1/2 גמר האלופות :: מפסידים לסיטי 4:3 במשחק משוגע| בנזמהX2 ו-ויניסיוס

כתבתי זאת כבר פעמיים, 2 המצבים המצויינים של מחרז איך הם קשורים לשחקני הסיטי ? בראשונה אלאבה מפספס ואחריו מנדי מגיע לכדור ובועט לגופו של דה-בריינה, ביום רגיל הוא מעיף את הכדור ודה-בריינה לשמיים, במצב השני מיליטאו מגיע לכדור מטר לפניו מתבלבל ברליים ומפספס את הכדור לחלוטין, אלה היו 2 הממצבים הכי טובים של סיטי שלא נגמרו בשער, איך זה המצבים האלה קשורים לשחקני סיטי ? הרחקה די פשוטה ושני המצבים היו נמנעים, כל הטענה שהם היו הרבה יותר טובים מתבססת בעיקר על 2 המצבים האלה.

איך אפשר לטעון כך ? ראית את המשחק מול ליברפול בליגה ? ליברפול הקבוצה הלוחצת הכי טובה בעולם לחצה 90 דקות ולא הרפתה והם המשיכו להניע את הכדור שוב שוב ולא איבדו, כדורים אלכסוניים למגינים שניצלו את הלחץ והתגנבו מאחורי ההגנה וכל כדור כזה הגיע ליעד, אתה רוצה להסביר לי שהלחץ של קרוס, בנזמה ווניסיוס גרם להם לאיבודים כי זה לחץ יותר טוב מליברפול של קלופ ?

ממשחק כמעט מושלם לקבוצה השלומיאלית שעלתה מולנו אתמול, אם ה 11 של פפ לא זמינים סיטי היא לא אותה הקבוצה, וזה די מוזר כי הוא השקיע איזה טריליון וחצי יורו בסגל הזה.

סיטי הייתה מצוינת במשחק הליגה נגד ליברפול וה-2:2 לדעתי קיפח אותה, בגביע הם היו חלשים מאוד וספגו גולים מוזרים קצת. אבל השורה התחתונה, מעבר לכך שלא ממש הבנתי לאן אתה חותר: העמידה הטקטית הנוראית שלנו היא חלק מריאל מדריד, זו הקבוצה. זה לא יפתיע אותי שזה יקרה בברנבאו שוב. אנחנו נהנינו בדרך לחצי הגמר משתי מתנות אלף אחוז של שוער. גם אם נאצ’ו יוצא ללחוץ גבוה בחוסר אחריות או מיליטאו הליצן בצד ימין משום מה - זה לא משתווה לאותן טעויות. אף אחד בקבוצה הזו לא יודעת לסגור על חשבון החבר שלו. אין לנו בכלל משחק הגנה. כדורגל זה גם טעויות של היריב. אגב, אני זוכר הצלה מהקו של דני קרבחאל, אחרי שמאחרז בעט לקורה. לאפורט שהיה חסר סנטימטר כדי לכבוש וכן הלאה.

גם בגול הראשון, בו ההגנה שלנו כמובן לא נקייה במאה אחוז - יש מן הכישרון של סיטי. מאחרז עם דריבל יפה מאוד לדוגמא, התנועה של דה בריינה מאחורי שחקן ההגנה חכמה. כל הזמן יש אופציות מסירה ותנועה בלתי פוסקת. אצלנו בסגל, הזאר לא היה עושה תנועה כזו, אולי בייל בשיאו. ויניסיוס גם לא. אתה מצפה מריאל לבצע לחץ כמו ליברפול של קלופ? זה בלתי אפשרי.

הנה תמונה של ה-0:2 המהיר של סיטי וגם ה-3:1. לא לחינם ב-AS כתבו על זה: “זקוקים לרודיגר”

ושלא ישתמע אחרת, אני חולם על הגביע ה-14 אולי יותר מכל אחד פה וממש לא אכפת לי אם יהיה לנו אפילו יותר תחת בגומלין ונהיה אלופי אירופה ככה מעוד פוקס.

הבנת טוב, רק במקום לחזור בך אתה ממשיך.

הנקודה שלי היא שכשהיא משחקת עם ה 11 הקבועים של פפ הם קבוצה הרבה יותר טובה, כפי שציינת מול ליברפול הגיע להם ניצחון, מול ליברפול שהיא אולי הקבוצה הכי טובה בעולם ושלבטח לוחצת הכי טוב בעולם הם הצליחו לשמור על הכדור, מול ריאל בלי 2 המגינים הקבועים הם נראו הרבה פחות טוב ונלחצו ואיבדו כדורים יחסית בקלות, ליברפול התנפלה עליהם בגביע והבקיעה 3 שערים במחצית, ריאל ניצלה את השלומאליות ויצאה בנס עם פיגור של שער אחד בלבד.
אם ה 11 של פפ היו זמינים המשחק אתמול היה נגמר באונס.

בקשר לריאל ומשחק ההגנה שלה, משחק ההגנה של ריאל הוא גרוע מאוד, אני מדבר על ההגנה הקבוצתית, אין תיאום ויש המון טעויות, אבל אתמול בנוסף לטעויות הרגילות של סגירות לא נכונות היו טעויות אישיות אינפנטיליות של שחקנים שאתה לא מצפה שיחזרו, הגול השני שלהם ושני המצבים של מחרז הם הדוגמאות הכי בולטות, הם לא קשורות למשחק ההגנה הגרוע של ריאל, מדובר בהרחקות פשוטות שאני מצפה גם מסאן מנחם להצליח לבצע אותם.

ובקשר לתמונות, בתמונה הרשונה אתה סימנת לא במקום הנכון, הסימון העיקרי כאן צריך להיות קרבחאל שלא יוצא לדה-בריינה בזמן, היו לו יותר מ 3 שניות לזהות את המיקום המסוכן של דה-בריינה ולצאת אליו ולסגור אותו, הוא בחר לסגור את השטח של מיליטאו, אבל גם כאן, השער הגיע אחרי שאלאבה הגיע לכדור ופשוט לא הצליח להרחיק אותו, למרות העמידה הלא נכונה השער היה נמנע בקלות עם הרחקה פשוטה.

ומשהו שלא הבנתי, את הניסיון של הבלמים לצאת עד הקו וללחוץ את שחקן הכנף ולהפקיר את מרכז הרחבה, בלם צריך להישאר במרכז הרחבה, גם אם יש שחקן פנוי על הקו והוא לבד הוא לא יכול להבקיע משם, תן למגן להסתדר ולשחקן בצד לבוא ולעזור ואתה תסגור את החלוץ שלא יבקיע ! בשער הראשון סגירה של אלאבה לקו במקום למרכז על מחרז ובשער הזה יציאה של מילטאו עד לקו ללחוץ ומפקיר את מרכז הרחבה וז’סוס מבקיע.

בנוגע לעסקה האחרונה, כתבתי על זה במחצית. היציאה ללחץ של הבלמים הייתה הזויה. בבירור הוראה של המאמן. משום מה הוא לא השכיל לומר להם להפסיק את זה למרות שזה כשל וכשל וכשל.