קופה דל ריי - שרשור הגביע: מעפילים לגמר אחרי 1:0 בגומלין (5:4 בסיכום) על אתלטיקו במטרופוליטנו (כבש: פראן. בישל: לאמין)

ההרכב של ברצלונה -

פליק לא משחק משחקים, ועולה עם צמד הבלמים המוביל שלו גם הערב.

בקישור - פרנקי חוזר להרכב על חשבונו של קסאדו, ואולמו יפתח בהרכב לראשונה מאז שחזר מהפציעה האחרונה. פרמין וטומטום יחכו בספסל.

בהתקפה - פראן פותח על חשבונו של לבנדובסקי, ולאמין נכנס להרכב גם הוא, למרות הספק שהיה לגביו.

טורה, פאטי וכריסטנסן לא בסגל.

ההרכב של אתלטיקו -

הרכב חזק של אתלטיקו.
תוהה קצת למי יעשה לחץ אצלנו

לחץ על המגרש - פדרי וראפיניה.
לחץ על השופטים - פלורנטינו.

ושוב חוזר לשאלה מי עושה לחץ אצלנו

נראה כמו ההרכב הכי חזק שאנחנו יכולים להעמיד. פליק רוצה גביע.

פליק לא רוצה להתחשבן. אומנם לפעמים נראה שעל הנייר קבוצות שמנסות לעשות חישובים בגלל עומסים עושות את הדבר הנכון, בפועל יוצא שבהמון מקרים אתה יוצא קירח מכל הכיוונים.

קצת (הרבה) מתבאס שפרנקי ואולמו כשירים. אני חושב שפליק מתפחדן ולא רואה שהקישור שלהם לא עובד.

פרנקי מעכב את המשחק. מתעסק יותר מידיי עם הכדור ובאופן כללי נראה כמו שחקן עבר. אומרים שהיה מדהים באייאקס אבל כמה שנים עברו מאז? ומה בדיוק הות תרם לנו?

אולמו נראה משהו משהו כשיש לו רבע שעה לתת. בכל מבחן אמיתי העונה הוא נעלם. מדובר בשחקן סופר אלגנטי עם הברקות מדהימות אבל רוב הזמן הוא עם אפס נוכחות ואפס השפעה.

לתת לשניהם את הקישור זה בעצם להגיד לפדרי שהוא לבד.

אגב חושבים שלנגלה ייתן גם לנו פנדל?

טוב הם סגרו את העימות תוך חמש דקות…

טוב זה הכל פה השתגע…

כן אה?

מחצית משוגעת לגמרי, מבחינת התוצאה, אבל מבחינת היכולת? במשהו כמו 35-37 דקות היום, זה משחק במעמד צד אחד.

חורים פסיכיים בדקות הראשונות כמעט גמרו את המשחק כבר בתחילתו, אבל אז ברצלונה נזכרה שהמשחק אשכרה התחיל,
והרימה את עצמה באמצעות משחק לחץ מעולה במחצית הזו (למרות שאנחנו עם שחקן פחות), ואתלטיקו נזכרה בקטע הזה בו היא מתבטלת במשחקים גדולים ומחכה לנסיונות עקיצה. משם ההחזקה בכדור הפכה להיות משהו כמו 95%-5%, והתוצאה “רק” 3:2, אחרי החמצות פראניות קלאסיות שיכלו לסגור את המשחק, רק מהצד השני.

הלוואי וימשיך ככה במחצית השנייה.

שיחקנו שני משחקים נגד אתלטיקו העונה. ישבנו עליהם במשך 150-160 דקות, והבקענו בהם 5 שערים.

והם ב-20-30 דקות טובות במצטבר כבשו 6.

אין מספיק :man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2: בעולם.

