מחצית סבבה לגמרי מבחינת מצבים. הייתי משוכנע שנבקיע. ההגנה שלנו חלשה מאד כצפוי
משחק די שקול בסהכ. נכון, הם הפעילו מכבש לחצים אבל ההזדמנויות הטובות היו שלנו וחסרה לנו חדות וגם קצת מזל.
משחק ראשון העונה שאנצ’לוטי לא אשם בכלום.
בתור אחד שצופה בקליפים שהמועדון מוציא מהאימונים, לא ברור לי למה הם מתעקשים לבעוט במשחק הזה כל כדור מחוץ למסגרת.
חרא אנצ’לוטי, לא מצליח להבקיע שער אחד אומלל מ 8 מצבים מצויינים, הכל עליו החרא הזה.
לא יודע אם בסוף נעבור או לא, רודריגו פה כדי להישאר, הכין 2 מצבים באומנות של שחקן על.
הניצול הזדמנויות שלנו בזיוני יותר מההגנה. כל איבוד כדור שלהם זה חצי גול.
לא אכפת לי כמה סיטי חלשה העונה, הם מאוד מסוכנים מקדימה והם בעמדה נוחה כרגע להתמסר ולהעביר את הזמן.
הגיוני מצידנו לא להתפתות להתנפל (אבל כרגיל אנחנו מגזימים גם בזה).
צריך לחצוב איכשהו את הגול הראשון וזה כבר יטלטל את המשחק ואת סיטי.
לא קוראים לזה מזל. קוראים לזה בשביל זה הביאו אותך לכאן.
בתחילת העונה לקח לאמבפה איזה מספר דו-ספרתי של משחקים כדי להתאפס על עצמו. הפעם אין לו (ולנו) את הלוקסוס הזה. כן, יש מתח ויש אחריות, וזה מכביד על הרגליים. אבל בשביל זה אתה אמבפה, ובשביל זה אתה משחק בריאל מדריד.
רודריגו מדהים, הכי טוב על הדשא בצד שלנו (ובכלל).
לא משוכנע שמנדי עדיף על גרסיה, גם מול סיטי. איבד כדור מסוכן בהגנה וגורם להתקפי לב
קמאבינגה לא חד מספיק עדיין, סבאיוס לא מורגש
אמבפה היה צריך לסיים את המחצית הזאת עם צמד, רודריגו מעורב וגם ויני, אבל אני לא מבין למה 20 דקות פשוט ויתרנו על הכדור?
פדה נהדר, בנוסף הוא עושה גם אחלה עקיפות בצד ימין, צריכים לערב אותו יותר שם
סיטי עם יתרון מובהק בגובה, ועדיין אנחנו מתעקשים להגביהה לרחבה בקרנות? מה לעזאזל?! למה אין תרגיל לשחרר את פדה? במיוחד בערב שהוא יהיה פחות בעמדה של בעיטה לשער
לא ביקשתי להתנפל, ביקשתי משחק לחץ, הם מאבדים כדורים בסיטונאות בהגנה, אם ארסנל יכולה למה אנחנו לא?
מנדי הטמבל היה צריך למסור לאמבפה מול שער ריק, השחקן הזה צריך לעוף לעזאזל.
כמות ההחמצות שלנו לא מתאימה לרמה, גם מצבים בטוחים וגם חצאי מצבים שזה.פשוט מתסכל.
אפס תיאום הגנתי. זה כל כך בולט לעין כאשר סיטי עוברת את האמצע שלנו בקלות מעצבנת. מילא אין תבניות התקפיות, לפחות תלמדו לסגור כמו קבוצה.
רק לי מפריע לראות את סבאיוס שומר על הולאנד ב2 קרנות רצופות? זה מתכון לשער בטוח.
אגב, אני לא זוכר מתי קורטואה הביא לנו נקודות העונה. לא טועה, אבל לא זוכר מתי ראיתי עצירה חייזרית שלו.
מקווה מאוד שאנצ’לוטי מבין שעבר רק רבע משחק(נשחק מולם 180 דקות לפחות), והמשחק הזה בעצמו רק מחצית כי יש גומלין, אין מה להציל את המולדת עכשיו, להמשיך אותו הדבר, לא להשתגע, אולי גרסיה במקום מנדי.
שוב רודריגו הכי טוב בחוליית ההתקפה.
אני ממש מקווה ששגיא כהן מצא חדר שקט במחצית ומימש את אהבתו לפפ. הפרשנויות שלו על הברק שחזר לפפ לעיניים ילוו אותי בסיוטים הלילה.
סיטי הפסידה הרבה משחקים העונה.
הם הפסידו למנצ’סטר יונייטד. באיתיחד.
אם אנחנו לא מנצחים את שני המשחקים האלה זה ביזיון
טוב זה כבר מוגזם. זה לפחות 4 חתיכות שנזרקו לפח.
אנצ׳לוטי בתגובה: challenge accepted
אני בטוח שאנצ’לוטי כבר היה כובש לפחות צמד מבין המצבים שהגענו אליהם
לידת עכוז הייתה יותר קלילה מהשער הזה.
נשבע שהרמתי את הטלוויזיה והטיתי אותה על הצד כמו חבילת קורנפלקס, כדי שהכדור יצליח ליפול לתוך השער.
גוורדיאול ואסנסיו מתחרים מי יותר מרשים. שני בלמים מעולים עם מהירות שאין דברים כאלה