קופה דל ריי - שרשור הגביע: מעפילים לגמר אחרי 1:0 בגומלין (5:4 בסיכום) על אתלטיקו במטרופוליטנו (כבש: פראן. בישל: לאמין)

אם המשחק יגיע לפנדלים זה הסוף שלנו. סוף סוף יהיה להם שוער שאולי מסוגל לעצור פנדל…

וגאבי מסופסל

ביחס למשחק מול ג’ירונה - בעקבות חזרתו של פרנקי להרכב.

מוסו רחוק מלהיות שוער פנדלים טוב ורק בשביל לתמוך בעצמי בסטטיסטיקה הוא עצר 5 פנדלים מתוך 50 בקריירה שזה 10 אחוז ולמשל אובלק עצר 16 מתוך 74 שזה 21 אחוז.

אוקיי רומנו, נחמד. אתה זוכר שנפסל לנו גול חוקי של פדרו?

מילא קונדה, התרגלנו שאם הוא לא מאחר הוא מולחם להרכב אבל מה הסיפור עם לאמין?

אם כבר הייתי נותן למשחק להתפתח בלעדיו ואם לא מצליחים שיכנס להציל את המולדת.

הרי גם אם נוביל 3-0 ונחשוב שאפשר לתת לו לנוח אתלטיקו יכולה לחזור משום מקום כמו במשחקים הקודמים.

אבל, שוב, פליק והצוות שלו עם מספיק קרדיט כדי לסמוך על ההחלטות שלהם.

לא כל כך מסכים. זה פשוט לשחק באש. אולי זה יעבוד אולי לא.ז

אני מבין שנגד אתלטי זה משחק אחר. אבל היו לפליק כמה הזדמניות לתת לו לנוח.

שופט זבל, חלאה. כניסה כזאת והוא מעז ללכת נגד הואר. הוא בכלל לא הלך לכדור!

מוזר לי שסימאונה הורה על חיסול ממוקד של ראפיניה ולא של פדרי.

פדרי לא אמר כלום על ארגנטינה, ראפינייה לעומת זאת…

שידור חוזר, בינתיים, ל-3 המשחקים הקודמים מולם העונה - שולטים לגמרי, מגיעים ללא מעט מצבים, אבל לא מנצלים מספיק מהם.
השאלה אם ייגמר כמו ה-2 הראשונים, או כמו השלישי.

אני לא חושב שאתלטיקו בעטה אפילו פעם אחת לשער בכל המחצית הזאת. שלא לדבר למסגרת.
אנחנו לא יצרנו מספיק מצבים, אבל 2-0 היה יותר משקף.
מרגיש שאנחנו בשליטה מוחלטת, ואתלטיקו אוהבים לעקוץ בדיוק ככה.

נוקאאוט מוחלט של פליק לסימאונה שאין לו שום תשובה. במחצית השניה סורלות יעלה כדי שתהיה כתובת לכדורים ארוכים, אבל השאלה במקום מי, לדעתי גריזמן שלא בא לידיי ביטוי מכיוון שהוא נסגר הרמטית הערב.

דיברו אצלינו בימים האחרונים שהשיטה הזאת מופקרת הגנתית, אני עדיין לא סגור מי בכלל השוער של ברצלונה הערב…

סימואנה יודע שהם יעקצו בשניה וסורולות יתפור אותנו סופית בזמן פציעות…

זה קורה פעם אחר פעם.

