אני אסביר לך מה, כל שחקן שאהבתי מההתחלה-נכשל. פאטי, בויאן, ריקי פוץ׳.
כל שחקן שלא אהבתי בהתחלה הצליח.
פיקה, אלבס, בוסקטס, אפילו ראפיניה.
לסיכום-ראשפורד זה אפס.
אני אסביר לך מה, כל שחקן שאהבתי מההתחלה-נכשל. פאטי, בויאן, ריקי פוץ׳.
כל שחקן שלא אהבתי בהתחלה הצליח.
פיקה, אלבס, בוסקטס, אפילו ראפיניה.
לסיכום-ראשפורד זה אפס.
נראה לי שמחשבים את זה האם שחקן עבר אותו בדריבל, לא האם השחקן עם הכדור רץ יותר מהר ממנו. כי האחרון קרה די הרבה.
במקרה מצאתי את הסרטון, דיי מסכם טוב את איך שאני רואה את משחק ההגנה שלו. אפשר לטעון שאפשר לעשות סרטון בלהות לכל שחקן, אבל זה מה שאני נוטה לראות ממנו.
לגביי יתר הפרמטרים כמו המסירות קדימה (ברמת מפת המסירות, ולא כנתון יבש) אצטרך עוד זמן.
עיניין תזמון המסירה הוא יותר טריקי, כי זה נתון ששנים אני טוען שמספר את ההבדל בין הקשרים הטובים והפחות טובים שהיו אצלינו. לצערי הוא מעולם לא היה מדיד.
כמו שאמרת, סרטונים כאלו אפשר למצוא על כל שחקן.
על כן, תעקוב אחריו בזמן משחק, תראה איך הוא מגיב במצבים כמו בסרטון. זה לא משהו מדיד, אין פרמטר של “נמנע ממאבק”. זה מדד שנטו אפשר לראות בעין.
מסכים- אני לא רואה את זה
אתה רואה שעברו את מרטין מלא פעמים אבל לא רואה שדה יונג קוקסינל?
אפילו בסרטון הזה שהכין אחד משונאי דה יונג, חלק מהמצבים ממש לא באשמתו.
מסירה ארוכה קדימה והבלם מפשל? דה יונג אשם.( המצב הרביעי בסרטון)
עומד מטר משחקן עם הכדור שמוסר לרחבה? עוד פעם הוא אשם.
למה, כל שחקן אחר מתאבד על כל כדור?
כשמנסים לדחוף לי אג’נדה בעזרת סרטונים כאלה, זה גורם לי להאמין שזה פייק.
למזלי, במקרה הזה אני יודע במה מדובר ואני יודע שהוא רך בהגנה. אני טוען ומדגיש בכל הודעה שנגד ניוקאסל הוא לא היה רך, שלא כהרגלו.
לגבי שחרור הכדור, הטענה שלי שהוא קודם כל לא רצה לאבד את הכדור. לכן 26 מסירות לפדרי ועוד 26 לאגפים. לא שמתי לב, אבל גם לא עקבתי במיוחד, שהוא הרס התקפות.
דווקא הסרטון הזה די מייצג אותו במהות בצורה טובה.
מצד שני, ברוב הוידאו מפגשים את הרכות שלו עם סיטואציות שבהן הקבוצה מגנה ברחבה ובזה גם בוסקטס לא התמחה.
הבעיה עם פרנקי היא שגם בלחץ גבוה, קריאת משחק ומיקום הוא לא מצטיין, ובטח לא ברמה של מה שמצופה מהקשר הכי אחורי במגרש.
יחד עם כל זה, פליק ככל הנראה מתרכז ומצפה רק בצד ההתקפי, ושם התקרה שלו מאוד גבוהה.
גם פה, מצד שני, עושה רושם שהוא לא מספיק יציב בלהגיע לתקרה הזו שתצדיק את המקום שלו בהרכב על חשבון שחקן פחות ‘‘טכני’’ שכן מצטיין במשחק ההגנה(נניח, קסאדו). בטח נגד יריבה שמצליחה לסכן אותך. יכול להיות גם שפליק רואה את כל זה אבל מאמין בפרנקי שילך וישתפר. אם הוא מבסוט מהיכולת הנוכחית בלבד אז אנחנו בבעיה.
