יש רצוי ויש מצוי. אנחנו לא מזיזים כדור טוב נגד אלצ’ה אז מישהו חשב שנגד באיירן זה יהיה אחרת? אף אחד גם לא היה חושב לפני חודש שג’וד לא יפתח ואפילו קמא. הם לא קוסמים אבל כן יותר בשלים ופיזיים. הסגנון פח ומגעיל. אבל כן היו מצבים והם יצרו מצבים וחצאי מצבים גם בזכות מתנות שלנו. ההחמצות של אמבפה פחות צפויות, יכולנו לרדת למחצית בתיקו.
איך מצליחים שפדה יתקוף קצת יותר ולא יהיה ממש מגן ימני נוסף? בעיה קשה.
*מזכיר לעצמי שבברנבאו בדסימה באיירן החזיקו בכדור 70% וניצחנו. אבל גם לפני המשחק הייתי פסימי.
חשוב לא לספוג שער נוסף בתחילת המחצית ולא להפקיר. להתחיל עם החילופים זה מאסט
אם לא הייתי מכיר את ההיסטוריה הייתי מסכים איתך, אבל ככה בדיוק נראו רוב המשחקים שלנו מול סיטי… פה אנחנו אפילו עם מספר מצבים זהה לשל באיירן, וזה עם חלקיק מכמות ההתקפות והזמן עם הכדור ביחס אליהם.
על מנת לעשות היסטוריה אתה צריך שחקנים שמסוגלים לזה, אפילו אם תלך לרמונטדות האחרונות תראה שם שחקנים כמו בנזמה, מודריץ׳, קרוס, קארבחל (לא של השנתיים האחרונות).
איזה שמות היו לנו פעם, ולא רק שמות - שחקנים גברים עם זוג וובוס, היו נלחמים עבור הסמל והאוהדים. היום כולם פרימדנות עם אינסטוש.
איזו פתיחת מחצית שנייה מזעזעת, כמעט כמו 2007 עם רוי מקאיי רק שאז זה קרה במחצית הראשונה. לדעתי אפשר לסגור את הטלוויזיה. אגב סתם בשביל “העניין” - שוב אין חילוף מצד אלבארו ארבלואה. אני לא מצליח להבין את הישנוניות הזו. גול גדול של הארי קיין, הלוואי ששחקני ההתקפה שלנו היו חדים ככה היום. התעורר לרגע וסיים כמו מלך. באמת שעשינו את כל הטעויות האפשריות. איבוד כדור בחצי שלנו, ספגנו את ה-2:0 מהר הרבה יותר ממה שיכולתי להאמין, וכמובן אין חילופים.
אפילו לא חולם על חצי הגמר, שלא נושפל פה בבית. האמת זה לא משנה יותר מדי.
וכמה ימים לפניכן איבדנו את הליגה. לא במקרה המשחק הקרוב בליגה הוא ביום שישי (נגד ג’ירונה), הולכים לים.
אני מת להבין, ארבלואה נהנה מהמשחק? מישהו עוד חושב שהאיש הזה יודע מה הוא עושה על הקווים?
בשביל זה מכרנו את העונה? בשביל זה זרקנו את אלונסו?
בשביל ה 0 הזה?
איך אנחנו מעיזים לרוץ 7 ק"מ פחות מבאיירן מינכן במצב שתי הקבוצות? ולא תגידו שזה הגומלין והשחקנים מיואשים כי עפנו. מלבד ההצגה של פדה, מה שהתלהבנו ממנו במשחק נגד סיטי זה שסוף-סוף רצנו יותר מהיריבה והפסקנו עם היהירות והעצלנות הזו.
אי אפשר לסמוך על ויניסיוס ג’וניור זה לא יעזור, היה יכול להחיות את המשחק. הוא לא יודע לנצל מתנות. הם קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו וינצחו אותנו ב-9 מ-10 משחקים. אבל היום לא מעט מההבדל היה ניצול מצבים שלהם מול החולשה שלנו בהתקפה. על ויניסיוס דיברנו, אמבפה אפילו עכשיו לא היה מסוגל לצמק ל-2:1.
עוד פעם החמיאו לנוייר, גם בשידור, גם חבר שלי בוואטספ עכשיו, אני רואה בעיטה לא מספיק חזקה ולא מספיק לפינה. מלבד הנבדלים זה מתחיל להזכיר את קלאסיקו הבכורה שלו. וזה עצוב כי אמבפה היה כל הקבוצה בחצי הראשון של העונה [וקצת טיבו]. מאכזב מאוד.
כמובן, פשע שארבלואה לא מתקן את המצב באגף של קארראס, זה נס אם אוליסה לא יבקיע. אלו הטענות שלי כלפיו. ההרכבים וניהול המשחק. גם עם אלונסו באיירן הייתה עוברת אותנו.
דקה 71 - ברהים דיאס במקום ארדה גולר. זה גם יכול להיות מסוכן, אני חושש מהשפלה כבר אמרתי, אני בכלל לא חושב שיש סיכוי לחלץ פה תיקו או אפילו שער מצמק.