הוא רק אמר לו מה שכולם יודעים. ויני לא אהוב כבר לא בקהל של ריאל מדריד ולא בקהלים אחרים. אהבה שלכם אליו הייתה תלויה נטו ביכולת שלו, לא באופי, וזה בסדר. אני דווקא אהבתי שמישהו מגיב להתגרויות שלו.
שילך ויבכה בעוד מסיבת עיתונאים וימכור שהוא רק רוצה להתעסק בכדורגל.
אני קצת מתבאס מהפריחה המחודשת של רודריגו. הוא עבר שם את הבלם בכזאת קלילות. ריאל מזמן הייתה צריכה לבחור בברזילאי הנכון.
אין בעיה, הקהל יכול לקלל את ויניסיוס ג’וניור,לשרוק לו בוז בסנטיאגו ברנבאו - זה כבר קורה, אתה כאוהד ‘יריבה מרה’ כינית אותה פה קוף לא פעם, אני כאוהד הקבוצה יכול להגיד שהוא השחקן הכי מתסכל שהיה לנו איי פעם. דייגו סימאונה הוא מאמן, זה קצת אחר, והוא התחיל את הפרובוקציה. אני לא כל כך משוכנע שהוא יעזוב בקיץ. אם ויניסיוס היה מתחיל דבר כזה ואומר לצ’ולו - “אתה בדרך לעוד עונה בלי תארים וגיל מרין בדרך לפטר אותך” אז ספרד הייתה מזדעזעת מהפה ג’ורה שלו (מעבר לכך שזה לא נכון וסימאונה יישאר). אגב לצ’ולו בורח הרבה פעמים נגד ריאל, גם בגמר שאני מדבר עליו כל הזמן הוא התעמת עם רפאל ואראן שהוא טיפוס שונה לחלוטין מוויני המעצבן.
מהמועדון יש איזושהי דממת אלחוט לגבי ויני והפכו אותו לחצי קדוש, אבל האוהדים יוצאים נגדו, בברנבאו, בספרד בכלל, בפורום שלנו…אף אחד לא מתכחש לזה.
מזכיר לכולם שאני “התחלתי” לספור לו את המשחקים בלי גול עוד מהקלאסיקו שהוא התחכם מול השער וביזבז מצבים, לא האמנתי שזה יגיע ל-16.