פלייאוף אלופות (משחק 1):: 2:3 גדול על סיטי בדקה ה-92

קרלו היה היום בסדר גמור, הוציא מים מהסלע. אם היו אומרים לי שסיטי יכניסו רק 2 וגם זה בגלל פנדל מזליקי לא הייתי מאמין. עם יותר דיוק של השחקנים שלנו היום הייתה פה תוצאה היסטורית.
הוא היה יכול לעשות חילופים קצת קודם אבל ספציפית היום אני יכול להבין למה הוא השתהה.

זוכרים את זה?

יש כאלה שאוהדים קבוצה שלכאורה משחקת כדורגל מהנה ושוטף.

אנחנו אוהדים קבוצה שגורמת לנו לקלל את החיים במשך 90 דקות, וגם לאבד שנים מהחיים (אלה שממילא קיללנו).
אה כן. ובסוף אנחנו מנצחים.

לפני המשחק כתבתי שאנחנו ריאל מדריד, או שעומדים במטרות או שמתאכזבים, אף פעם לא מפחדים.

היום הצלחנו גם לעמוד במטרה וגם להתאכזב :joy:

לייק רק על החלק הראשון, כי בוודאות זה יספיק לגומלין. הם יחפשו את השוויון ואנחנו נשחט אותם במתפרצות.

לייק על החלק הראשון כי הניצחון הגיע בסוף באמת מהחולשה של סיטי. לראות את קורטואה ממזמז את הכדור ב1-1, ואז שוב ב2-2… אנצ’לוטי מיושן. “משחק חוץ” - באוטומט אומר שרוצים תיקו וזהו.
שילמד מפליק, צריך להכות על הברזל כשהוא חם ולנוח בהפרש 3.
וזה עוד בהינתן כל ההחמצות המזעזעות שהיו לנו. הגענו לאינסוף מצבים בהילוך ראשון כשרצינו בכלל לשמור על תיקו.

בין ה 1-1 עד לפנדל הגענו ל 4 הזדמנויות מצויינים לגמור את המשחק, אנצ’לוטי היום היה ענק, כשמגיע לו אז מגיע.

את רוח המאמן רואים במיזמוזי הכדור של השוער והבלמים.

אסנסיו גדול בלמי ריאל מדריד בכל הזמנים(יהיה). שמעו עכשיו ברצינות, זכינו בלוטו הילד ענק.

ייצרנו משמעותית יותר מצבים, סיטי כבשה עם המון מזל.
אמבפה היה צריך לרדת לפני רודריגו שהיה במשחק טוב, אבל היי ברהים כבש אז עבד.

סיטי קבוצה הרבה פחות מאיימת ממה שהייתה, אין מה להשוות, פריכים לגמרי יכולנו לכבוש 5-6. נקווה שבגומלין לא יהיו דפיקות לב אבל אני על מי אני עובד… זה יסגר באיזה גול דקה 119 אחרי שפיגרנו שלוש אפס.

לא משנה מה יקרה העונה, אנחנו כבר זכינו באסנסיו.

וואו. אני מאוהב :star_struck:

לא מסכים בעליל, הכנה טובה, ניהול משחק שמרני ומקובע בדיוק כמו קרלו.
עם הכנה טובה היית מנצח 6:2 היום.

באמת אין לי מושג מה לחשוב על המשחק הזה
אלף הזדמנויות טובות שלא נוצלו, מצד שני הגולים של סיטי די מזליקים חייב לציין
לא ברמה הכי הכי גבוהה, אבל עדיין די מהנה (וחד משמעית עדיף משעמומונים של בונקרים ו0 איומים על השער)

בגומלין דווקא לא ליסוג אחורה ולשחק על מתפרצות - להניע כדור ולאיים על השער

חייב לסיים עם שאלה: מי יותר גבר אסנסיו או פדה?
המצטיינים להיום

רודריגו כבר היה עייף נורא ולכן יצא

לג’וד יש את הטאצ’ של זיזו, את התיקולים של קסמירו ואת המראה של בקהאם, הוא גאון כדורגל, אבל, מה שהופך אותו לכזה בנזונה של שחקן זה הלב, כמה הוא רץ, אלוהים כמה שהוא רץ ! דקה 93 לוקח כדור גובה ומוציא מתפרצת והוא הראשון מבין כולם שמגיע לדרדלה של ויני וקובר את סיטי, יכול לנצח אותך בכל כך הרבה דרכים, תנו לו כדור זהב עכשיו !

מה עוד קרלו יכול לעשות ? איך היינו מנצחים 6-2 ? איזה הכנה יכולה לגרום שכל ההחמצות האיומות היום יסתיימו בשערים ?

שאלוהים יסלח לי כמה קיללתי בפנדל שלהם
הייתי פשוט בשוק שמשחק כזה בורח לנו
אחרי שהבאנו את פאקינג מנדי למצב מול שער ריק!!

לא משחק גדול שלנו מבחינה טקטית פשוט עשינו מה שאנחנו עושים כל העונה ולסיטי לא היתה תשובה הגנתית לזה.

באמת שעם איך שסיטי נראית כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לא להפריע

הוא גם עשה התאמות הגנתיות, התחיל עוד מהדרבי והיום זה רק השתפר האמת.

אם בלינגהם לא היה שם להבקיע את זה כנראה הייתי בלי טלוויזיה עכשיו.

אל דאגה, בדקתי עם ChatGPT. הוא מאשר לנו:

אנצ’לוטי לא מאמן. הוא כמו מורה ספורט קחו כדור שחקו. המזל שיש לנו קבוצה עם הרבה לב וכישרון וזה מה שמציל לו את התחת מול הגופה שנקראת מנצ’סטר סיטי

תאיר את עיניי