זה לא חוכמה קרבחאל פצוע. נתן לו פור
ואי ואי, כמעט 2 בלילה כבר, אל תדליק אותי.
הכל נראה שהולך לאותו כיוון. לרגע נראה שאנחנו נאיבים מידי. לאמין מחפש להטט, פראן אחרי השער מנסה עקבים שמכירים את הפולני הספסל, ראפיניה שכח לשלם למכשפה שלו אחרי פגרת הנבחרות ובכללי נראה שהקו ההתקפי התקשה יוצר מהרגיל. מה כן עבד?
-
פרנקי מנצח במאבקים במרכז המגרש ומאפשר לפדרי ופרמין לצאת קדימה.
-
בבארסה היו מוכנים לתלות הגדולה של אתלטיקו בסחיבת כדור של חולי.
-
כשכלום לא עובד לסימאונה, הוא הולך על הטריק הרגיל עם סורלות’ שלרוב עושה לנו תפירה נורבגית. פליק היה מוכן עם מצ’אפ טוב יותר פיזית מקובארסי. ה1-0 ננעל לא מעט בזכות אראוחו שהוציא את סורלות’ מהמשחק.
-
לא הייתה הרבה עבודה, אבל צ’זני נתן שקט
נקודה לסיום, לא ין מול ריינילדו נתן לי פלאשבק למסי מול אויפאלושי ב 2008.
לפעמים אני שוכח שלאמין עוד לא בן 18 אפילו.
יש לו מסירות של מסי וצ’אבי מבוגרים אחרי 10 שנים בליגה.
אז אנצל את זה בדיוק כדי לחזור על אותם דברים: שער נקי מס’ 10 ב-18 משחקים עם שצ’נסני. פי 2 יותר מפנייה, ששיחק יותר משחקים.
החלטה ענקית של פליק. החלטה של עונה שלמה.
היום ניצחנו בזכות זה שלא ספגנו. אני שמח שאנחנו מצליחים לנצח משחקים גם 1-0, כי מעבר לזה שזה מעיד על אופי - יש ימים כמו היום שהכדור לא נכנס לרשת.
אנחנו נכנסים לחודשיים של מאני טיים. קצת מפחיד, אבל מאוד מרגש.
אתלטיקו כהרגלה באה להרוס, לכסח ובעיקר לעשות הרבה רעש. ברוך שפטרנו מהמפגשים מולם העונה.
המחצית השניה היתה מבולגנת מאוד מבחינתנו ולא הצלחנו לשלוט בקצב, למזלנו אתלטיקו היתה יותר מתלהבת מיעילה וחוץ מההחמצה של סורלות’ לא באמת היו דפיקות לב רציניות. הזוי מבחינתי שעם סגל כזה וכל כך הרבה כישרון סימאונה נופל בכל החזיתות, הרבה בגלל ההתעקשות שלו להמשיך עם הסגנון הרגיל שהוא מכיר מקבוצות פחות איכותיות שהיו לו.
בהקשר של הבלאגן במחצית השניה ובמיוחד ב20 הדקות האחרונות לא כל כך הבנתי את האיטיות בירידה להגנה של ההתקפה שלנו. לא ברור אם זאת היתה הוראה מפליק, כנראה שלא כי שחקני ההגנה שלנו לא הפסיקו לצרוח עליהם שיירדו לעזור. הרגיש לי שהיתה שאננות אצל חלק מהשחקנים שיכלה לעלות לנו בשוויון מול קבוצה יותר קטלנית.
ומצטרף למה שאייל כתב על העייפות - השחקנים גמורים וחייבים להמשיך לנהל רוטציה עם כל הכלים שעוד נשארו לנו. טוב עשה פליק עם שני החילופים המוקדמים, אבל למה לאמין מתחיל להרגיש untouchable? במשחק אינטנסיבי שבו נפגע, להיות מוחלף בדקה ה87 אחרי שהשלים 120 דקות, 90 דקות ו90 דקות בשבוע וחצי האחרונים? שמישהו יסביר לי איך ניהול העומסים הזה הגיוני.
קצת קשה לי לכעוס עליו. למרות שהם שיחקו היום מאוד מלוכלך, זה לא הרגיש ככה משחקים קודמים. ובסך הכל הם באמת הביאו לנו פייט יפה השנה.
חדשות טובות וחדשות רעות ב 2 משפטים קצרים.
טוב הבנתי את החדשות הרעות? איפה הטובות?
החל מהשנה הבאה תקבל אותו רק ב VAR.
יהיו לו משמעותית פחות הזדמנויות להציק, אבל אלו שהוא כן יוכל להציק בהן יהיו היותר משמעותיות
סמוך עליו שהוא תמיד ימצא דרכים לתפור אותנו…
אני לא חושב שפניה היה גרוע(וגם לא חושב שהפוטנציאל שלו כזה גבוה שצריך להילחם עליו), אבל אני מסכים.
על הנייר הוא הלך נגד הלך הרוח באותו רגע וסמך על זה ששצ’סני יוריד את החלודה ונראה שוער גדול.
מודה שלא יצא לי לעקוב אחריו ברוב הקריירה, אבל הוא בהחלט עומד בסטטוס שלו בתור אחד השוערים הבכירים בשנים האחרונות.
יש לו נוכחות מדהימה. פיזית ומנטלית.