אני מאמין שבנזמה יפתח, לא יודע אם זה הדבר הנכון לעשות אבל מאמין שיפתח בהרכב.
בכל מקרה אם לא הייתי מעדיף את רודריגו או אסנסיו, בושה לדעתי בכלל שמחשיבים את בייל כעוד שחקן פה אבל נראה שאני במיעוט.
כמו שכבר אמרו לפניי, לאיך שהקישור שלנו יראה יהיה משקל גדול בתוצאה של המשחק.
אם אין את בנזמה הייתי פותח עם הזאר כשחקן חופשי בין הקישור להתקפה מאחורי ויני ואסנסיו.
מכל המצורעים שלנו הוא השחקן הכי מסוכן.
מצד אחד לא הייתי רוצה לסכן את בנזמה ולדפוק לעצמנו את הלידה.
מצד שני, בלעדיו אנחנו מסיימים ב0-0 ביום הכי טוב שלנו.
לא יודע…
מעניין באיזו שיטה אנצ’לוטי יבחר לשחק. שאלה שעלתה לי בראש לא מעט בתקופה האחרונה.
על פניו, פסז’ בנויה על המון כוח ומהירות. קבוצות כאלו ניתנות בדרך כלל לעצירה על ידי הגנה נמוכה ויציאה למתפרצות. בנוסף, לא יודע כמה חכם יהיה לבוא שחצנים ולומר שאנחנו משחקים את המשחק שלנו, ואז לחטוף מאחורה במתפרצות. חייבים לעשות איזושהי התאמה.
מנגד, אנחנו לא אחת מנמושות הליגה הספרדית, אנחנו לא יודעים להתבנקר, ואין לנו משחק הגנה מספיק טוב. ההגנה שלנו סבירה בלעצור מתפרצות, אבל כשלוחצים אותנו ההגנה שלנו לא מספיק טובה וגם לא מנוסה, כיוון שזה לא קורה בליגה הספרדית יותר מדיי.
בקלאסיקו האחרון, בדקות שברצלונה שלטה, היא גם הגיעה למצבים והביכה את ההגנה שלנו. ברצלונה עשתה זאת עם דמבלה, לפסז יש את אמבפה. יחי ההבדל הקטן.
גם ויאריאל לחצה אותנו במחצית הראשונה והצליחה לשבור את ההגנה שלנו. ההגנה שלנו לא יודעת לעמוד תחת לחץ, לפחות לפי הדקות המעטות שבהן לחצו אותנו.
בנוסף לבעיות שיש לנו בהגנה, יש גם עוד בעיות בשם מסי ודי מריה. השניים האלו “קצת” מנוסים בלפרוץ הגנות צפופות. לתת למסי להתנהל עם הכדור 30 מטר מהשער זו חתיכת התאבדות.
לכן באמת שאין לי מושג איך אנצ’לוטי יבחר לשחק היום, וכל שיטת משחק באשר היא נראית לי כמו מתכון לאסון. לתקוף אותם עם המעט שלנו זה מעט מדיי וחושף אותנו מאחורה, לצאת למתפרצות זה לשחק לרגליים שלהם. בנוסף צריך לזכות למרות שהגישה שלנו חיובית השנה בניגוד לגישה השלילית שראינו מהכדורגל של זידאן, זו עדיין אותה קבוצה עם אותן בעיות.
אני לא אופטימי הערב. עם זאת, הבנתי שפסז למרות השמות הבאמת מפחידים שלה, לא מציגה יכולת טובה. אז לכו תדעו, הכל פתוח. האלה מדריד!!
המשחק היום יקום ויפול על מספר קרבות נקודתיים.
מרכז המגרש, בעיקר על היכולת של קאסמירו. לא לתת להם לצאת למתפרצות ולחייב את אמבפה ומסי לרדת לקבל כדור.
