ליגת האלופות - מחזור 1: פותחים ברגל ימין של ראשפורד - 2:1 בסנט ג'יימס פארק של ניוקאסל (כבש: ראשפורד 2X. בישל: קונדה)

דימה, הוא עוזב כדורים ורץ קדימה, מקדם את המשחק בכיוון ההפוך.
פרמין לא היה מורגש אבל לא הפריע.
אני זוכר מפרנקי רק נזק.

השדרים של ערוץ הספורט חייבים להבין שהסטטיסטיקה של בעיטות למסגרת לא מעניינת כבר אף אחד. בעיטה מסוכנת שעוברת ליד הקורה נחשבת יותר במדד הxg מדרדלה שהשוער לוקח בלי להזיז אף שריר.

ראשפורד התגעגע לצפון אנגליה?

אני לא מסכים.
אני זוכר מפרנקי מאבקים פיזיים מול ג’ואילטון והוא גם ניצח.
שירוץ הפוך, העיקר שלא יאבד את הכדור. פדרי הוא זה שרץ קדימה, והוא יותר טוב מכולם בזה.

ברוך הבא ראשפורד.

וזאת התקרה המדוברת של ראשפורד.
שער נהדר. גם הנגיחה לא פראיירית, מדויקת מאוד.

@sh4rky
מקווה שאתה רואה את המשחק הערב.

באיזהשוא עיר או ישוב בארץ המשתמש @sh4rky מזיל דמעה של אושר עכשיו

שיט הייתי במשהו ולא יכלתי לצפות היום. אראה את המשחק המלא מחר כך. תודה על ההתראה :slight_smile:

ואני מזיל דמעה בפתח תקווה. על זה שאני גר בפתח תקווה.

מצאת למי להגיב את זה..

משה לא מבין מה יש לאנשים נגד פ״ת.

ההפך אני כל בוקר מקלל את פ"ת

another day at the office

1. ניוקאסל פתחו טוב את המשחק, וחזרו לפיקים קטנים פה ושם שלדעתי יחזרו על עצמם (מבחינת סרגל המאמצים של היריבה במהלך משחק, אבל גם מבחינת שיטת המשחק של היריבה) עוד המון השנה בלא מעט מפגשים. ככה שבמקרה המינימלי - זה היה אחלה מבחן לברצלונה, בטח לברצלונה נטולת לאמין ובאלדה, וכשהיא נגד יריבה שקנתה את פרנקי למשחק.
  2. לצאת עם ניצחון במחזור הראשון, בחוץ, בסנט ג’יימס פארק - זה לא ברור מאליו בכלל. נדב יעקבי בטח ימשיך לספור לנצח את כמות הבעיטות למסגרת של ברצלונה, כאילו שזה משנה משהו, אבל בקבוצה שבאה, היסטורית, למשחקי חוץ באלופות בגישה של “תיקו זה סבבה לגמרי” - ניצחון כזה זה משהו שלפעמים צריך קודם כל לקחת ב-2 ידיים, ואז לחשוב איך ומה לשפר.
  3. השליטה של ז’ואן גרסיה ברחבה זה משהו שפשוט יפה וכיף לראות. הוא עוד יפשל, ויותר מפעם אחת, אבל זה לא יהיה פישול של הפקרות. על הנייר יש לו הכל - משחק רגל, שליטה בגובה, יציאות לכדורי גובה, אחד על אחד, תגובות מהירות. התאבדות-על-שחקן-בלי-כסף-למועדון מוצדקת לגמרי.
  4. לבנדובסקי לא היה במשחק, כך גם פרמין התקפית (למרות משחק טוב מאוד מבחינה הגנתית, ולא מעט תיקולים מנטרלי מצבים של האנגלים). נתנו הופעה שהזכירה את “שיטת המשחק” של קומאן וצ’אבי, מבחינת המרחקים מהשחקנים שמסביבם. חבל, פרמין אמור לפרוח בשטחים שניוקאסל חשפה מאחורה לא מעט, ופראן היה נהנה מהם יותר מאשר הפולני.
  5. ברוך הבא ראשפורד. מקווה שהקטשופ יזרום חופשי מעכשיו.
  6. רצף המשחקים הקשוח נמשך: בראשון - חטאפה ומסורי העצם, ואז אוביידו, סוסיאדד ולקינוח שאסור לאכול - פסז’ מיד אחרי כל נדרי. שבוע וחצי לא פשוטים בכלל לפנינו. אבל מה יש לנו להתלונן? בזמן ששחקנים אחרים ישחקו 4 משחקים, פדרי ישחק גם בשביל פרנקי.

