קופה דל ריי - שרשור הגביע: מעפילים לגמר אחרי 1:0 בגומלין (5:4 בסיכום) על אתלטיקו במטרופוליטנו (כבש: פראן. בישל: לאמין)

יש פרוטוקול. בדיוק בגלל זה אסור לשתף הערב את גאבי, וזה גם מה שפליק אמר על הסיבה שהוא לא בסגל.

ההרכב של ברצלונה -

אריק פותח במקומו של אראוחו.
פרנקי ואאא"פ בקישור, לצידו של פדרי, כאשר פראן בחוד (מה שמשאיר את לבנדובסקי בספסל).

הייתי רוצה יותר רוטציות, אבל פברואר לא עמוס אז אחליק לפליק.

השפיץ של לבנדובס… אהה, של פראן.

שלישיית פפאאא"פ מטיילת לעוד גוליאדה מול ולנסיה. יאללה, להוציא את הקוסם, ולתת לשחקנים צעירים הזדמנות להוכיח את עצמם. לבנדובסקי נגיד.

וואו, ולנסיה כאלה נאיביים. חטפו לפני שבוע וחצי שביעייה אחרי שנפלו פעם אחר פעם לכניסות של שחקני בארסה דרך קו ההגנה הרעוע, וזה נראה כאילו הטראומה גרמה להם לשכוח את כל הטעויות ולעלות למשחק הזה עם אותה גישה הגנתית. הזיה.

בכל מקרה כיף חיים של מחצית שלא באמת רומזת על כלום בגלל היריבה. שמח שפרמין ממשיך את היכולת הנהדרת שלו, שפראן ממשיך לחדד את יכולת הכיבוש שלו ויאללה כמה שיותר רוטציות במחצית השניה - כולנו יודעים כמה המשחק מול סביליה עכשיו יותר קריטי.

תודה לברצלונה, שגרמה לי להישאר ער בכוח, ואז עוד לסבול 90 דקות (איזה שופט גבר שלא נתן תוספת זמן) עם הטיילת הזו בחצי המגרש של ולנסיה.
איפה האתגר? איפה המאמץ? איפה דפיקות הלב?

בכנות - הייתי אומר שוולנסיה קבוצה מפורקת, אבל אני לא משוכנע שהם אפילו קבוצה. קיבלו שביעייה, ואז החליטו שמה שלא עבד 7 פעמים, אולי כן יעבוד הפעם. הגיוני סה"כ.

בקיצור, אני אוהב אותך פרמין, אני אוהב אותך יותר פדרי, פראן קורע, ולגביי לאמין - @Ganjo אתה המומחה.

הלאה לדרבי המדרידאי, ולסביליה.

כיף לראות את בארסה.
בפורום השכן חלק מהאוהדים מפמפמים לנו על הפער בטבלה , ובו זמנית רוצים לסגור את הטלויזיה מרוב שעמום וכעס.
לי חשוב גם להנות מה משחק, לא רק מהתוצאה. הקבוצה של פליק תאווה לעיניים.
שיחדשו לו כבר, לא רוצה שיבואו עשירים וייתנו לו צ’ק פתוח.

באיירן ניסתה ולא הצליחה…

רק לא לקבל את ריאל שלב הבא.

מאז החזרה מהפגרה - 8 ניצחונות ו-2 תוצאות תיקו. 37 שערים!
פסיכי מה שהאנזי פליק עשה בקבוצה הזאת.

ועוד משחק שהמצטיינים הם שחקנים שבכלל היו פצועים או בספסל לא מעט מהחצי הראשון של העונה. משמעותי בתקופה הזו.

נכון שאתה מעדיף לפגוש אותנו בגמר כדי להבטיח זכייה, אבל יכול להיות שריאל לא תגיע לגמר, לא עדיף לקבל אותנו בחצי ולהבטיח הגעה לגמר ?

זה לא קשור, אני פשוט לא רוצה שיחזור מה שקרה פפ ומוריניו קלסיקו גביע ליגה וצמפיונס או משהו כזה.

זה מתיש.

בהגרלת חצי הגמר שנערכה היום נקבע כי -

המשחק הראשון ישוחק במונז’ואיק - 24/25/26 לפברואר.
הגומלין במטרופוליטנו - 3/4 לאפריל.

כמו עצם בגרון.
מזל שיש סגל.

אין, הלחץ של פלורנטינו עושה את שלו. דין ריאל ודין אחרות.

בדיוק :unamused:

מועדים סופיים להתמודדות -

כל שלבי הגביע הם משחק אחד, ורק חצי הגמר 2 משחקים. אבל בהפרש של חודש פלוס.
הגיוני סה’'כ.

מזל שזה עצם בגרון לכולם, לא רק לנו.

בסוף דצמבר ברצלונה אירחה את אתלטיקו בליגה, שיחקה טוב כמעט לאורך כל המשחק, ובסוף הפסידה כי ככה. חודשיים אחר כך, הגיע המפגש הראשון מתוך 3 בחודש וחצי (בליגה ובגביע) שבו יהיה אפשר לנסות לנקום.

אממה? השאלה העיקרית היא באיזו גישה ברצלונה ואתלטיקו יעלו למשחק הערב. נכון, הרצון הוא תמיד לנצח, אבל בהתחשב בעובדה שהגביע הזה תקוע כמו עצם בגרון ל-2 הקבוצות, באותה מידה, בגלל המצב בצמרת מצב הליגה. בנוסף - רצף המשחקים הקרוב של 2 הקבוצות מאוד קשוח, ויש כאלו באיזשהו פורום נידח בישראל שאולי יגידו ששווה להקריב גביע בשביל להגדיל סיכוי בליגה.

שאלה מעניינת.

הסגל לא פורסם עד לשעה זו, וככל הנראה גם לא יפורסם בגלל שלאפורטה חוסך בכסף על העיצוב, ולכן נותר רק לשער מי ייכנס ומי לא. הדיווחים האחרונים מדברים על כך שלאמין כשיר ואולי גם יפתח, למרות החירור ברגל שהוא ספג נגד לאס פאלמאס. בגזרת המנופים בלי פתק מההורים - פאטי בטח יעלה על מדי יציע, ואז הספק היחיד (אם מתעלמים מדיווחונצ’יק לגביי ניפויו של פבלו טורה) הוא מה קורה עם דניריה? ההימור שלי הוא שאולי מתישהו נראה אותו שוב מקבל דקות העונה, אפילו אם זה רק על הספסל - But it is not this day!

לגביי מי שכן - מה קורה עם אראוחו? לא שיחק בליגה כדי להישמר למשחק הזה, או סיבה אחרת? מה יחליט פליק בגזרת אסאדו-פרנקי? מי יפתח מבין שלישיית אאא"פ-טומטום-כוסאולמו, ישחק מחצית, יהיה גרוע, ויוחלף? והאם פראן טורס יקבל את חולצת ההרכב כדי להוכיח שחלוץ כן יכול לזוז לפעמים?

ייעדרו בוודאות - מאטס, ברנאל
ייעדר כמעט בטוח - כריסטנסן
ייעדר בתיאוריה - פבלו טורה
בסגל ליציע המשחק - אנסו פאטי

הרכבים משוערים -

1000125589

לא רציתי שנהיה בכלל בשלב הזה לטובת שימור הכוחות בליגה ובאלופות.
אבל אם אנחנו כבר כאן, אז ההדחה חוסכת משחק אחד אבל הבונוס הוא הכסף של הסופרקופה.
לא אכפת לי מהתוצאה. רוצה להנות מכדורגל, ושלא יהיו עוד פציעות.