מחזור שני: 1:4 נפלא בבלאידוס ותשואות ללוקה| בנזמה, מודריץ', ויניסיוס ופדה

קצת מוזר לכתוב את זה, יש לנו קבוצה פיזית, אתלטית, חזקה ומאוד מאוד מהירה, יהיו עוד הרבה חגיגות שערים מול קבוצות קטנות העונה, אף קבוצה בליגה לא יכולה להתמודד עם הפיזיות שלנו, מצב הפכנו לפומה…

הזאר חייב לקבל יותר דקות, גם היום עשה פעמיים את הסיבוב המפורסם שלו, חבל שפיספס את הפנדל וכל הכבוד לקפטן והמנהיג בנזמה שנתן להזאר לבעוט.

אני מאוד מופתע ממה שקורה עד עכשיו העונה, הייתי מאוד פסימי אחרי ההרכב שפתח בגמר הסופרקופה, מאז פתיחת הליגה אנחנו קבוצה אחרת לגמרי

רק אני שמחתי שהזאר החטיא את הפנדל? לא אהבתי בכלל לראות שהוא קיבל לבעוט את הפנדל מלכתחילה, יש 10 שחקנים בערך שמגיע להם לבעוט לפניו. כולל קורטואה.
שירוויח את השערים שלו בזכות, לא בחסד.

דן - אם הוא מקבל ביטחון מלהבקיע פנדל, שהוא לא עבד בשבילו, במצב של 4-1 לטובתנו - אז אין לו מה לחפש יותר במקצוע הזה שנקרא כדורגל.

אחלה איידו שדרך על היד של בנזמה בסוף, אם תהיה לו תחבושת גם על היד השנייה זה אומר שהוא מסיים פה עונה עם 80 שערים.

אתה חושב בקטן.
שחקן כמו האזר יכול לקבל ביטחון אך ורק בעזרת שערים / בישולים. תחזיר לו את הביטחון והוא יחזיר לקבוצה כפליים.

יש לי הרגשה שעל כל שער שאנחנו מבקיעים ברצלונה רוכשת עוד שחקן, מוריד לי קצת מהכיף.

ויני פשוט מדהים. אמנם מצליחים לעצור אותו כשמקיפים אותו 4 שחקני יריבה, אבל הוא עושה כל כך הרבה נזק ובלאגן. אחד השחקנים הטובים יותר בעולם היום. פשוט כיף לראות אותו.

מודריץ’ מראה איזה שחקן הוא יכל היה להיות אם זידאן היה מאפשר לו להתקרב לאיזור השער.

מחצית שניה טובה יותר של טשואמני. מקווה שכמה משחקים והוא יתחבר יותר.

אה, וקמא, שכחתי לכתוב עליו פשוט כי הוא כבר מובן מאליו. אני כבר רואה את ויכוחי פדרי נגד קמא בעשור הקרוב כאן בפורום יוצאים משליטה.

טשואמני פשוט נפלא, ועוד יהיה אגדת מועדון. הוא המודרנה.
פדה עם המשחק החלש ביותר שלו מזה הרבה זמן ודווקא הערב הוא סוף-סוף כבש. הוא לא אמור לפתוח כל משחק כקיצוני, זה בטוח. חייבים רכש.
ויניסיוס בדרך לעונת כדור זהב.

אם בנזמה עכשיו מתחיל לשחק עם 2 תחבושות זה באמת כבר לא פייר פליי כלפי הליגה.

בול מה שעבר לי בראש.

מודריץ’ בשיאו הוא ה 50-50 הטוב בדורו, טוב מאוד שזידאן השתמש בו בעמדה הכי טובה שלו, כרגע הוא כבר לא יכול לכן קיבל 2 שומרי ראש ויכול להתפנות יותר להתקפה.

קאסמירו היה בעייתי מאוד בעצמו בהנעת הכדור. קמאבינגה מצוין והוא עוד יהפוך אחראי יותר, בנוגע לטשואמני גם אם הוא מוסר גרוע ממירו אפשר להסתיר את זה עם השחקנים הנכונים מסביב. אני כן מסכים שמרכז שדה של שניהם עם פדה כנראה לא יעבוד, אכן נגרי מדי.

מת על קמבאינגה. אם העזיבה של קאסמירו תגרום לזה שהוא יקבל יותר דקות בתור 8(יותר נוח לטשואמני לשחק איתו או אנאערף) זה כבר יהיה שווה את זה. ה50-50 שייחלנו לו במשך שנים.

יש איזה ציטוט של אחד מהבלמים האגדיים, נראה לי מאלדיני, שאומר משהו בסגנון “אם ירדת לתיקול כנראה שעשית משהו לא נכון”. לוראן הייתה חסרה אגריסיביות אבל אם הצרפתי השני ימשיך להשתפר (בניגוד לבלם החביב שמבחינת יכולת תאקל תמיד היה בינוני) זה לא יהיה כזה סיפור, וכן אני מעדיף את הגישה הזו מקאסמירו שהרבה פעמים הרגיש שניסה להתגרות בשופט להוציא לו אדום.