• לא מבין למה הורדנו את הרגל מהגז, כשהמשחק היה לא רק שלנו, אלא גם נעול וסגור. היה 4:2 שיקרי לחלוטין שהיה יכול וצריך להיות אפילו יותר. הבעיה היא שזה קורה כבר משחק שני רצוף מול אתלטיקו (שב-6 התקפות עושה 4 גולים), ולא נראה שיש למידה.
  • אולמו לא היה טוב היום, גאבי זה מינוס שחקן (במקרה הטוב), אולי קונדה יודע מה לעזאזל הייתה העמדה שלו במשחק הזה, פרנקי עשה הכל אבל רק בסדר, ההגנה עם כמה פישולים קשים (שרק חלקם עלו בשערים), ופראן ולבנדובסקי מתחרים מי מחטיא מצבים יותר מבטיחים.
  • ובכללי מלכודת הנבדל הזו מעצבנת אותי. בגול הרביעי של אתלטיקו כל השחקנים שלנו רצו לייצב קו נבדל, אבל הפקירו את שחקני אתלטיקו ושכחו שהעיקר במשחק ההגנה הוא…אמממ…להגן.
  • למה כבשנו 4? כי לאמין, כי השוער המחליף של אתלטיקו לא צריך לשחק ברמות האלו, וכי קצת ראפיניה.
  • וכי פדרי. בעיקר כי פדרי. לפעמים נראה שיש יותר מאחד כמוהו, כי הוא בכל מקום על המגרש. לא מפתיע שספגנו את השלישי והרביעי, ובכללי איבדנו את השליטה במשחק, אחרי שהוא שפך מנוע ואז הוחלף. שחקן אחד שעושה תפקיד של 3.
  • חוזר על משהו שכתבתי לפני כמה ימים/שבועות - עושה רושם שהעונה של אראוחו נגמרה. הוא צריך לחשוב אם הוא מנצל את הקיץ הקרוב לנסיון לחזור להיות שחקן הרכב, אחרי קדם עונה והכנה נורמליים, או שהוא מחפש מקום אחר. כי כרגע נראה שהוא הבלם הרביעי, וזה כשכריסטנסן לא כשיר.

אחלה משחק לאוהד הנייטרלי, חרא משחק ללב שלי.

הלאה לגומלין אצל וונדה.

משחק ממש מהנה עם המון גולים ומצבים. אני מהניתי.
אני חושב שכולם היו טובים פרט לפראן טורס.

אני את המשחק הכי טוב השנה (אוהד הניטרלי ) לא הצלחתי בגלל אינטרנט… רק חמש דקות אחרונות תודות לדימה.

אבל פעם שניה ברציפות באותו אצטדיון שהם מצליחים לתפור אותנו באותה דקה כמעט.

ובשתי המשחקים הינו צריכים לקבור אותם. (לפי התיאור שלכם)

זה כבר בתחום העל טבעי.

לפעם הבאה, אני משתמש בשני אתרים האלה עם מקבץ לינקים למשחקים. תשימו במועדפים.

https://strikeout.im/soccer
בוחרים משחק, נכנסים ללינקים עד שמוצאים אחד שעובד.
זה לא דורש שום התקנות, רץ בדפדפן.
אני מחבר את הלפטופ לטלויזיה עם כבל hdmi וזה עובד כולל הסאונד.

משחק ענק-ענק-ענק שישים בצד עכשיו את כל החרא של השיפוט בליגה הזו וייתן לנו זרקור חיובי למרות שכמו שאנחנו תמיד אומרים בפוד קלאסיקו - לפחות יש צמרת מרתקת, ולא כמו באנגליה שאפשר ללכת לישון עוד בתחילת פברואר.

תוצאה מחורבנת מבחינתכם אבל סיכוי טוב בכל-זאת שתעלו כי ברצלונה טובה יותר ויש גבול כמה זה יכול ‘להתאכזר’ אליה. אני לא מצליח להבין אבל בעיקר את השער האחרון כי זה סיום המשחק, יש כבר יתרון 3:4 ועדיין תחושה כזו של היפקרות בהגנה, אפשר גם לנצח בגול אחד ולא לחפש את החמישי. רואים את שצ’סני מרגיע אחרי החמצה של אתלטיקו בדקה ה-87. גם אם הסגנון הוא התקפי ועם קו הגנה גבוה וכדומה, חייב לקרות שינוי מינימלי. גם הגולים בתחילת המשחק זה לא רציני והאנסי פליק צריך לשנות מעט, גם אם בקלאסיקו הבא נגד ריאל מדריד שוב יקרה אותו הדבר - ניצחון קל שלכם.

