לאראוחו יש יתרונות ויש חסרונות.
הוא חזק ואגרסיבי, אבל 0 טכניקה ולפעמים אובר מוטיבציה.
גם מארטין התחיל ככה , צחקנו עליו פה מלא. תראו אותו עכשיו, בלם לגיטימי לחלוטין. לא כוכב, אבל מתי בפעם האחרונה ירדנו עליו?
אני מאמין שפליק יעבוד בקיץ עם אראוחו והוא ייראה יותר טוב. הוא הקפטן, שחקן אהוב, וגם זה חשוב.
לא יודע מה הייתה התכנית ההתקפית, וזה כבר משפט שחזור על עצמו כמה פעמים.
אני לא מבין למה הקבוצה נראית חסרת רעיונות כל פעם מחדש מול לחץ גבוה.
בכמה פעמים שהצלחנו להשתחרר, הייתה יכולת חלשה בטירוף של כולם בחלק ההתקפי או דגש גדול מדי על ‘ישירות’ בזמן שהיה צורך ברוגע.
פדרי וברנאל חלשים מאוד היום עם הכדור כנ’'ל.
רק ההגנה תיפקדה וקיבלה גול על רגע הזיה של שחקן שלא נמצא על המגרש. משחק מצוין של מרטין.
אני לא מתרגש מהמשחק הזה.
בעיקר לא מבין למה כולם היו כל-כך חלשים ברמה אינדיבידואלית, עייפות אולי.
אני אופטימי מאוד לקראת הגומלין למרות הכל. בלי ביתיות הם יהיו חצי קבוצה.
אני מרוצה שהתכנית של פליק עבדה. לשמור על הרגליים מול הלחץ הצפוי של ניוקאסל ולצאת עם תוצאה טובה לגומלין, שם הקבוצה תשחק הרבה יותר אינטנסיבי וניוקאסל יהיו אלה שיתגוננו.
בתקופה עמוסה כזאת זה לא מובן מאליו.
הלאה, לשמור רגליים נגד סביליה ולהוציא הכל בגומלין לקראת הפגרה שבאה עלינו לטובה.
גם אראוחו וגם קוברסי רמזו שפליק ביקש לשמור אנרגיות. אולי בגלל זה נראינו ככה.
אראוחו : למדנו מהמשחק בגביע והיום היינו חכמים.ואחר כך הוסיף “It’s the result of the effort from high-intensity matches.”
קוברסי : היינו צריכים להיות חכמים מתי ללחוץ ומתי לא.
אני רחוק מלבוא בטענות לשופט, אבל הקטע עם אראוחו בגול של ניוקאסל היה מוזר.
אראוחו נפצע, נפל מחוץ למגרש, וזחל פנימה כדי שהמשחק לא יחודש. אם היה נופל באמצע המגרש, גם אז השופט היה מבקש ממנו לצאת? לא נראה לי, זה רק אם הוא קיבל עזרה מהצוות הרפואי. אז למה השופט התעקש שקודם ייצא ושהמשחק יחודש בלעדיו? לא ברור.
כנראה שההידרדרות בהיררכיה עד לאחרון ברוטציה והטיים אאוט בארץ לא ניערו אותו מספיק אם אחרי הרזומה שיש לבנאדם מפסז’, אינטר וצ’לסי הוא עוד מרשה לעצמו לקחת ריזיקה כזו ולהפקיר אותנו. השער הזה עליו ביג טיים.
פשוט לא נכון. שחקנים נפצעים ויוצאים החוצה, שחקנים עולים למעלה וקשה להם לחזור. שחקנים עוזבים את העמדות שלהם. תמיד יש מי שמחפה עליהם-הפעם זה היה ראפיניה, והוא פישל. לא משנה מה הסיבה שבגללה אראוחו איחר, הוא לא איחר כי היא היה שם ופשוט זרק. הוא עלה להתקפה, דקה 85, היה ממש גמור, חזר למשחק כשהכדור כבר כמעט בחצי. לא סתם הוא ניסה לעצור את המשחק-הוא היה גמור.
אראוחו לא אשם בגול. זה קל להפיל עליו, אבל זה בסדר להגיד-ראפיניה פישל. הוא חיפה עליו, הוא חלם.
לא במקרה הזה. אם את הספרינט שהוא נתן אחרי שהשופט ייבש אותו בחוץ הוא היה עושה במקום להזדחל פנימה ולנסות לעצור את המשחק - אף אחד לא היה נדרש לחפות עליו. בוא, זה לא שחטפנו מאיזו מתפרצת.
בוודאי שהוא אשם. על הזחילה המביכה הוא נענש בשניות מהותיות שמנעו ממנו לחזור להגנה ובשער על הבלטה שלו הוא הספיק לטייל מסביב לרחבה ולראות אותו יותר טוב מכולם.
ההבדל בנינו שאני בוחר להתמקד במי שהיה אמור להגן שם אבל במקוםזהטיילעלה16 ולא במי שנאלץ לחפות עליו. אם תעבור על הרפיליי ותראה איפה אראוחו נמצא מרגע המסירה שהובילה להגבהה לרחבה ועד לשער - תראה שהוא היחיד בפריים שמצלם ולא שומר אף אחד.
פציעה? ראיתי אותו חוזר בספרינט להגנה ומוחלף מיד אחרי השער בריצה. אגדיל את התחושה ואומר שאם לא פציעות, הרחקות ושיקולי רוטציה זו הפעם האחרונה שהוא רואה דשא.
כן, זה בדיוק מה שהוא עשה.
מדוע השופט התעקש שייצא החוצה? הרי אם היה נופל בתוך תחומי המגרש, הוא לא היה מתעקש שייצא, נכון?
ואם לא היה נפצע אלא סתם נופל בחוץ, גם אז השופט צריך לאשר לו לחזור?
לא ברורה לי הלוגיקה של השופט, וגם לא החוקה.
שחקן שנפצע בתחומי המגרש יוצא לטיפול בחוץ (או לאחר טיפול קצר על המגרש אם לא יכול לצאת בלי הטיפול) וממתין בחוץ עד לאישור שופט.
שחקן שנמצא מחוץ למגרש ונפצע אין שום היגיון שיחזור לטיפול בתוך תחומי המגרש אם לא כדי למשוך זמן.
אראוחו עשה את זה בבירור כדי למשוך זמן (ובצורה מביכה בעיני - מתאים לבני סכנין ולא לברצלונה ועוד בשמינית גמר צמפיונס) והשופט עשה את הדבר הנכון. צריך להגיד תודה שהוא נתן לו לחזור מיד ולא עיכב אותו עוד קצת כעונש על התרגיל המלוכלך ולא שזה עזר הרבה שהוא נתן לו לחזור יחסית מיד. אפשר לראות בלינק שהביאו פה שהיה לו טונות זמן להספיק לחזור לעמדה שלו ועדיין לא חזר (וראפינייה פישל בכיסוי).
לפי החוקה, טיפול על ידי הצוות הרפואי מחייב לצאת החוצה ולחכות שהשופט ירשה לחזור.
זה לא המקרה של אראוחו.
ההגיון שלי שהקבוצה השניה מקבלת יתרון לא הוגן.
בדיוק כמו ששחקן שנפצע בתחומי המגרש לא יוצא החוצה, אלא מחכים שיתעשת. רק אם זה לוקח זמן, השופט קורא לצוות הרפואי.
גם זה לא המקרה של אראוחו.
אני מבין את הטענה שאראוחו רצה לבזבז זמן, אבל השופט צריך לשפוט לפי החוקה.
שחקן שיצא מתחומי המגרש במהלך , לא צריך אישור כדי לחזור.