גם היום הוא שיחק 5050. למעט מספר דקות בחצי השני. זידאן לא נתן למודריץ’ וקרוס להתקרב לשער גם כששכבנו על היריבה.

מה שמעניין אותי לגבי טשואמני, במיוחד בהקשר של להיות מחליף לקאסימירו זה האם הוא לוקה בתסמונת על שם ואראן בה הוא רק מתקל באלגנטיות. לפעמים צריך לרדת לתקל ולשבור קצת רגליים. המשחק היום לא עזר להגיע למסקנות בהקשר הזה כי הוא הסתדר היום מצויין גם בלי לרדת לגליצ׳, חד משמעית.

אני מבין את התלונות כלפי ולאוורדה אבל גם במשחק חושך כזה אתה רואה אותו רץ ללא הפסקה והוא עדיין אחד השחקנים האהובים עלי בקבוצה. שיחק קצת יותר טוב כשחזר לאמצע ושחרר פס טוב לרודיגר בפנדל. שיתנו לו לחזור לאמצע וזהו.

לא שיחק 50-50, גם בלחץ שלנו היה הכי קרוב לבנזמה, קיבל חופש התקפי ופחות עבודה טקטית.
אגב, מודריץ’ היה די חלש היום במחצית הראשונה למרות השער המדהים.

קמאבינגה היה השחקן הטוב על המגרש הערב וזה למרות שהוא לא כלול בכלל בשורה הסטטיסטית. בעידן מקביל בו קאסמירו לא עוזב טוני קרוס היה הראשון שיורד לספסל.

אגב, בשקט בשקט בנזמה כבר תקופה יחסית ארוכה נראה לא בשיאו (פתיחת העונה וסיום העונה שעברה) וכשזוכרים את הגיל זה מדאיג. חייבים עוד חלוץ.

התלונות הם לא כלפי פדה, אלא כלפי מי שמציב אותו שם, לא רק שהוא לא תורם התקפית הוא גם מגביל מאוד את המגן שמשחק בצד שלו, ככה שמפסידים 2 שחקנים בהתקפה, ובכך משחקים ללא אגף ימין התקפי.

מה הכוונה סיום העונה שעברה?

צ׳ואמני וקמאבינגה ניהלו את המשחק נהדר מאחור במחצית השנייה,בנוסף ליכולת הגנתית מצויינת של שניהם וזה נתן לנו שליטה מוחלטת בניגוד למחצית הראשונה המבולבלת.

מנדי זה בזבוז של שחקן כרגע,לא נותן שום ערך מוסף,אם אנצלוטי כל כך מתעקש על אלאבה כבלם אז כבר עדיף לפתוח עם רודיגר כמגן שמאלי,יש לו יותר כדורגל ברגליים ממנדי ואני בטוח שהוא יהיה לא פחות טוב הגנתית.

כרגע אנחנו 2 רמות מעל הליגה מבחינת פיזיות וכושר גופני,מעניין לראות אם זה יתאזן בהמשך או שבאמת פתחנו פער על הליגה,בחצי שעה האחרונה זה בלט מאוד,כמו בשבוע שעבר.

ויניסיוס כוכב על,כל משחק מייצר 3-4 מצבים לפחות,מושך את כל תשומת הלב מההגנה,מפחיד לחשוב מה היה יכול לקרות אם היה לנו שחקן התקפה באגף ימין שהיה יכול לבאמת לנצל את זה.

עברנו 2 מ 3 משחקי חוץ רצופים בהצלחה,עוד אחד וחוזרים לברנבאו סוף סוף!

שש משש משש.
שישה שערים שישה מבקיעים שונים.
לא זכור לי דבר כזה. ולא היה חסר שרודיגר היה השביעי.

אלאבה חייב לעבור לשמאל, זה כל כך מתבקש.
אין מצב שרודיגר הגיע כדי לחלטר, פשוט אין מצב.

אלאבה, רודיגר, צ’ומה, קמא ופדה זה 5 אתלטי על שיכולים לקחת כדור מאזור הרחבה שלנו ולהגיע לשליש האחרון תוך שניות בודדות ולייצר מצב, זה כלי התקפי מפחיד ביותר, במיוחד קמא שלדעתי יהיה ה"וויניסיוס" של העונה הנוכחית.
זאת קבוצה אחרת לגמרי מהקבוצה ששיחקה עונה שעברה, כרגע לא נופלים מאף קבוצה מבחינה פיזית ואתלטית, מה שהיה מול צ’לסי לפני 2 עונות כבר לא יהיה.

אגב, 4 שערי חוץ והשרת של הפורום לא נפל אפילו פעם אחת, מאכזב.