1. אחרי המחצית הראשונה רציתי להעיר על זה -

שזו לא חוכמה לא להפקיר הגנתית מול אתלטיקו במשחקים גדולים, כי…הם לא ממש מנסים לתקוף. ואז המחצית השנייה די סתמה לי את הפה. עדיין לא ברור אם זה יעבוד מול ריאל/דורטמונד וכד’, אבל עוד נראה.
2. אחד מהדברים שחסרים לברצלונה הזו זו היכולת להרוג את המשחק. לא, לא בהכרח במאניטות ורביעיות, אלא בהנעת כדור למוות כדי להתיש את היריבה פיזית ומנטלית. לא בטוח שפליק בכלל רוצה לפתח את היכולת הזו, אבל אולי שווה לבנות עליה כאופציה למקרים כמו היום. בעיקר בגלל העייפות של שחקנים מסויימים והג’ט לג של אחרים.
3. אני מאוד חושש מהמצב הגופני של השחקנים, בראשם לאמין ופדרי. רצף המשחקים הבא כולל את בטיס (ב) - דורטמונד (ב) - לגאנס (ח) - דורטמונד (ח). כלומר צריך לחשוב טוב טוב מי משחק, מי לא ומי מוחלף ומתי, כי לא תמיד נצליח לעמוד על הרגליים במשחק שלם. בטח מול קבוצות אינטנסיביות.
4. ראפיניה יכל לגמור את המשחק בעצמו 3 פעמים, ובאופן כללי למרות 10 שערים ב-4 משחקים מולם, אנחנו מאוד נאיבים ופראיירים מול אתלטיקו העונה (כן, למרות שניצחנו פעמיים). בכל המשחקים יכלנו והיינו צריכים לגמור את המשחק מוקדם יותר, וזה לא קרה.
5. החילופים של פליק היו מעניינים היום - אראוחו על קובארסי כדי להתמודד פיזית מול סורלות’ (מה שבהחלט עבד טוב מאוד), ואריק במקום פרמין כי סיבה. אולי פליק רצה לנסות לנצח בלי קשר אחורי שמוסר קדימה.
6. פראן טורס - 16 שערים העונה. אנד קאונטינג.
7. נכון, אני יודע שאמרתי שאני מוכן להפסיד מול אתלטיקו כדי לוותר על הגמר בשביל הליגה והאלופות. כן כן, ברור. אבל עכשיו, כשאנחנו בגמר, והוא מול ריאל מדריד?

תביאו את הגביע הביתה.

פראן טורס זה כבר לא מילה גסה.

המחיר שלו גבוה שכר וזה, אבל אם התפוקה שלו תשאר כך בסוף עוד נאכל כובעים לגביו.

1. היה פה מופע עליונות של לאמין ימאל. הקלות שהוא עובר שחקנים עם שינוי קצב כזה מהיר באמת מזכיר מישהו. גם המסירות האלה בתזמון המדויק. יש להם אופי שונה, אבל היום באמת ראיתי קווי דמיון.

2. אני מצטרף רשמית לקבוצת פרמין מלך. לא היה משחק אדיר שלו מבחינה התקפית, אבל היה רגע זה במצע שהמשחק הזה שלנו והילד הזה חייב להישאר-את׳ חטפה לו כדור בערך דקה 28 ויצאה למתפרצת, כל הקהל שאג, ומה קרה אחרי 10 שניות? הוא ירד לקחת את הכדור לאלברז. הוא לוחם, הוא לא רואה ממטר, והוא שחקן של עבודה קשה. הוא יברור את המומנטום של היריבה בלי למצמץ וכזה שחקן אנחנו צריכים. היציבות ההתקפית תגיע, כולנו יודעים שיש לו את היכולות.

3. ראפיניה ממשיך להיות שחקן מוזר. משחק נפל שלו, ואני מאוד מקווה לפיצוי בגמר.

4. תישרפי אתלטיקו מדריד. זוכרים איך חגגתם בסיבוב הראשון דקה 90? איך חגגתם את השוויון בגביע? גמרנו להם את העונה, פעמיים, בבית שלהם!!! נקמה מגישים קרה יא אנטי כדורגל מהלכים. חבל על כל שנייה שדה פול ואלבארס שם. מהר לקחת מהם את אלבארס, מהר!

גמר נגד ריאל מדריד. כל הסיכויים נגדנו, מתי הם הפסידו גמר החלאות האלה? יאללה, תמות נפשי עם פלישתים.

עקרונית ניקו המלך. אבל בסדר, מה שחשוב זה שאתה בצד הנכון.

מה ש @Eyal. את פרמין אוהבים.

כבר נמאס לחזור על אותם דברים.
לא מנצלים, אתלטיקו ומחצית ראשונה, סורלות, שופטים.

רק נשאר לשמוח על עוד ניצחון בתקופה המשוגעת הבאה עלינו לטובה, לתת קרדיט לפראן טורס שנותן עונה נהדרת בתור מחליף ולהמשיך להתפעל ממה שלאמין ימאל עושה בגיל 17. הוא פשוט פירק את אתלטיקו היום.