שמינית גמר ליגת האלופות: 0:3 אדיר על סיטי בברנבאו עם שלושער של פדה!

:face_with_crossed_out_eyes::face_with_crossed_out_eyes::face_with_crossed_out_eyes:
מה עשית פדה,הרבה זמן לא ראיתי הופעה כזו מושלמת מקשר,הגנתית מושלם,התקפית פאקינג שלושער במחצית,מה זה היה לעזאזל?

ארורה תהיי ריאל מדריד

124497

ארבלואה עשה 2 מהלכים חכמים.

1. אי אפשר להוציא את גולר מההרכב, אבל אפשר להזיז אותו שמאלה שלא יהיה חור במרכז, פיטארץ’ במקומו במרכז ליד צ’ואמני וזה כבר סיפור אחר.
  2. ברהים בעצם משחק קשר כשאנחנו מגינים וזה למעשה 3 קשרים במרכז, פדה בימין וגולר לא מפריע בשמאל.

מה שפדה עשה אי אפשר לייחס לשינוי כזה או אחר או הוראה כזאת או אחרת של ארבלואה, זה סיכוי של אחד לקריירה שהוא יתפוס משחק כזה וזה קרה היום.

ותודה לפפ(בנתיים), תמיד אפשר לסמוך עליו.

עם כל החרא שהוא אוכל ממני ובצדק, פ הקרדיט הוא של ארבלואה. הליקוקים שלו החיו את ויניסיוס ואת פדה, ובניגוד לויני, פה גם אין אפקט שלילי על הקבוצה.

זה היה מופע חייזרי. שלמות, חדות. התלהבתי למרות שאני בתקופה של אנטי כלפי הקבוצה. אפילו במערך הנגרי הזה הם יודעים לשחק כדורגל כשהם מתאמצים.

סיטי איבדה את זה. גם בהפסד שלנו מוקדם יותר העונה זה היה ניכר. המכונה המושלמת של פפ משנות הקורונה הלכה ולא תחזור.

אמבפה לאלאבה ביציע הכבוד בברנבאו: “מי זה מספר 8? בואנ’ה סקורר יותר טוב ממני”.
*לא קרה מעולם.
*גם אמבפה כמובן כבש נגד מנצ’סטר סיטי שלושער בברנבאו אשתקד אבל לא במחצית אחת.

@Yoni, שמע, ארלבואה אם לא היה מפסיד לחטאפה בבית שזה שיא האשפתות וגם עלול לעלות לנו באליפות, ונגד אוססונה בחוץ אפשר להפסיד אבל ההרכב היה כל-כך לא נכון - מבחינת תוצאות וכדומה הוא בסדר, בלי קשר למשחק היום. הוא החזיר שניים משחקני המפתח לכושר שיא ומגיעות לו מחמאות, מסכים שיש שוני גדול בין פדה לבין ויניסיוס. פשוט כקבוצה לא עשינו צעד קדימה. ובואו עוד לא נגמר המשחק..

צריך להיות הוגנים, כמו שטיטי אמר בקטנה, אף אחד מהשערים לא היה תוצאה של טקטיקה על המגרש.

שלושתם זה פשוט שחקן אחד שרוצה יותר מכולם על המגרש יחד.

לא היה אחד בעולם הזה שחשב שהוא מכניס את זה. אחד.

קיבלת כדור לבד מול השוער!

עברת את השוער!

בשביל מה ליפול?! מנטליות של שחקן בשכונה.

נמאס מהטמבל הזה כבר,מילא לא כבשת מההתחלה אבל גם לבעוט ככה את הפנדל?איזה טיפש

ויני תמונת מראה של פדה היום. בקושי זז, מפסיד בכל מאבק. גם במצב הזה הוא הסתרבל והלך לסחוט פנדל. לא היה לי ספק שהוא לא יעשה גול מהמצב הזה

יש סיבה למה ממשיכים לקרוא לו קוף, ולא זה לא צבע העור שלו

קלאסי שההחמצה הזאת תהפוך את כל המומנטום.