אתם מתעלמים מזה שקאסאדו לא מצליח לעמוד טוב בלחץ, ולראיה בחצי הראשון של העונה שעברה כל קבוצה שלחצה אותנו ממש הצרה את המשחק שלנו. בטח כשלאמין היה פצוע, ולא היה לנו אותו שישחרר את המשחק דרך פעולות סולו.
סופר את הימים לחזרתו של ברנאל.
מצד אחד יש לך שחקן שהוכיח את עצמו שנה שעברה וברמות הכי גבוהות ומצד שני שחקן עם פוטנציאל ענק אבל שיש לו עד מה להוכיח וזה בלשון המעטה.
הביטחון המוחלט והמלא שלך בו מצד אחד מעורר בי תקווה אבל מצד שני שאני נזכר בפוטנציאלים אחרים שאיכזבו אותנו עם השנים אני מתחיל לחשוש…
מה לגבי הסרטון הזה?
לא ראיתי, אבל צפיתי במשחק שוב, אם יש לך נקודה להעלות.
הדעה שלי פחות או יותר לא השתנתה לגבי המשחק שלו.
הורדתי טלגרם כי הייתי סקרן ורציתי לראות את הסרטון. הוא מגמתי “תראו כמה דה יונג טוב” כמו שהסרטון שנדב שם מגמתי “תראו כמה דה יונג רע”.
אכן הם הצליחו למצוא איזה 4-5 מהלכים סבירים פלוס של דה יונג אבל הם העלימו את 15-20 המהלכים הרעים של דה יונג.
אם הייתי עורך וידאו והייתי עורך את כל המהלכים של דה יונג במשחק הייתה מתקבלת תמונה עגומה.
אבל פרנקי הוא לא הענין! הענין הוא איך בארסה נראית כשפרנקי משחק. האם היא מצליחה להיות בארסה. פרנקי לא משחק בארסה.
ראיתי עד הסוף, הם גם מחזור כמה מהלכים (הכניסו יותר מפעם אחת) כולל המסירה לבישול לקונדה, שהיא פשוט הייתה מסירה בנאלית הצידה. אסיף אומר שאין שם אפילו מהלך אחד במחצית הראשונה. אפילו מסרטון ביצועים של שתי דקות אני יכול להוציא 3 מהלכים מהם אני מבסוט מדה יונג.
לא רק שזה מגמתי, הוא גם מראה לי כמה התאמצו להוציא מהלכים טובים שלו כדי למלא סרטון של שתי דקות.
@dmitrys אני לא מנסה לדחוף אג’נדה, אמרו שהרכות של פרנקי היא מיתוס, ומצאתי סרטון שמתאר בדיוק את מה שאני רואה ממנו הגנתית כל פעם. המטרה שלי היא שימו לב לרגעים הללו כי הם קלים לפיספוס.
הוא חותם על חוזה אז בארבה מאניה מתחילה לפמפם נרטיב חדש ותנסה למכור לנו שפדרי והוא זה צ׳אבי ואיניסטה החדשים.
זה הבעיה. הוא בנתיים לא חותם על כלום, לדעתי מנסה למרוח את הזמן עד לקיץ
אם כבר בעיה עם פרנקי- זו הבעיה.
הצד השני הוא- אם ברנאל ייראה שוב כמו שהוא נראה בתחילת עונה שעברה, עם כל ההערכה העמוקה שלי לפרנקי, אני מספסל אותו.
מבחינתי זו סיטואציית יאיא-בוסי.
הסרטון של מאניה הוא במידה מסוימת צ’רי פיקינג, אני יכול לקבל את זה. אבל גם הסרטון שאתה הבאת.
לגבי דברים ספציפיים - דמיטרי כבר ענה לך.
אני לא טוען שפרנקי נקי מביקורת ושחקן מושלם - הוא לא. אבל אתם ואחרים מתארים אותו כאחת הבעיות כגדולות של הקבוצה וכשחקן מזעזע. הוא לא. הוא, לדעתי, הקשר השני הכי טוב שלנו בהפרש.
לדעתך פליק מנסה “לשחק בארסה”?