גומלין 1/8 גמר הצ'מפיונס: עולים לרבע בפנדלים לאחר הפסד 1-0 מול אתלטיקו

הפנדל נפסל בצדק, הכדור בעצם קיבל דיפלקשן מהרגל שלא בעטה, זה החוק
גם לא הוגן שג’ון טרי החליק

שמעו אתלטיקו פשוט יורים לעצמם ברגל כל פעם זה לא להאמין, אין בהם אמונה אמיתית שזה אפשרי לנצח אותנו וככל שהמשחק מתקדם הרגליים שלהם נהיות כבדות יותר ויותר.

אם לא פסלו את הגול אז היה תיקו.

יכולים לדבר הרבה על כמה אתלטיקו השתנתה, ונהייתה יותר התקפית ויוזמת ובלה בלה בלה. ועדיין, כשהיא מגיעה למשחק גדול, בטח מול ריאל - היא קודם כל מחפשת את הלא להפסיד (יותר מדי). כאילו נלחצת מהאפשרות שייצא לה משהו טוב אם אשכרה תנסה.

בהפוך על הפוך השער המוקדם דפק אותם לא אותנו… פתאום היה להם מה ״לאבד״ ובחרו רק בניסיון לעקוץ בלבד.

אגב, אלברז יודע שנגע פעמיים, כי אם לא הוא וסימאונה היו מפוצצים את המשחק, הם אפילו לא התלוננו על ההחלטה.

בידיוק
הסרחנו את הדשא אבל הפחדנות של צ׳ולו הפסידה לו את המשחק.
אתה פאקינג בבית באיצטדיון פסיכי לא תהמר התקפה ל10 דקות?

תנו לפלגריני סגל כזה והוא מפרק אותנו לחתיכות היום.

ספיגת שער תוך פחות מדקה? צ’ק
0 בעיטות למסגרת עד הדקה ה-70 בערך? צ’ק
אינספור איבודי כדור של השחקן הכי טוב שלנו בשנה שעברה? צ’ק
לתת לבועט פנדלים גרוע בכל מקרה, שגם ממש לא במשחק, לבעוט פנדל גורלי? צ’ק
כתוצאה מכך - החמצת הפנדל? צ’ק
החמצת פנדל גם בבעיטות העונשין בסוף, אחרי שהגענו ליתרון ראשון סוף-סוף? צ’ק

ובכל זאת…

ריאל בנוקאאוט בצ’מפיונס, בפרט מול אתלטיקו, זאת תופעה שאני פשוט לא מסוגל לתת לו הסבר מהעולמות הרציונאליים.

ואפילו לא ניסו לעקוץ מספיק. לקראת סוף המשחק היו שטחים בחצי של ריאל כאילו פליק פתאום השתלט על קו ההגנה, בתוספת מנדי אהוב ליבכם, ועדיין אתלטיקו פשוט לא ניסתה מספיק.

זה אופי, של 2 הקבוצות. שום קשר לטכניקה.

לא מבין את הטענה שצריך לתת פנדל חוזר. שחקן החליק? זו בעיה שלו.

לא זכור לי שאי פעם נתנו פנדל חוזר לשחקן שהחליק והחמיץ. החליק ועבר על החוק? שיתמודד. אלו החיים.

לענייננו - המשחק הכי גרוע שאני זוכר מריאל מדריד כבר הרבה שנים. כשסמרטוט מפונק, טיפש ובכיין כמו ויני הוא הפנים של הפרנצ׳ייז אין פלא שכל הקבוצה מסריחה את הדשא. פשע מוחלט לתת לדביל כזה לבעוט פנדל ברגעים מכריעים. פשע לא פחות חמור זה להוציא את רודריגו במשחק כזה ולתת לסוס הטרויאני הזה להמשיך ולחרבן לנו את משחק ההתקפה.

אמרתי את זה בעבר ואמשיך להגיד - כאשר אני סובל כשאני צופה בשחקן באופן קבוע, אין לי שום רצון לראות אותו בקבוצה שלי. לוקח את רודריגו בכל יום ובכל מצב על פניו.

זה היה לילה ארוך, מעצבן, מעייף וקשה מדי. כשהשופט שרק לסיום הייתה כמעט עם דמעה - מתבייש להגיד, רעדתי בפנדלים וזה למרות שעברתי כבר את האונדסימה וכדומה. כשריאל מדריד ברבע הגמר ואתה רואה את השחקנים רצים, גם את קיליאן אמבפה האדיש, הילד ראול אסנסיו - אתה לא יכול שלא לצרוח ולקפוץ ולרקוד. אבל כמה זה שונה, אפילו הפנדל הדרד’לה של אנטוניו רודיגר - ביחס להתלהבות אחרי ההעפלה אשתקד מול מנצ’סטר סיטי למשל. לרודיגר לא היה כוח לבעוט זה נכנס בקושי. כשהעשן הלבן מתפזר והמסיבה נעצרת - כשתיגמר המסיבה של פורים מחר - נתעורר ונבין ש…“אין קבוצה”.

