מחזור שני: 1:4 נפלא בבלאידוס ותשואות ללוקה| בנזמה, מודריץ', ויניסיוס ופדה

לדעתי זה בדיוק הטאץ שהוא חיפש לתת, זאת הייתה נגיעה ראשונה גאונית שהעיפה את הכדור קדימה ולא נתנה לבלם סיכוי, טכניקה עילאית.

שים לב שזה נגמר בשער…

שים לב שאחרי הנגיעה וניסיוס ניסה לרוץ ימינה ןשם לב שהכדור הולך שמאלה ושינה את כיוון הריצה.

כבר כתבתי שהטכניקה הלוקה בחסר שלו עוזרת לו פעמים רבות להגיע למצבים.

והנה צ’ומה מתחיל להחזיר את ההשקעה.

נו, מעולה. אגב רשמת לו גם בישול נכון? פעמיים לא הקיפו אותו ארבעה שחקנים, עשה מזה שני שערים.

אתם תספרו לילדים שלכם שראיתם את לוקה מודריץ׳.

שלא יהיה ספק, אנחנו משחקים נגד יריב חלש מאד והמשחק הזה הוא לא בנצ׳מרק לכלום

קוואבנגה הזה… שחקן שחקן, בן 19!! בגרות מטורפת, כל הזמן פנוי לקבל כדור, מנקה ומחלץ, טיפול בכדור נפלא, אתלט על, יש לילד הכול. עדיין רואים קצת בוסר פה ושם במיקום וקבלת החלטות אבל הילד בדרך להיות ה-קשר של העשור הבא.

בוא נקווה שאנצ׳לוטי לא ישחק אותו 90 דקות שבוע אחר שבוע

אחלה שחקן, טופ עולמי, לא מבין מה אתה מנסה להוכיח לי… :grin:

אבל לא רונאלדיניו ולא יכול לרוץ מהר בקו ישר תוך כדי כידרור.

חחח לא אתה זה שאמרת שאתה לא תופס ממנו?

חשבתי שהודת בטעות שלך אחרי השער מול סיטי. הגיע הזמן לומר טעיתי.

מתלבט האם לשמוח שזה סוף סוף נכנס לפדה או שלא כי עכשיו קרלו יחשוב שהוא גאון והוא מצא את הקיצוני הימני שלו לשאר העונה.

לא מסכים בכלל. סלטה שיחקה מצויין כל המחצית הראשונה. ניטרלנו פה מוקש לא פשוט בכלל, בהרבה חן, אלגנטיות ואינטילגנציה דרך אגב. לא צריך להוריד ממה שהחבר’ה שלנו עשו פה היום.
ברצלונה לצורך העניין תפסיד במגרש הזה נקודות (אבל גם סתם כי זה סלטה ויאגו אספס).

ממש לא…

אם ימשיך לעשות מהלכים דומים למהלך ההוא אשנה את דעתי, הבישול שלו זאת דוגמא מצויינת, היה חייב לקחת את הכדור ולטוס לשער עם כידרור מהיר, היה מול בלם יחיד, אמבפה היה מגיע לשער תוך שנייה, וניסיוס לא, למרות הבישול היפה.

16610313784536

איזה כיף שיש קוסמים במגרש. לא חשבתי שנראה תוצאה כזו, איזה כיף (ריאל יוצאת מהמאזן השלילי בבלאידוס ועוד שער אחד והיינו משווים את ניצחון השיא שם). עם יותר שחקני התקפה טובים בסגל ובהרכב ננצח יותר בקלות. ועדיין היה סבל ברוב המחצית הראשונה (שוב לא תוקפים עם מספיק שחקנים - אף אחד לא מצטרף מקו שני) וסלטה באמת מפקירה יותר מדי ומשחקת בקו הגנה גבוה - וזה לא מדד אמיתי לליגה אלא “האוטובוסים”. צד ימין היה מת כמעט כל הזמן. גם בגלל קרבחאל וגם בגלל ואלוורדה. פדה לא כבש בליגה כמעט שנתיים וגם זה טוב לנו. שער די אופייני בבעיטה חדה לפינה הרחוקה אבל משחק רע ומפוזר שלו. אני מקווה שזה יגרום לקרלו לעשות חושבים. אמנם רק שלושה משחקים שיחקנו ככה ופעמיים הקודמות כן קיבלנו תרומה וזה אולי מפתה - אבל אסור שזה יהיה ההרכב עד תום העונה. אני כן מאשים את המאמן. כרגיל, מגנים שלא עושים כלום בהתקפה. אלאבה שמאלה…בבקשה…

