נחזיק אצבעות לנס בשביל הזכות לעוף מול פריז בסיבוב הבא
אגב, שאפו לדודו דהאן הטורקי שהשחיל לנו את ארדה גולר, שחקן למלמ כזה הרבה זמן לא היה באנקר בהרכב של ריאל מדריד
נחזיק אצבעות לנס בשביל הזכות לעוף מול פריז בסיבוב הבא
אגב, שאפו לדודו דהאן הטורקי שהשחיל לנו את ארדה גולר, שחקן למלמ כזה הרבה זמן לא היה באנקר בהרכב של ריאל מדריד
מי עוזר לארנולד? מי עוזר על אוליסה? מה זה ההרכב ההזייה הזה?
טוב, לפחות נקבל 4:0 במחצית ואז הסיוט ייגמר.
בתיאוריה גולר וברהים אמורים לעשות הרבה עבודה הגנתית באגפים… הבעיה שג׳וד ופדה לא קשרים אחוריים קלאסיים אז הם יגררו לאמצע לעזור להם ודיאז/אוליסה ימשיכו לשרוף את הקו.
כל ניצחון מספיק לנו היום לא לעוף, ארבלואה עולה עם הרכב שאתה עולה איתו לסגור הפרש 3 שערים ואתה חייב לקחת הימור פרוע, לא מבין את ההרכב הזה.
אני לא מסכים איתכם, זה תלוי בתפקוד. בלינגהם ופדה חיות עבודה, אם הם יישארו באמצע זה הרכב לא רע בכלל (חוץ מגולר).
ברור שפדה וג’וד הם חיות עבודה, ובנוסף שניהם עדיפים התקפית על גולר וברהים, אז עדיף היה לעלות עם קמאבינגה ו פיטארץ במרכז הקישור ופדה וג’וד במקום ברהים וגולר, ככה היית מקבל התקפה יותר טובה ובגלל שהם חיות עבודה גם עזרה הגנתית עדיפה למגינים.
דווקא הייתי עולה עם קמאבינגה בשמאל במקום גולר, ופיטארץ’ במקום ברהים (למרות שזה פחות דחוף לדעתי).
קישור של:
פדה תיאגו ג’וד קמא
היה סבבה לדעתי גם עם:
ברהים פדה ג’וד קמא
בקיצור כל קומבינציה שלא כוללת את גולר האגדי.
מעדיף את גולר על פיטארץ’. בכל מקרה כל הרכב שהיינו מעלים ככל הנראה יהיה מודח הערב, אז זה מה שארבלואה בחר.
מה שמצחיק זה שלדעתי אם אנצ’לוטי היה נשאר שהוא היה עובר את באיירן הנוכחית, הבאנו את אחד המאמנים המבריקים בעולם כדי לפטר אותו אחרי כמה חודשים ולהחליף אותו באנצ’לוטי משונמך, אנצ’לוטי ליגה ג’.
עדיף להיות מודחים מול מאיירן מאשר פסז’…
תודה לנוייר, התחלנו ב 2-2
איזה ביצוע וואו
תמיד האמנתי בגולר
כל הכבוד ילד
לונין שמע אותך והחזיר
מה שכן, יהיו צמד משחקים ממש טובים באיירן - פסז’.
מסקרן.
באיירן לוחצת מדהים אבל ממש גרועה עם הכדור. בינתיים, רועדות להם הביצים. לא שאנחנו יותר טובים.
רועדות להם הביצים? כי אני רואה חצי מגרש להשכרה…
הם מפספסים מסירות פשוטות ומאבדים כדורים קלים. אולי זו טקטיקה כי אנחנו חסרי ערך עם הכדור ברגל אבל זה לא נראה טוב מבחינתם. זה שהם עושים לחץ טוב != כמה הם טובים עם הכדור ברגל.
לונין פשוט קטסטקופה בכדורי גובהה, התקפי לב כמו נבחרת ישראל בכל משחק בינלאומי.