קרבאחל, תהיה לו עבודה סופר קשה מול אמבפה והמגן השמאלי של פריז ששכחתי את שמו (שהוא גם נהדר). מי שלא ישחק מבין בייל/אסנסיו/רודריגו יהיה חייב לרדת לעזור המון.
ויניסיוס, כי כרגיל כל דבר טוב כמעט שקורה אצלינו מתחיל אצלו.
חשוב לא להלחץ מידי מכל הנעת כדור של פריז, הם קבוצה הרבה יותר מסוכנת במתפרצות, אני הרבה יותר מפחד ממשחק לחץ לא אפקטיבי שלנו שיגרור מצבים קלים לפריז.
בנוסף גם אנחנו קבוצה שאולי עדיפה עם הכדור, ויניסיוס צריך שטח.
אנחנו לא פייבוריטים על הנייר הם קבוצה חזקה מאיתנו לדעתי, המזל שלנו שהעונה עוד לא התחברה להם מספיק טוב, אבל בכל זאת מסי רואה לבן זה מסוכן
מאוד הייתי רוצה לראות את רודריגו, במידה ובנזמה לא כשיר ב 100% הייתי מעדיף שינוח.
בדכ הניסויים האלה של האצת החלמה של שחקנים אחרי פציעה לא נגמרים בטוב.
רודריגו יודע להתעלות ברגעי האמת ואני צופה לו עתיד גדול!
בייל יכול להשתזף ביציע. שחקן כדורגל הוא כבר לא.
יש הרכב למשחק נגד פריז סן ז’רמן!| שמינית גמר ליגת האלופות, יוצאים לדרך ב-22:00. בנזמה התאושש והוא כצפוי פותח ב-11. אנצ’לוטי שמר על ה-Once De Gala שלו ועולה במערך 4:3:3 עם אסנסיו ו-ויניסיוס בכנפיים לאכזבתו של ואלוורדה. שלישיית הקישור הרגילה וגם ההגנה החזקה ביותר שיש לנו על הנייר, כלומר גם מנדי חזר. אצל היריבה לפי ההערכות ניימאר על הספסל ודי מאריה לצד אמבפה ומסי, בין הקורות דונארומה דווקא ולא קיילור. האללה מדריד!
מה אומרים בספרד? במארקה עשו סקר אוהדים, 4,665 מצביעים – 61% מרוצים מכך שמדובר בהרכב ההתקפי הרגיל – פרפקטו, עם אסנסיו; 31% (ואני ביניהם) רצו לראות את פדה כקשר רביעי שיוסיף איזון; 8% קיוו לראות את רודריגו בצד ימין| ב-AS המאמן זוכה לשבחים על ההרכב. “קרלו עשה את שיעורי הבית”, פוסק תומאס רונסרו. לואיס נייטו כותב כי על אף שאנצ’לוטי כאן רק שנתיים וחצי במצטבר הוא מכיר היטב את המועדון - “שלבי ההכרעה בליגת האלופות עם מעל כל סיכון” והוא מתכוון כמובן לבנזמה, שהוא כבר 13 שנים במועדון, מבוגר ומנוסה ואחראי מספיק להגיד שהוא כשיר ובאמת כך. אלברו בניטו אומר שההרכב בסדר כי אנצ’לוטי לא אוהב שינויים ולכן לא נורא שאסנסיו פותח ולא פדה. "אני מניח שלריאל יהיה יתרון באמצע ואסנסיו משמע עוד שחקן מסוכן ליד השער
ההרכב: קורטואה, קרבחאל, מיליטאו, אלאבה, מנדי, קאסמירו, קרוס, מודריץ’, אסנסיו, ויניסיוס ובנזמה.
חייב לומר שההתרגשות בשיאה, אני ממש מצפה למשחק הזה כאילו אנחנו בימי כריסטיאנו-ראמוס-מרסלו(בשיאו) וזידאן. עם ואלוורדה הייתי יותר שקט, הוא היה מוסיף כוח, מהירות, טירוף, איזון. לא מבסוט על ההרכב, אסנסיו לא שווה את ההימור לדעתי, הוא מאוד חכם אבל איטי והקישור שלנו ובכלל הקבוצה נטולת פיזיות מלבד קצת קרבחאל ו-ויניסיוס ומנדי.