טשואמני עם פעולות מועילות נכנס לאט לאט לעניינים וממוקם נכון ומונע מצבים מהיריבה, זה יקרה לאט-לאט (למרות שמעבר למשחק המהיר משהו מרגיש לי לא זורם עם הקישור הזה) ובזהירות. מרגיש לי שכמובן שזה עניין של תיאום אבל משחק הלחץ הגבוה שלנו מסוגל ליותר.
ואיזה כיף שיש כוכבים בקבוצה כמו מודריץ’ שהיה חייב לכבוש הרבה יותר שערים כאלה בעשור שלו במועדון (תשואות מהקהל של סלטה - וזה מרגש), והפס המדהים לוויניסיוס שדחף את הכדור כלכך מהר כמו מטוס ועבר את השוער כמו רונאלדו-פנומנו בשיאו. מפלצת כדורגל גם כשעומדים מולו ארבעה שחקנים (ומנדי לא מנצל את זה). האמת גילוי נאות היום ראיתי בבר עם החולצה החדשה של מודריץ’ מהעונה - הפרמיירה. תהנו מכל דקה שלו על המגרש כי לא נשאר עוד הרבה.

זה פשע שאנצ’לוטי לא נותן יותר דקות לאסנסיו (גם לו - מראה לו את הדלת החוצה) ולהזאר במשחק כזה כדי לקבל קצב וביטחון וכשהניצחון מובטח כבר. אנחנו נזדקק לעוד שחקני התקפה העונה! ובנזמה יכול לרדת לנוח. תמיד הוא דוחף את סבאיוס לפרמייה. מבחינתי גם אם אסנסיו עולה דקה 80+ זה לא נחשב וזה מעט מדי זמן.

ברקע של הקייטנה בפריז והמאבקים על הפנדלים - מעשה יפה של בנזמה שנתן להזאר לבעוט (הוא הציע לרודריגו בשעתו נגד מנצ’סטר סיטי בשיא הלחץ אז מה זה בשבילו המחווה הקטנה והצנועה הזו) וחבל שזה מה שקרה. הזאר צריך לתפוס ביטחון בדרך אחרת. זה לא רלוונטי אם היה מבקיע בפנדל את השער החמישי במשחק גמור. לא לקחתי ללב שהוא החמיץ, זה סתם עוד שורה בדף עם כל המזל הרע שלו. הטיסה של רודיגר קדימה - וואו. “בלם עם נפש של חלוץ”. האללה מדריד

אתם לא תרדו מקרלו אבל אם פפ היה עושה את זה אז כבר היו ערוצי יוטיוב על הגאונות שלו. כשיהיה שם סלאח אז לא נצטרך שם את פדה.

אוקיי אז עכשיו גם אוהדי סלטה יספרו אותו דבר על שחקן של היריבה. מחווה ששמורה לגדולים ביותר.

וואלה לא מבין את הייבוש להזאר ולמרקו… הצמד חמד שלנו לא יכול לשחק 60 משחקים בעונה 90 דקות כל משחק. היו צריכים להיכנס הרבה לפני

אנצ׳לוטי עוד רגיל שמשחקים 120 דקות אחרי סוף העונה שעברה

תוספת: יאללה ואלוורדה לאמצע רודיגר קיצוני ימני

ליד המילה נאחס במילון יש תמונה של הזאר

אין מאמן שאני יותר מבקר את השטויות שלו מאשר פפ.
ואגב קרלו ממש לא אשם זו הייתה הלצה, אם אתה רוצה תחליף את השם קרלו בפלורנטינו.

איזה מלך בנזמה יצא. באסה שהזאר החטיא. הוא עוד יכבוש כמה שערים העונה. אין לי ספק.

4 כובשים שונים. מעודד לראות עוד שחקנים מבקיעים למעט בנזמה שיצא מלך בפנדל השני.

פדה במשחק פושר מאוד למרות השער. המון איבודי כדור וחוסר דיוק. השתפר מעט אחריי שכבש אבל הציפיות ממנו גבוהות העונה. מנדי זה נגר שלא ראיתי כמותו שנים. כל כדור שנופל אצלו ברגל זה חצי איבוד. בחיי שקורטואה יותר טכני ממנו.

מיליטאו חייב ללמוד לשלוט בידיים שלו. לא פעם ראשונה שזה קורה לו. אלאבה מצד שני במשחק מושלם. היה ראשון לכל כדור וחיפה יפה מאוד על מנדי. רודיגר wtf? מטוס סילון.

אם אנחנו רוצים לקבל משהו העונה מהאזר, הוא חייב לקבל רצף של משחקים. לא מתרגש מהפנדל, יכול לקרות לכל אחד.