, כמעט בטוח שפפ לא יצליח לשנות יותר מדי בימים ספורים ונקבל סיטי קטסטרופלית.
גם מול בארסה טענו שזה משחק שקלאסי לאמבפה וויני לאור ההגנה הגבוהה שלהם (והלא עד כדי כך מוכשרת שלהם) וכולנו יודעים איך זה נגמר… מול האין הגנה שלהם אנחנו ניתן פייט צמוד מאוד עם משחק הגנה לא קיים משלנו.
נקווה שההתקפה שלנו באמת תדלוור ושקורטואה יהיה ב גוד מוד
מנצ’סטר סיטי למרות הכל יותר ‘קבוצה’ מריאל מדריד גם בימים אלה ויש לה מאמן טוב יותר. כדורי העומק האלה מאחורי לוקאס ואסקס ואורליאן טשומני זה משחק ילדים מצידם כמו שב-4:0 ההוא הזכור כסיוט (מי סיפסל את אנטוניו רודיגר? מי?) וכמובן ברנרדו סילבה שעשה צחוק מאדוארדו קמאבינגה. העונה לא ניצחנו אף משחק גדול, הושפלנו פעמיים. זה לא מתחבר בכלל. מעבר לכך, התבוסה הממש קשה הזו הופכת את סיטי עוד יותר ל’חייה פצועה’. לא יודע כמה טוב לנו הפעם שהגומלין בסנטיאגו ברנבאו