יש פה פוטנציאל לאירוע מביך מאוד וכבר עכשיו זה מביך. לא ברור איך קאררס איתנו עדיין.
אני לא מאשים את ארבלואה, אני פשוט חושב שהוא לא יודע מה הוא עושה.
עם אלונסו הייתה לנו שיטה, ניסינו ללחוץ, לשנות, רק שזה לא התאפשר כי יש לך שחקנים שלא רוצים לעשות שום דבר על כר הדשא, קרי ה 7 ק"מ הבדל…
יש לך שיטה. לא אוהב אותה? זכותך, היא שם.
אצל ארבלואה יש שחקנים אחרים ולא ידעתי? עם אלונסו הקבוצה שיחקה חרא ולא ניצחה, עם ארבלואה המצב זהה רק שלו אין אמבפה בכושר אלוהי, אלא אמבפה שמפספס כבר חמישה מצבי 1 על 1 ברצף. אז או שצ׳אבי לא להיט גדול או שארבלואה לא כזה נורא.
זה לא איזה כדורגל איי איי איי אבל הגענו לאותה כמות מצבים כמו באיירן כשזו בשיאה, מכאן זו כבר פרשנות תוצאה- אם אמבפה כובש צמד מהמצבים מול מיורקה ושער מוקדם היום כנראה שלא היית כותב מה שכתבת.
חרא על הפנים שלי.
לריאל יש את קאררס, גארסיה ומנדי..
אצלם דיוויס.. עולה מהספסל?!
להם יש את אוליסה, לריאל את ארדה גולר…
לא הבנתי, אם שחקן לא אוהב את הסגנון של המאמן אז השחקן קובע? שחקנים שלא מעוניינים באסיפות וידיאו זה מקובל?
ואגב, הקבוצה כן ניצחה עם אלונסו, היינו יחסית עם מאזן טוב, שיחקנו חרא, רק שזה קרה אחרי האירוע עם ויניסיוס.
אין לי בעיה שנשחק על מתפרצות, רק שיש דרך, לא רק להעיף את הכדור קדימה ולקוות לטוב.
לראות איך דיאז חוזר להגנה לעצור את ויני אחרי מתפרצת, אצלנו זה בחיים לא קורה.
אגב, אני לא מבין איך זה לא אדום, החלטה הזויה.
נוייר עם וייבים של 2015
לא היה דיבור שהם באים בלי שוערים?
זה קטע מעניין, אם הדריכה הייתה מתבצעת על החלק הקדמי של הרגל, באמת היה מגיע אדום בלי שאלה בכלל.
לדעתי עבירה גסה מאוד, אבל לא אדום חד משמעי. אם נגד ריאל היו שורקים אדום על זה, הייתי כועס.
אני מחכה ליום שבו ריאל מדריד תשחק טיקי-טאקה כמו באיירן מינכן (המהלך שלהם מרגל לרגל והכל מהר, ברחבה שלנו, סמוך לתוספת הזמן) ותפתח במשחק חוץ ברבע גמר ליגת האלופות עם ארבעה שחקני התקפה מובהקים. ולא עם שניים כאשר פדה ואלוורדה צריך לעשות יותר הגנה מאשר התקפה ועובר את החצי אולי שלוש פעמים (לא מאשים אותו כמובן, לקבוצה יש המון בעיות).
“לרעתינו” יש לציין שגם בשלוש הזכיות עם זינדין זידאן ראינו את הצורך לעשות ‘התאמות’ כלשהן ליריבה, אם זה לוקאס ואסקס כקשר-מגן, אם זה עוד שחקן מרכז שדה כי לטריו ההיסטורי היו את המגבלות שלו…
כמובן שלא רק בעיטות לשער ומצבים זה נחשב, אבל הגיע לנו להגיע לגומלין עם 2:2 ואז לעוף אחרי שנפסיד שם. אכזבה גדולה משני “הגלאקטיקוס” שלנו בהתקפה וגעגועים לחוסלו. מאמין שבגומלין נראה את ג’וד בלינגהאם בהרכב, הדקות שלו כמחליף היו טובות.
לא מבין למה ארבלואה פותח עם הפיתה הזה וגולר
סופרים רק את ההחמצות שלנו כאילו?
היה יכול להיות 5-1 להם ממצבים הרבה יותר בטוחים לשער
אני יודע דבר אחד, עם הסגלים האלה של שני הקבוצות שאלונסו היה מנצח את באיירן.
לפחות התוצאה ״מכובדת״ ולא תבוסה משפילה.
