אני כמובן התכוונתי לפציעה של אריק לאור העובדה שקונדה ובאלדה הצטרפו לכריסטנסן.
בקצב הזה מסי יחזור כדי להיות מגן.
אני כמובן התכוונתי לפציעה של אריק לאור העובדה שקונדה ובאלדה הצטרפו לכריסטנסן.
בקצב הזה מסי יחזור כדי להיות מגן.
וואלה אני מתרגש קצת. יריבה מעניינת, באנגליה. צריך משהו מרגש בימים המחורבנים האלה.
אראוחו כמובן לא תורם בשום צורה להתקפה, אז לאמין לחלוטין לבד ולא מסתדר.
הם הרבה יותר מהירים וחזקים, ואנחנו מפסידים כמעט כל מאבק פיזי.
מצד שני-נגרים. קלאסי מועדון אנגלי.
בצד ימין לאמין לבד, בשמאל קאנסלו לבד, באמצע שממה. לא נגיע רחוק ככה.
הייתי מכניס את ראשפורד במקום פרמין, מעביר את קאנסלו ימינה, את אראוחו לאמצע ומרטין לשמאל.
יריבה אפורה מאוד.
0 טכניקה, הרבה כוח, מהירות וגובה. לא הסגנון שלי.
אלאנגה מטומטם . באלדה לידו גאון.
שיכניס את פראן במחצית, אני רוצה להתאכזב משניהם באותה רמה.
ראפיניה גורם לי לפלשבקי תחת צ’אבי.
מקווה שברנאל רק מתח שריר ולא נפצע.
בהרכב הזה 0-0 זה אחלה.
זה עניין של זמן עד שנקבל את הגול. בשינוי מערך רק עשה יותר בלגאן.
אם לאלנגה היה טיפת שכל בראש היה כבר שתיים-שלוש אפס לניוקאסל
אבל גם רק עם המהירות הוא עשה לכם המון בעיות
ריאל ברצלונה מדריד.
לא משחק טוב שלנו בלשון המעטה.
היה נראה שיש תוכנית לתת להם להתפרע 20 דק’ ראשונות (כמו במפגש הקודם) ואז להשתלט על המשחק אבל כל החלק הקדמי היה על הפנים ופדרי לא הסתדר רוב הזמן באמצע למרות שברנאל היה אחלה.
בסוף היו כמה הזדמנויות שהיו חייבים להיכנס כמו פרמין ולבה אבל לניוקאסל הגיע לנצח.
אי אפשר להגיד שהשופט היה נגדנו. הפנדל אמנם מוצדק אבל התוספת על התוספת והויתור על הצהוב לפרמין בתחילת המשחק לא היו הגיוניים בעיני. יכול להיות שאם חיל מנאזנו היה שופט הוא היה שורק לסיום איך שלאמין מתחיל לרוץ לבעיטה של הפנדל.
בסוף תיקו בחוץ מפנדל בדקה האחרונה - מחזיר לשורה הראשונה בתגובה הזאת.
וואו גניבה מארץ הגניבות.
לא אגזים אם אומר שזה היה אחד המשחקים הכי מביכים שלנו העונה. משחק פחדני של פליק מול ניוקאסל מאוד מאוד מוגבלת ולא כזו מאיימת, לכן לא ברור למה האסטרטגיה היתה להוציא תיקו ולא לנסות לקחת את המשחק לידיים שלנו. בגדול זה מסוג המשחקים שגורמים לי לתהות מה יש לנו למכור באופן כללי העונה חוץ מהברקות של פדרי ולאמין פה ושם, כי הגנה או קישור או התקפה לא ממש קיימים אצלנו.
גם אם נעבור את ניוקאסל אני ממש לא רואה סיכוי להמשך הקמפיין שלנו בצ’מפיונס.
+1
ספרתי שלוש שבירות קו נבדל שלו רק במחצית הראשונה. הוא מבולבל, מבוהל, לא שומר על שחקנים - רבאק, תראו איפה הוא עומד בגול שספגנו!!! (עריכה: אם הוא היה כבר פצוע במהלך הזה אני מוריד ממנו קצת אשמה, ועדיין לא אהבתי את שאר המשחק שלו)
שלא לדבר על הניסיון העלוב לבזבז זמן שהיה רק חותמת מביכה לכל המשחק שלו.
נוצרה איזו הילה של מודעות לmental health סביבו ואוי ואבוי לנו אם ההילה הזו תמשיך לגונן עליו ולשמור לו מקום בסגל של מועדון ששואף למצוינות ולהצלחה מקסימלית.
אכן משחק מביך. מפדרי ומעלה כולם היו גרועים.
דווקא ההגנה עמדה בסדר, כולל אראוחו.
אני משוכנע שבמהלך הגול הוא היה פצוע. אז מבחינתי אפשר לסלוח.