לא יכול להיות שהוא לא רואה את זה, שהשחקנים לא מדברים על זה, וזה ממש דומה למשחק הליגה נגד אותה קבוצה בדיוק.

לאמין קיבל שמירה כפולה ומשולשת ועדיין עבר שם שחקנים על הסנטימטר בקו כמו שלא רואים אפילו במשחק מחשב או בפלייסטיישן וכמובן הבישול שלו לרוברט לבנדובסקי, המסירה שלו עם הפאלש לז’ול קונדה במהלך של השער הראשון. הוא פחות כובש לאחרונה וזה פחות מתחבר לפחות בליגה אבל זה יבוא ובישול גם כן חשוב. המאכזב והשקט אולי היה ראפינייה.

ראיתם גם שני שערים של ברצלונה בנגיחה תוך ממש כמה דקות וזה לא מובן מאליו ודי ‘חדש’, בארסה מוכיחה שהיא מסוגלת להבקיע לא רק כשהיא נכנסת עם הכדור לשער. אולי בתקופת המשבר הזו קצת אחרי הקלאסיקו אז בארסה הייתה מרימה ידיים ואתמול היא לא נכנעה וישר הגיבה.

פראן טורס - חופשי מעצבן שהוא מחמיץ ומחמיץ ומחמיץ ובצורה שלומיאלית כזו כשיש לו את כל הזמן שבעולם לעשות את זה כמו שצריך. אנסו פאטי של פעם היה מכפיל את מספר השערים עם מספר המצבים אליהם הגיע. אבל…

1000125732

מחכה שקונדה ינתח את הטעויות שלו
ולא. לא הטעויות אם הוא כן שם או לא שם יותר מידי קרם לשיער בבוקר

אין לי מושג למה פתחנו וסיימנו ככה, אבל באמת ששיחקנו כל-כך כל-כך כל-כך טוב שזה פחות מפריע לי(וגם בגלל שזה גביע). פשוט הופעה משוגעת של ברצלונה.
קו ההגנה עם משחק לחץ מטורלל בכל קנה מידה(הם בעצם עמדו 40-30 מטר מהשער של אתלטיקו), ימאל שלמרות ירידה משמעותית באיכות קבלת ההחלטות שלו עדיין עולה עם ביטחון ואופי של כוכב כדורגל ולוקח את המשחק על הגב שלו, ופדרי בהופעה מלכותית כנראה לקח את העצה של ברוס לי ‘‘להיות כמו מים’’ פשוטו כמשמעו, ופשוט השתחל לכל מילימטר שההגנה של אתלטיקו אפשרה.

אם רק מספרי ה-9 שלנו היו שמים את המצבים שלהם היינו יכולים לצאת מהמשחק הזה עם ניצחון נוח ביותר.
השפיץ של הנעל עאלק.

מתחבר לתגובה שלך, אני חושב שלגבי ההתקפה אין עוררין, אני טענתי בפוד קלאסיקו שלאמין לדעתי צריך גם גולים מכוערים ולא רק לסובב לחיבור כמו מסי ואין ספק שזה יבוא ואני לא אוהב להפריד בין הליגה לבין יתר המפעלים. לבנדובסקי לא מבקיע כמו באוקטובר ופראן כולם יודעים.

אבל לגבי ההגנה. אתה לא חושב שזה קצת מוגזם? שזו היפקרות. אני חושב שאתלטיקו בהחלט עשתה אחוזים יפים והיה לה מזל - אבל היא הגיעה למצבים ברורים להבקעת שער, ליותר מדי מצבים ברורים. אני לא אומר שלברצלונה לא הגיע לנצח אלא שכן יש כאן משהו דפוק, שרצים קדימה כאילו 3:4 לא מספיק, כאילו זה הגומלין ויש כאן אלמנט שערי חוץ וחייבים עוד שער. בארסה חטפה במצבים נייחים וגם כבשה שניים.