חלש אופי. מותר להחמיץ פנדל אבל הגישה אוי הגישה. שים את זה בבעיטה חזקה לפינה מכל הלב, תגמור אותם. אז היה פוגע בקורה או משהו הייתי סולח, באמת. אני לא מאמין בו יותר. תזכירו לי את זה בפעם הבאה שיבקיע גול נגד קבוצה פח. בושה שזה “הכוכב” של הקבוצה שלי. הוא לא ישתנה לעולם. שלא נתחרט על זה שלא היה 0:4.
ועכשיו היה צריך למסור לפדה ואלוורדה אחרי שהצליח לעבור שם בתוך הרחבה אבל הוא יעדיף לבעוט מזווית קשה וכאילו לפצות ב"גולאסו".

אני תמיד לא שקט בפנדלים ובטח במעמד כזה, אבל כשוויניסיוס הוא הבועט אז על אחת כמה וכמה. “No Puedo Mirar” כמו דני קרבחאל בפנדל של קארים בנזמה נגד סיטי, יחי ההבדל הקטן.

הוא הפנדליסט הכי גרוע בהיסטוריה לדעתי, ועדיין נותנים לו לבעוט .

למה הוא בועט פנדלים? יש לו את כל החסרונות שיש בהקשר של בעיטת פנדל.
הוא לא מדויק ולא קר רוח.

הסיבה היחידה היא כדי שהוא לא יעלב וימריד את כל הסגל

נראה לי שארבלואה ביקש היום מארדה פשוט לא להפריע, ומפדה לעשות הכל מהכל.

אמרתי לאשתי שאין סיכוי שויני יבקיע והייתי מעדיף שלא נקבל את הפנדל כי החמצה יכולה לעורר את סיטי

אני כבר בטוח שאנחנו נראה לא פחות טוב (אני נזהר) עם כל שחקן כנף שמאל ברמה אחר.

יש לי תחושה שאנחנו עוד נדבר על הפנדל שהדביל הזה החמיץ.

או על השער שהוא סירב לכבוש רק כדי לקבל שריקה לפנדל.

וואו, זה המשחק הראשון העונה שאני ממש גאה בקבוצה שלי, איזה גברים.
עלו היום עם אש ורצון בעיניים, רצו לכל כדור ולא נתנו לשחקני סיטי לנשום, חוץ מאיזה 10 דקות בתחילת המשחק שיתקנו את פפ לגמרי.
ואלוורדה פשוט ענק, איזה לב, איזה נשמה, כשהוא משחק בעמדה שלו הוא ברמה אחרת, איזה טכניקה, פשוט שחקן ענק, העזרה שלו בהגנה גם כן למופת.
הופתעתי היום מההגנה שלנו, מנדי פשוט סלע, רודיגר את האוסן במשחק מושלם פשוט, אגריסיבים, סגירות טובות, ללא דופי.
ויני באחד המשחקים שהוא ירצה לשכוח, משחק פתטי שלו, השנאה שלי אליו בכל משחק פשוט מתגברת, בנאדם מאוס, ארבלואה צריך להודיע לו שהוא סיים עם פנדלים, ההבדל בין 3 ל 4 הוא תהומי, מקווה שלא נשלם על זה ביוקר.
הלוואי שלשחקנים האלה הייתה 50% מהמחויבות הזו גם בליגה, מצבנו היה הרבה יותר טוב.
הילד הזה באמצע מעניין, לא מפחד לבוא לקבל כדור, לוחץ כמו משוגע, יש לו עתיד.
אחרי כל מה שעברנו הלילה בצפון, לפחות ריאל גרמה להרגשה טובה קצת.
התמזל מזלנו לקבל בדור שלנו שחקנים כמו כריסטיאנו, מודריץ וווו קורטואה, איזה שוער, איזה הצלה מדהימה, אין משחק בלי הצלה מדהימה שלו.

וואו, ניצחנו 3:0 את סיטי במשחק גדול בצ׳מפיונס משלושה שערים של ואלורדה. אני לא יכול לחכות לסרטון יוטיוב של האנליסט שיסביר לי איך ארבלואה גבר על פפ בקרב המוחות האדיר הזה. זה בטח העובדה שהתפקוד של גולר היה ב-90 מעלות לרדיוס השחקן עם הכדור