עכשיו רק לצאת ממינכן ללא תבוסה,
ואז לשאת עיניים לשמים ולהתפלל שאיכשהו מישהו רציני יקבל את המושכות ויעשה סדר במועדון הזה.
ארבלואה מפסיד עוד משחק בגלל בחירת סגר גרועה. מילא את עולה בהרכב נוראי, ירדת בפיגור 0-1 במחצית, ראבאק תעשה חילוף!
גולר יורד רק דקה 70? פיטראץ׳ אולי יום אחד יהיה אחלה קשר רוטציה אבל כרגע זה מעל הראש שלו.
באופן אישי מאכזב מאוד שהעיפו את אלונסו בשביל ארבלואה.
לא מבין את הספירה, באיירן כל פעם ששברה את הלחץ של ריאל היית עם מצב של 80 אחוז לגול, פשוט נראה שאמרו להם לא לסיים את המעבק בשבילי הרייטינג לשבוע הבא.
היה לנו מישהו רציני - צ׳אבי אלונסו. הבעיה שגמרו אותו אחריי הקלאסיקו. אף שחקן חשוב בקבוצה לא לקח אותו ברצינות אחריי שראו שפרז וההנהלה מעדיפים שמות גדולים על פניי המאמן
אין ספק שבערוץ הספורט אמרו להם להחמיץ כדי לשמור על המתח להתמודדות, +1. אני חושב שעל הנייר לקיליאן אמבפה גם יש סיומת יותר טובה מכל שחקן באיירן מינכן למעט הארי קיין. אז שהוא עושה גול אחד משש או שבע בעיטות ורובן ממצב טוב - זה מאכזב. מוויניסיוס אני גם כן מצפה להבקיע כשהשוער מחוץ לשער ויש לו יתרון מהירות עצום עליו.
@Razik נדמה לי שאני ואתה דיברנו לא מזמן על אנדריי לונין? הוא ענה לך היום. בהילוך הראשון לא שמתי לב, בפעם השנייה ראיתי שהארי קיין בעט מסובב אבל לא חזק מספיק ולא לפינה מספיק וגם אם הסתירו לו - הגול עליו. אפשר לומר שנסחפתי עם ה-2:2 אבל 5:1 להם זו הגזמה.
@Elvis היקר היינו שם בימי שמינית הגמר המנחוסים [זוכר את המפגש בשלב הבתים נגד סטיוואה ב-2006/07 עם ניקוליצה? היינו חמישה-שישה חבר’ה במאש], היה נראה שזה לא ייגמר לעולם. נעבור גם את זה.
השם צ’אבי אלונסו חזר כאן שוב ושוב ושוב וכולנו היינו מתוסכלים מהדרך שזה קרה. היו לו את החסרונות שלו. מעבר לכך לדעתי הוא גם לא היה עובר את באיירן מינכן, אבל הנחתי שכן יהיה מה שהפך למילת גנאי לכדורגל - תהליך, צורה, משהו. גם הוא נשבר איי שם בנובמבר.
מויניסיוס אין לי ולאף אחד לא אמורות להיות ציפיות יותר.
אולי חוץ מלצפות ממנו לעשות מה שהגיוני שיעשה וזה ילך לכסף גדול מאוד במדינת מפרץ כלשהי.
מסכים שזה בעיטה שטיבו לוקח בעיניים עצומות. לונין יכל לעשות יותר. עם זאת יש לציין את האיבוד כדור במרכז המגרש של ארדה או קרראס לדעתי - ומשם ההגנה קרסה כמו דומינו
באופן כללי כן משחק לא טוב של לונין
מדהים שהצלחנו להשתוות אליהם (פחות או יותר) בחצי השעה האחרונה רק מראבק ומהברנבאו. בלי קסמים וכשפים אנחנו כל כך נחותים כקבוצת כדורגל.
בתוספת הזמן כשבאיירן נרגעו ויצאו מההלם הם היו שווים 2-3 שערים קלים.
כמו כן,
- כמו שדור כתב - רצים משמעותית פחות מבאיירן מינכן כשהכדור רוב הזמן לא אצלנו, זה שיא החוצפה
- אוליסה קיצוני מפחיד - בלי כוכביות כמו ויניסיוס שכל בעיטה שלו הולכת לשמיים בהטלת מטבע - ורץ ולוחץ ומשקיע. רק אצלנו פרימדונות עם פטור.
אני עדיין חושב שיש לנו סיכוי קטנטן כי גול מקרי של אמבפה יכול ליפול תמיד. אבל אם נמשיך עם הדנא של אנצ’לוטי וליטופי האגו - לנצח נחיה על חרבנו. לא כיף.