פדה לא יציב ביכולת בתקופה הזאת. לצד דקות טובות הוא יכול להיעלם לפרקים ארוכים של המשחק. אסנסיו בכושר טוב, יוצר מצבים גם במתפרצות וגם במשחק מסודר, אפקטיבי בשני צידי המגרש, אין שום סיבה לספסל אותו. הוא אומנם לא הסילון שהיה אבל מצד שני גם לא צב.
אתה מנתח אותם כאילו הם אותו סוג שחקן או אותה עמדה. הרי אני גם ‘דורש’ שינוי במערך, כי הקבוצה בכושר לא טוב לדוגמא, במשחק חוץ באירופה נגד יריבה כזו אתה לא פייבוריט, הייתי משחק קצת זהיר יותר, אני כן חושש מכדור עומק שיגיע מאחורי שחקן הגנה וישאיר אותנו בבעיה, גם על אמבפה צריך שניים וגם על מסי. משחק כזה כן יכול להחזיר את פדה לעניינים והוא נשק במתפרצות מעבר לתרומה שלו בהגנה. לדעתי אסנסיו כן צב, חכם מאוד אבל איטי, לא יהיה לו את הזמן לכוון לחיבורים כמו נגד אינטר או לפינה הרחוקה כמו נגד גרנאדה. כתבתי את דעתי, הקישור שלנו זקן ועייף והקבוצה נטולת פיזיות. למשל, ניימאר על הספסל ודי מאריה פותח ואני הרבה יותר חושש מהם במצב הזה…מכבד את דעתך כמובן ואמן שנהיה מאושרים בסיום…
לא השוואתי בין השניים, כתבתי למה לעלות עם פדה זה סיכון, ולמה ההרכבה של אסנסיו ב11 כן הגיונית בסך הכל.
זהו שאני לא סגור לגבי המשפט הזה, מה זה זהיר יותר? פחות תוקף ומניע כדור סתם במהלך המגרש? אני לא יודע כמה בטוח זה יהיה במשחק עם אמוציות כאלה. פירטתי בהודעה קודמת למה אני חושב שבכל צורה שנשחק אנחנו בסכנה. אם נשנה את ההרכב להגנתי יותר זה ישדר גם לשחקנים שלנו וגם לשלהם שזה הזמן לתקוף.
זה האידיאל, השאלה היא האם שווה לנו ההימור. העונה פדה לרוב נעלם ולא מצליח להביא את עצמו לידי ביטוי. יש סיכוי שהוא ימשיך ביכולת הטובה משני המשחקים האחרונים, ויש סיכוי שלא. לא רוצה את ההימור הזה עכשיו.
לקישור שלנו על אף המחמאות יש בעיית אינטנסיביות וזה לא חדש, אבל זה מה יש כרגע והם הימור דיי בטוח.
מחמיא מאוד שזה מגיע ממך. יאללה העיקר שננצח לא אכפת לי מי בהרכב.
אני חושש ששלישיית הקישור שלנו כבר לא בנויה לרמה האתלטית שמשחקים מהסוג הזה דורשים.
מול קבוצה מהירה כמו פ.ס.ז’ זה עלול להוביל להשפלה.
טעות לוותר על ואלוורדה, המשחק היום תפור עליו ועל היכולות האתלטיות שלו.
לא סומך על אסנסיו שנותן משחק טוב פעם ב4-5 משחקים, ובגלל האיטיות שלו הוא גם לא יוכל לעזור לקרבחאל בשמירה על אמבפה.