הם לא הגיעו להרבה מצבים. לפחות 2 מהמסוכנים ביותר היו בסוף נבדלים.
חייבים לנצח את ניוקאסל בבית. אני לא יודע מה קרה היום, אבל גם בהילוך שני אנחנו צריכים לנצח.
אני חושב שקובארסי מדבר פה בהתחלה על הדבר שהכי השפיע היום. גם על היכולת, וגם על תוכנית המשחק.
ברצלונה שוב מגיעה לשיא העונה עם הלשון בחוץ ועם פציעות של יותר מדי שחקנים (כזכור - קונדה ובאלדה היו פצועים גם במאני טיים של העונה הקודמת. רק שאז היה לנו עוד בלם מתפקד). אז מאוחר מדי לתקן את זה כבר העונה, אבל זה אחד הדברים שהכי צריך לשים עליהם דגש בתכנון ובביצוע העונה הבאה.
בגדול מסכים.
הבעיה היא שהתקפית אראוחו נותן פחות מקונדה (שזה חתיכת הישג), והשאיר את לאמין לבד, ושגם אם היה פצוע - זה לא ממש מסביר למה בשער של ניוקאסל הוא היה באמצע ולא באגף, איפה שהעמדה שלו ואיפה שהכדור הגיע מההגבהה.
הרבה חושבים צריכים לעשות בתכנון לעונה הבאה. אנחנו בגדול מתחילים את המאני עם 3 שחקני הרכב פצועים, אחד רק חוזר, עוד 4 בפורמה מזעזעת. לא חושב שזה רק המשחק מול אתלטיקו, זה פגש אותנו בעוד מספר רגעים העונה, כשמרגישים כמה השמיכה קצרה וכמה ברצלונה מוגבלת מבחינת יכולת.
אני לא יודע מה פליק והצווצ תיכננו הערב, וברמת מזל שניוקאסל בעיקר יודעת רק לרוץ בקו ישר, עם טכניקה שמצדיקה מקום 12 באנגליה, אבל כמו מול צ’לסי, אנחנו נפלנו על כושר ואתלטיות, שוב נראה שאין מה למכור. אני לא מצטרף להתלהבות מהאנגלים, גם ביום הכי טוב שלהם הם בינוניים, פשוט שיחקנו ברמה הפרסונלית מתחת לרמה שלנו. תיקו לא שיקף, אבל איכשהו העניק לקבוצה אויר יש מאין.
טוב כמה נקודות שלי-
המהלך של הגול שלהם היה מייד אחרי הפציעה של אראוחו והניסיון שלו לבזבז זמן אז לקח לשופט זמן לאשר לו לחזור למגרש וסביר להניח שהוא די צלע חזרה להגנה.
בכל מקרה ערכתי גם את ההודעה הקודמת שלי על אראוחו - מוריד ממנו קצת את האשמה אם הוא אכן היה פצוע במהלך, ובכל זאת לא אהבתי את שאר המשחק שלו. גם כשהוא משחק “טוב” משהו תקוע שם.
מסכים איתך ועם שביט, ועם ירידת האמוציות אני באמת מסתכל על המשחק שלו אחרת.
אז במיקרו - לא עליו הגול, או התיקו הזה היום, ובטח שלא היכולת הרעה של כלל הקבוצה. בטח לא של ראפיניה, שהיה היום הרבה מתחת לרמתו, ושל לאמין, פרמין, ברנאל, פדרי וגופתו של לבנדובסקי. והוא בהחלט, יחד עם 3 שחקני האחרים, גרמו לכך שניוקאסל כבשה רק שער אחד.
אבל במאקרו - לא יכול להשתחרר מזה שהוא ברמה טכנית של ליגת העל, שהוא לא מסתדר עם הכדור, ושבכל רגע יכולה להגיע הפאשלה הגדולה הבאה. ואני בעיקר לא יכול להשתחרר מהתחושה שזה כבר לא יכול להיות יותר טוב, אז עדיף לשחרר לפני שיהיה יותר רע. בעיקר לו.
מסכים שהיה פה משחק הקרבה של הרביעייה ובכללי של כל הקבוצה שניסתה בשיניים להוציא את התיקו הזה - ובכל זאת, קבוצה יותר טובה התקפית מניוקאסל של לפני החילופים היתה חוגגת עלינו עם אותו משחק הקרבה בדיוק של בארסה. רק אלאנגה לבדו הרס לניוקאסל 2-3 מצבים טובים למרות שהיה לו המון שטח באגף. גם בכדורי הגובה הם גברו עלינו ברוב הפעמים ופשוט לא היו מדוייקים.
האמת שאחרי הריאיון שלו, נראה שפליק עשה הומאז’ לצאבי במשחק האפור היום.