בנקודות:

1. ז’ואן גארסיה נראה בשלב הזה כמו גניבה. הייתי משלם גם 60 על שוער כזה.
  2. למרות 10 דקות ראשונות עם הרבה התלהבות ותמיכה מהקהל בארסה ידעה להשתלט על המשחק וגם להרגיע בדקות האחרונות ביתרון שברירי ולא נגררו למשחק מרחבה לרחבה.
  3. פרמין היה פחות מורגש התקפית אבל הגנתית הוא שמיים וארץ לעומת אולמו ולדעתי זה גם הדיל ברייקר שבזכותו הוא ההרכב, פדרי לא יכול לבד ופרנקי עם כל יתרונותיו הוא לא קשר אחורי פרופר.
  4. ברוך הבא לעונה מרכוס ראשפורד.

לא קיבלת לייק כי אתה על light mode. זה גובל בפשע…

וואלורדה יחלוק עלייך

מאריו ראשפורטלי עם 2 גולים משום מקום. שאפו.
הפוטנציאל שלו ענק, הכל תלוי בפוקוס.

באופן כללי משחק קבוצתי סביר בהגנה וליד הרחבה מה ששמר אותנו במשחק, זה בקלות מסוג המשחקים שבעבר לא היינו מצליחים לעמוד בו בפרץ. גם לז’ואן גארסיה יש הרבה מניות בכך. עושה רושם שהוא כל מה שסיפרו לנו שהוא. יופי של החתמה.
גם קונדה במשחק מצוין. לדעתי לא הפסיד באף דו קרב.

את הביקורת אני אתן לבילד אפ.
אין לי מושג מה ניסינו לעשות שם. רע מאוד.
לא הבנתי למה ניוקאסל הפסיקה ללחוץ אחרי רבע שעה וירדה לבונקר כזה קיצוני. לא הצלחנו לעבור את החצי.

יש שוער בשער. פליק ניהול משחק גרוע.

היו לנו דקות טובות. חבל שלא הצלחנו להחזיק מעמד יותר ובלי השער המצמק שלהם. לא מתלונן, לפני המשחק היתי לוקח גם תיקו שם.

אני לא מבין מה אתם רוצים מפרנקי במשחק הספציפי הזה, אבל בסדר.
אני רוצה לציין את מרטין. אשכרה הפך לשחקן סגל לגיטימי, מי היה מאמין.
לבנדובסקי שם שני גולים יפים מול ולנסיה והיום חזר להיות סבא על כיסא גלגלים. הוא יוצא יותר מדי אחורה, מאבד כדורים וחזר לעצבן אותי.
מצטרף לכל מה שנאמר על ראשפורד, פדרי וגרסיה.

ניוקאסל קבוצה אפורה.

ערב לא פשוט עם וייבים של אנפילד, וקהל רותח שיכול לחמם גם את האיש עם הקרח בורידים מרטינאלדו. ללא ספק היה אפשר לראות שניוקאסל באו לשחק על לחץ גבוה בהתלהבות במטרה לראות שחקנים כמו מרטין ואראוחו מאבדים כדורים עם אחד ההרכבים הכי פחות טכניים שעלינו איתם איי פעם. המזל? מסתבר שגם לניוקאסל אין ממש מי שיודע לעבור באחד על אחד.

עד שפדרי לא הצליח להשתחרר מרצועת החנק שהפעילות עליו בקישור ונדד קדימה, לא ממש היה לנו מה למכור. ראשפורד החליט שהוא רוצה להיות מראדונה בלי הדריבל, ראפיניה כל רגע מחדש קלט שהוא ברזילאי במקרה ולוונדובסקי? מאז ימי התיכון בנתניה לא ראיתי פולני שאוכל כך הרבה מכות במגרש כדורגל.

עוד לפני הגול אני חייב לפרגן לגיבור לא צפוי הערב- קונדה. לא רק שהוא צריך לעצור את השחקן שלו, את השחקן של פרנקי הוא היה חייב להיות אופציה התקפית לראפיניה כך שהוא לא יגרום לנו לראות את האחד על אחד המהולל שלו הבישול לראשפורד היה סך הכל עוד סיבה לפרגן לנגן הימני שנזכר להתעורר בשלב זה.

אז ראשפורד הרגיש שהיום זה היום. הסכר נפתח, וכמו פקק של שמפניה פיצוץ את המשקוף פנימה וכמעט גרם לי לשכוח את המחצית הראשונה המזעזעת שלו. 2-0 לנו בקרב הנגרים.

