מחזור 1: מארחים את אתלטיק בילבאו במשחק השני של העונה (חמישי, 22:00)

אחרי ה-5:0 הקליל והחלוד על אלצ’ה, במחזור השני, הגיע הזמן להשלים את המחזור הראשון ולארח בפעם הראשונה העונה משחק בקאמפ-נואו נטול הגג (וההגנה? נדע מחר).

האורחת היא אתלטיק בילבאו, שאחרי 4 שנים עם ארנסטו ואלוורדה אהוב הצד הכחול-אדום של הפורום, עשתה שינוי כיוון וכרגע מי שמושך בחוטים על הקווים הוא אדין טרזיץ’ הגרמני. מה שיוביל לקומבינציית דרבים במפגש מחר: דרבי גרמני על הקווים, דרבי בלמים בנבחרת ספרד, דרבי קיצונים שאיכזבו במונדיאל אבל זכו בגביע אז מי זוכר, ודרבי מחוזות (סופר) אנטישמיים בספרד.

בילבאו קיבלה בראש מסביליה במשחק הקודם (1:3 בסן מאמס), ותחסר את יורי ברצ’יצ’ה שהורחק (אחרי 11 דקות) מול אותה סביליה. מה היא תקבל במקום? ככל הנראה יותר דקות של ניקו הלא מלך וויליאמס ושל אמריק לאפורט, שותפו של פאו קובארסי להגנת הנבחרת הספרדית.

איך ברצלונה תגיע למשחק הזה? עם באלדה, שיחזור לסגל (לפי דבריו של האנזי פליק, במסיבת העיתונאים שלפני המשחק), ועם רודרי - שייכנס לראשונה לסגל אבל ככל הנראה שלא להרכב. מי שייחסר, בנוסף לפצועים לטווח ארוך, הוא טומטום, שלמרות שהפציעה שחווה מול אלצ’ה התבררה כלא משהו מיוחד, הוא יקבל מנוחה (ואולי גם הזדמנות להחליף את הוורוד המיכוער הזה על הראש). בנוסף אליו גם פורט, שכרגע תופס טרמפים לכיוון חבל הבאסקים (רק בכחול לבן), וככל הנראה גם מארק אסאדו שבדרך ל…לייפציג? טורקיה? סעודיה? להתחבא עד תום מועד ההעברות?

אחרי שחוו עוד כמה אימונים משותפים, מעניין יהיה לראות האם קאנסלו, קובארסי, קונדה וקפדרי יקבלו את חולצת ההרכב, או שמא (לפחות חלקם, במיוחד כאלו עם קוקיות הזויות על הראש, אבל לפחות לא בוורוד אז כבר משהו) יתחילו גם את המשחק הזה על הספסל. מה פליק יעשה מקדימה, בעקבות הצמד+בישול של ראפיניה, צמד של מאל"פ, שער של אדיימי, צמד בישולים של גורדון ב-3.2 שניות, וצמד פרצופים עצובים של לאמין במשחק הקודם? יהיה מעניין לראות, במיוחד מול קבוצה שעל הנייר - אמורה להקשות על ברצלונה קצת קצת יותר ביחס לאלצ’ה.

כמו כן - ברצלונה תגיע למשחק רגע אחרי שתגלה מי תהיה שמיניית הקבוצות מולן תיפגש, ומולן תספוג טרנקיליון שערים, בשלב הליגה של האלופות (ההגרלת ליגת האלופות - מחר ב-19:00). לכו תדעו, אולי בעקבות זה נקבל רכש של חוווולללייייייגן אנגלי נוסף.

מועד המשחק: חמישי, 22:00
אצטדיון: ספוטיפיי קאמפ-נואו
שופט: מיגל אנחל אורטיז אריאס
שידור: אונו

יאללה, סקר כי משעמם לי -

מי צריך לפתוח מחר במרכז ההתקפה -

• אאא"פ
  • אולמו
  • ראפיניה
  • אדיימי
  • פרעה
  • מיגל אנחל חיל מארין
0 מצביעים

משחק יותר מאתגר ברמת ההגנה, וצפוי להיות זה שאולי יוריד את כולם מה היי שאפשר בלי חלוץ אמיתי. תלוי כמה שטחים בילבאו תיתן לנו.

מעניין יהיה לראות מה יהיה מצבם של לאמין, באלדה ורודרי, אבל אחד ההימורים הבטוחים שלי זה ראפיניה פותח שוב כחלוץ.

רוצים לשמוע עוד???

סתם, אני אפדקסט אחרי המשחק

הרכבים משוערים -

הסגל למשחק -

בחוץ -
פציעות - פרנקי, רוני, גאבי
בחיפוש עבודה - קסאדו

בפנים -
לראשונה בכללי - רודרי
לראשונה העונה - באלדה

ראפיניה באמצע מרגש אותי.

השאלה מי פותח כמגן שמאלי הפעם. מבחן טיפה יותר קשה מאלצ’ה וקאנסלו לא בהכרח בכושר מלא(לא שהגנה זה הצד החזק שלו מלכתחילה).
האם נראה את פליק נותן צ’אנס לבאלדה להוכיח?