אוהדי כדורגל בכל העולם צריכים לכעוס שמנדי משחק כדורגל.
אנחנו לא יודעים להתבנקר, ובטח מול סיטי זאת תהייה טעות גדולה מאוד, כמעט כל קבוצה שבאה ללחוץ אותם העונה, ניצחה.
הבעיה היא שאנחנו גם לא יודעים ללחוץ.
אנחנו גם לא ממש יודעים להיות פייבוריטים.
כי זאת הייתה בדיקה של נבדל. אני מאמין שהזמן הארוך זה בגלל שהתלבטו מתי בדיוק היה רגע המסירה, אבל בכל זאת הגזמה פרועה. אפילו לי הספיק לרדת הדופק בזמן ההמתנה הארוכה הזאת לשריקה.
נראה שריאל בכוח מנסה להפוך את המשחק ל’משחק גדול’, כדי שאחרי זה תוכל לומר שניצחה במשחק גדול. אם אנחנו לא מפרקים את הגרסה הזאת של סיטי, זאת פשוט בושה. מול אוססונה אנחנו לא מטיילים ככה בחופשיות על שפת הרחבה, ועוד עם שחקנים נכים כמו מנדי, למען השם.
ברור שזה חיזוק. גריליש אחד האוברייטדים הגדולים, ופודן שחקן ענק. (שוב) החלטה לא ברורה של פפ במשחק גדול, הפעם יצא לו אנצ’לוטי (פציעה שכופה חילוף שמיטיב את מצבו).
רק בהילוך החוזר “המאוחר” הצלחתי להשתכנע כאילו שזה שער כשר, לפניכן הייתי בטוח באלף אחוז שארלינג הולאנד בנבדל. לא משנה, כדורגל.
מחצית לא רעה בכלל אבל התאכלס - מאכזב לאללה, ידעתי שאנחנו חייבים לנצל את המצבים שלנו. קיליאן אמבפה הגיע למצב לא נוח אבל הוא הטוב בעולם והכדור יצא לאמצע ואחר כך נו באמת דקה 45+3 אתה לבד-לבד-לבד אף שחקן סיטי לא קרוב אלייך והכדור הגיע אליך נוח - איך אתה בועט לעזאזל נו באמת בשביל משחקים כאלה הגעת, ויניסיוס ג’וניור חיכה וחיכה וחיכה ולא בעט. ודווקא פרלאן מנדי היה מול השוער אחרי התקפת כדורגל מהפנטת.
הגול שספגנו כל כך רך והבעיה האמיתית היא שפרט למשקוף של ויניסיוס אחר כך שזה מהלך של יכולת אישית - לא חזרנו לגעת בכדור ולא היינו קרובים לסכן אותם. לא יודע כמה ניסינו. זה נראה כאילו החבר’ה קונים רק 1:0 “נראה לכם בסנטיאגו ברנבאו”. סיטי כבשה בניסיון הראשון שלה.
לא מסוגלים לנצח משחק גדול זה לא יעזור, ככה כל העונה הזו נראית - מתסכלת, כשהכדור היום קצת מעל מה שאנחנו רואים בדרך כלל.
דיברנו על הגנה אבל עמדו יפה עם מאמץ עילאי, קרלו אמר שתמיד ההתקפה שלנו תבקיע, איפה אתם? חוץ מרודריגו מה עשיתם? כלום.
אחלה ראול אסנסיו גם אם הוא עוד יעשה טעויות היום כי פשוט מספר הפעולות ההגנתיות שהוא יצטרך לעשות יהיה גבוה מאוד. הטירוף שלו אחרי הגליץ’ ההוא למשל, עומד כמו גבר.
איבוד כדור כמו מה שראינו מדני סבאיוס זה מה שהכי מלחיץ אותי. המחשבה הזו לשנייה נוספת. אדוארדו קמאבינגה עושה רושם נכנס קצת יותר לעניינים אבל לא מספיק.
העונה בהרבה מאוד משחקים גדולים לא הראינו חוסן, זה היה ככה בקלאסיקו שדי מהר ספגנו עוד ועוד בשני המשחקים. צריך להחזיק.
עדיין מדגדג לי לראות את פדה ואלוורדה כמה דקות בקישור - וואו איזה ניסיון מרהיב עכשיו, ואת ברהים דיאס מהספסל כי הוא שחקן שבאמת אוהב למסור ויודע למסור, כל החבר’ה שלנו מכדררים.