אני חייב להגיד, רוב הזמן זה היה משחק לא פשוט לצפייה מבחינת איכות. אני יודע שאיסאק היה אבידה גדולה, אבל לראות את העשר של ניוקאסל הפתיע אותי באמת הנגרות שלו. כל כך הופתעתי שהוא כבש נגד אחד מגיבורי המשחק ז’ואן גרסיה. כנראה זה בגללי כי ירדתי עליו בכמה קבוצות וואצאפ. לרוב אני נמנע מנאחס כמעט כמו שפרנקי נמנע ממאבקים על כדור, אבל הפעם חטאתי.

ניצחון חוץ גדול עם הרכב חסר. כמו נגד ולנסיה, אני מקווה שהניצחון היום יתן ביטחון לעוד שחקנים כי העונה הזאת עוד ארוכה. מנגרי ניוקאסל לקצבים מחטאפה.

המשחק היה אקראי ויכל ללכת לכל כיוון. פליק לא יודע איך לכפות על היריבה את המשחק שלנו ומה שראינו אתמול זה שניוקאסל בחלקים גדולים של המשחק פשוט לא נתנו לנו לפתח את המשחק שלנו. הם חנקו לנו את הקישור.

פדרי היה אומלל במחצית הראשונה כי לא נתנו לו לזוז, פרמין היה למעלה מידיי על קו החלוצים במקום לרדת ולעזור בבניית ההתקפות ופרנקי זה פשוט האובר רייטד הכי גדול ששיחק אצלנו. שחקן גרוע עם דלקת בשריר החשק.

בארסה צריכה קישור שיודע בכל משחק לעשות את אותו הדבר - להשתלט, להרגיע, להניע, לייאש את היריבות. פליק פשוט לא מחפש את זה. איך אני יודע? כי פרנקי נשאר לשחק גם את המחצית השניה. אם המאמן לא רואה איפה במכונה הכל נתקע אז כלום לא יעזור חוץ מהברקה של ראשפורד.

לרגע אפילו הסכמתי לקבל שהמחצית הראשונה של פרנקי לא היתה מדהימה, אבל הוא היה מצויין בשניה.

איך אני יודע שזו שנאה עיוורת שלא תלויה בדבר? ציינת בדיוק תכונות שהוא מעולה בהן, אחת אחת.

פרנקי הוא אחלה שחקן, ורוב הזמן נראה מעולה. לא מבין מה הבעיה שלכם. תנסו לשחרר את הקיבעון ולהסתכל עליו באמת.

קונדה היה מדהים, ראשפורד, שכבר זמן מה אני שומע כל מיני רחשים פה לגבי זה שהוא “גרוע”, היה לא רע בכלל עד כה והיום מצויין. אחלה קיצוני, בדיוק מה שהיה חסר לנו.

ברוך השב אראוחו! משחק שקט ומצויין שהזכיר לי את הבלם התותח שהוא היה. שימשיך ככה.

מחמאות גם לראפיניה, שנתן משחק לא רע כקיצוני והפתיע אותי מאוד. ניכר שכשיש לו ספייס הוא זורח, אפילו כקיצוני.

מרטין לעומת זאת היה לדעתי על הפנים. עברו אותו שוב ושוב והוא גם עשה המון טעויות מסוכנות. מקווה שבאלדה יחזור בקרוב ולא מבין למה טורנטס לא מקבל דקות.

גרסיה נראה כמו שיחוק. איזה כיף שיש שוער.

פרמין היה בינוני.

קובארסי במשחק סולידי. אריק היה לא טוב כשנכנס. לא מבין למה פליק הכניס אותו כמגן שמאלי. הוא נהיה רוברטו החדש.

לבה שיחק היום? קטע, לא שמתי לב. אנחנו חייבים חלוץ נורמלי. לבה ופראן ביחד זה חצי חלוץ. הלוואי ותהיה אפשרות להביא בקיץ.

היה הרבה מזל במשחק הזה, אבל גם הרבה דברים מעודדים- והכול בלי לאמין ובאלדה.

במה בדיוק? 5 פעמים בערך הוא סיכן את ההגנה כשצילם כדורים במקום להתנפל עליהם, עצר את כל ההתקפות במזמוז אינסופי של הכדור, לא הורגש הגנתית ולא יצר שום דבר התקפית. בשום שלב דל המשחק. שחקן שכבר חמש שנים משחק רק על הטענה שבאייאקס הוא היה גדול.