באיירן קופחה אבל הוא שרק וכולם עצרו. לא יודע , נראה לי הזוי כל תוספת הזמן הזו.
בכל אופן היינו יכולים לנצח אותם בהארכה גם ככה.
טוכל…
תכלס גול חוקי של באיירן, אני לא אוהב את זה בכלל! מצד שני השופט נתן עוד איזה 2-3 מעבר אז לא יודע אם זה מתאזן
מי זה היה שם מיליטאו? הוא שמע את השריקה ואפילו לא הלך לכדור. לא היה נותן לדה ליכט לבעוט אפילו
- לא בטוח שאין נבדל
- ההגנה שמעה את השריקה ועצרה, לא בטוח שהם מבקיעים שער אם ההגנה לא עוצרת
מה הסיכוי השערים המאוחרים האלה זה בחוזה של השחקנים?
מעבר להתאבדות של טוכל והמובן מאליו שזה חוסלו, זה הרבה מאד הכניסה של לוקה. פדה וקרבחאל לא הצליחו לייצר כלום אבל לוקה לקח את המשחק ימינה וכל התקפה הייתה הרבה יותר מסוכנת
אני לא יודע להגיד שהשחקנים עצרו. זה היה נראה שכולם שיחקו. אולי אני קצת באמוציות כרגע אבל זה וואחד קיפוח חייב לציין.
השער הגיע הרבה אחרי השריקה, אחרי שההגנה כבר עצרה
אם השופט לא היה שורק הכדור לא היה מגיע לדה ליכט בחיים
Never a doubt
סתם, נראה לכם!!?!??
!I’m too fuc**in old for this shit
חבל לתת עוד סיבה לבכיינים להתלונן על השופטים 15 שנה.
השופט שרק והשחקנים הפסיקו לשחק.
מה זה ה15 דקות תופסת הזו? למה!?
כן, גם שחקני ולנסיה עצרו.
ברכות.
למרות הלחץ שלכם לאורך המשחק, כמו @EJB לא היה ספק לי שתעברו בסוף ולמעשה לכולם ברור שזה שלכם אחרי שסיטי הודחה ואיך אמר אתמול וידסנט “דורדמונד זה בסדר”.
תדמיינו אם ריאל היו מקבלים 15 דקות תוספת זמן ומבקיעים…אנשים אשכרה מתעסקים בשער שלא היה קיים אם דה ליכט לא בועט 7 שעות אחריי שהמהלך כולו נפסל נו באמת
- קוון טיפש. מה אתה ממהר להרים דגל כשברור שזה לא נבדל מובהק?
- השחקנים הפסיקו לשחק אחרי השריקה. לא בטוח שהיו מונעים את הבעיטה אבל הם הפסיקו.
- התוספת על התוספת הייתה הזיה. השופט סימן עוד 2 דקות אחרי שעברו 10 וחצי דקות, אז למה לעזאזל שיחקו 15 בסוף? אם הוא היה שורק ב12 וחצי דקות כמו שסימן כל הבדיחה הזאת לא היה מתרחשת.
כשטינאייגר ברזילאי בגובה מטר וחצי כבש צמד והשני בנגיחה זה היה מדהים אבל אתה אומר נו מדובר בכוכב בעלייה.
חלוץ מחליף מזדקן שבא מאספניול זה חתיכת סיפור.
שנה הבאה לונין שם צמד בתוספת הזמן.
אין לי הסברים.
פאקינג טוכל מראה בדקה שנייה של תוספת הזמן שיש עוד 8 דקות, זה מצולם כן? איך הגענו ל 15 דקות תוספת? אשמח לשמוע את הפרופסורים המחנה שני
כן, זה סיפור טוב.
רמונטדה זה דרמה שמוכרת.
אבל אפשר מדי פעם, אחת ל, פשוט לנצח משחק כמו פעם?
אני לא נהייה צעיר יותר…
הייתה שריקה לפני הגול של באיירן, אין כאן שאלה.
בניגוד למשחק שלנו מול ולנסיה כאן הגול הזה היה גורר הארכה. יש למישהו ספק בכלל שהיינו נותנים עוד 2 גולים לפחות בהארכה מול באיירן מפורקת?
ויחד עם זאת מבאס שזה קרה, לא רוצה סימני שאלה סביב העלייה לגמר (למרות שאף אחד לא יזכור אותם גם ככה).
נ.ב מגיע לחוסלו חוזה לשנה הבאה רק על הצמד הזה, גם אם יהיה חלק שולי בסגל ולא ישחק בכלל. שחקן נשמה.
כולם בוכים על השער שנפסל אבל באיירן המשיכה לשחק אחרי השריקה, מוצדקת או לא, וכולם נתנו לכך תשומת לב. לונין אפילו לא זז והסתכל על הכדור כי חשב שאין מהלך. אם השער היה מאושר אנחנו היינו מקופחים!
זה לא אמור להיות צהוב אם ממשיכים לשחק אחרי השריקה של השופט?
האמת, נמאס לי כבר מהמהפכים האלה. בדקה ה83 הסתכלתי על השעון וחשבתי לעצמי עוד כמה דקות מוד הצ’מפיונס בברנבאו יפעל והשער יגיע. היינו בסרט הזה יותר מדיי פעמים.
אפילו נוייר שהוא שוער היסטורי ביום ענק לא יכול מול הקסם של הברנבאו בליגת האלופות.
מפה לשם עוד גמר. יחסית, הקל ביותר מ2014 כולל. יאללה תביאו את ה15, מי היה מאמין.