הלוואי ואני טועה אבל יש לי תחושה שאנחנו מקבלים בראש היום. כל זה בהתבסס על ההרכב שלנו. לא ראיתי אף דקה של פ.ס.ז’ העונה אז אני מקווה שהם אוברייטד.
דווקא אני מבסוט שוולוורדה על הספסל. הוא בדיוק השחקן שארצה שיעלה מהספסל לטרוף את הדשא אחרי שקרוס ומודריץ יעייפו אותם.
בלי קשר אני לא אוהב כשהוא משחק באגף. באגף ימין הוא נעלם לרוב, ואנחנו לא מנצלים שם את היתרונות שלו לדעתי.
הייתי רוצה לראות 4-3-3 עם ואלוורדה במקום קרוס, ורודריגו במקום אסנסיו.
בהרכב שלנו היום יש רק שחקן אחד מהיר בשישיית הקישור וההתקפה. זה מעט מדי.
לאסנסיו יש בעיטה טובה והוא חד מול השער העונה אבל אם הוא לא מגיע למצב בעיטה נוח אז התרומה שלו למשחק היא די מינורית. רודריגו מאכזב העונה אבל בליגת האלופות הוא תמיד מתעלה. בנוסף הוא יכול לעזור הגנתית על אמבפה והוא גם יותר טוב ביציאה למתפרצת מאסנסיו.
האמת לא משנה עם איזה הרכב נעלה אני חושב שפ.ס.ז’ עדיין פייבוריטים, וגם היום מנוחה יותר שהיה להם ישחק תפקיד.
אני אשמח לטעות. הלוואי וקרלו ייתן נוק אאוט טקטי לפוצ’טינו.
אגף ימין שלנו מתקשה להתמודד, זו נראית שאלה של זמן. צריך להוסיף יותר מהירות לקבוצה. אין בעיה עם קו הגנה נמוך (אפילו להפך, אתה לא רוצה לתת להם שטחים) אבל בלי אופציות התקפיות זה קצת עקר
מחצית מבאסת. מרגיש כמו מול צ’לסי כשמנדי, ראמוס והזאר הוכשרו על הקשקש בשביל המשחק והיו גרועים. חבל, אנחנו לא מזכירים את הקבוצה שבלעה את הליגה ב2021.
מכיוון שאני לא רואה סיבה שהמחצית השניה לא תיראה כמו הראשונה כדאי להוציא את אסנסיו ולהכניס את בייל.
ויניסיוס הכי מאכזב עד כה.
משחק זוועה, המזל שלפריז אין תוכנית אחרי שהם זוכים בכדור.
כולם חלשים (אולי מילאטו בסדר) אבל בלטו בחולשתם - מודריץ ואסנסיו שנראה בכלל לא קשור לרמות האלו.
טוב קיבלתי תשובה למה אסנסיו לא מתאים למשחק הזה. פדה או לוקאס חייבים להיכנס במקומו.
הדבר היחיד שהפתיע אותי במחצית הזאת היא היכולת שלנו להתגונן. לא הייתי מותח את החבל יותר מדיי אבל זה איפשהו מעודד. בתכלס ציפיתי למהלך משחק כזה. או שאנחנו מתגוננים ותחת מתקפה תמידית או שאנחנו תוקפים וחשופים במתפרצות…
ההתגוננות היא רק תוצר לוואי של חוסר יכולת לעשות משהו.
כל מסירה שמגיעה זה בהרבה מזל.
- צריך להסביר לקרבחאל שכשהוא מקבל את הכדור הוא אמור למסור למישהו בלבן, לא בכחול, וגם שיפסיק ליפול כל כך הרבה.
- בנזמה לא כשיר, להחליף במחצית.
- וניסיוס לא במשחק בכלל, עדיף הזאר.
- הקישור לא סוחב.
- קשה לשחק כדורגל עם מנדי, קרבחאל וקסמירו, גם מול קבוצה שלא לוחצת טוב כמו פסז’
- קישור של 4 כבר במחצית, עדיף עם שני הצעירים.