הפער בין מה שחשבתי שיהיה בתחילת העונה - “שיפור חווית הצפייה” לבין איך שהעונה הזו תתפתח - אנחנו לא נזכה בשום תואר גדול - הוא תהומי. מהעונות הכושלות ביותר, כל משחק הוא סבל לצפייה. קרלו אנצ’לוטי בעבודת אימון מזעזעת, אין מילה אחרת. הוא כל כך לא בכיוון. בטוח שהוא לא קרע את תעודת האימון שלו? הקבוצה הזו מהעצלניות ביותר שראיתי. הגלאקטיקוס של 2004 היו בלי שחקני הגנה אבל ראול היה לוחץ את השוער, דיוויד בקהאם ירד לגליצ’ים, לואיס פיגו בחלק מהזמן. רק רונאלדו היה למעלה.

וכן זה הזוי שזה תמיד מסתדר נגד אתלטיקו מדריד בליגת האלופות בעוד בליגה נירק דם, אם היריבה הייתה ברצלונה לבטח הפאשלה בפנדל הייתה בצד שלנו (אני מכיר את החוקה שלדעתי הזויה ואני מודע שגם בכמה הילוכים חוזרים לא ראיתי נגיעה שנייה בכדור) והיינו מפסידים את זה. רק בגלל דף הפייסבוק השחצני שלהם בישראל - והתאפקתי כמו ילד גדול לא לשים סרטון לשיר מהמשחק בסנטיאגו ברנבאו: indio decime que se siente

יש כל כך הרבה דברים שליליים שאני אתחיל בחיובי: לפני המשחק העלבתי את אדוארדו קמאבינגה ואמרתי שהוא יהיה הבחירה הגרועה מבין השלוש. אוי כמה שטעיתי. אולי כן היה נכון להכניס אותו אחרי שעה, אבל אם הוא נכנס יותר מאוחר אנחנו לא שורדים את המשחק הזה. זו נקודת האור המקצועית שלנו מהערב. ראיתי את קמאבינגה נטול הלחץ של 2022 עם הניסיון שהשיג ב-2024 במשחקים הגדולים. קליל רגליים, נמרץ, חכם, מנצח כל כך הרבה תאקלים, בלתי עביר. כמה הוא היה צריך את המשחק הזה והוא עוד נכנס כשכל הקבוצה בכאוס ועייפה, שאפו!

לטעמי אתלטיקו מדריד הייתה טובה מאיתנו באיזה 150 דקות מתוך ה-210 האלה וזו בושה וחרפה (גם אם דייגו סימאונה לא ‘דחף’ עד הסוף לשער נוסף), עשינו להם הכל קל, הם לא היו באמת גדולים, זה המינימום שאנחנו מתעקשים לתת, כל כך מעט. עכשיו כשמנצ’סטר סיטי 2022 עדיפה עלינו אז ניחא וכנ"ל פריז סן ז’רמן אפילו באותה העונה, אבל עכשיו? באמת?

כתבתי כאן כבר אחרי המהלך לא התאפקתי. זו פתיחת המשחק הכי איומה שהייתה יכולה להיות וזה נובע מקבוצה שאננה, לא חכמה, לא אגרסיבית, לא מרוכזת. רק ריאל מדריד של העונה יכולה לפתוח משחק ככה, דייגו סימאונה לא חלם על זה. הוא ציפה אולי לגול אחרי רבע שעה, להתקרב, לסמן לקהל לעודד. אף שחקן לא תיפקד כמו שצריך באותו מהלך. לא ראול אסנסיו, לא אנטוניו רודיגר, אפילו אורליאן טשואמני שלדעתי היה בסדר, פרלאן מנדי שנתן לשחקן יותר מדי שטח.

לא יאומן איך הם היו ראשונים לכל כדור שני, איך אף אחד לא מבין שהם ביתרון מספרי בצד שמאל שלנו ופרלאן מנדי (ההחלקה הכפולה שלו הייתה רגע השיא). מניעים את הכדור בלי לעשות איתו שום דבר מסוכן. הקבוצה לא רוצה לשחק כדורגל. שמרו כוחות נגד בטיס, שמרו כוחות נגד ראיו וייקאנו. שום משחק לא מלהיב אותה. אני סובל העונה על בסיס שבועי, די.

אני לא מצפה מקרלו אנצ’לוטי שיוציא את לוקה מודריץ’ נניח אחרי 20 דקות וישפיל אותו או שחקן כזה או אחר אבל לא ראיתי אף פעם העונה בריאל מדריד שינוי פנימי. יש תוכנית משחק כביכול - היא כושלת והמאמן השני עושה לך בית ספר - ומחכים עד שיעבור זעם. לא מזיזים שחקנים. אם זה ג’וד בלינגהאם כקשר שמאלי אפילו כי למנוע את היתרון המספרי שלהם בצד ימין. אם זה בחלק הקדמי…משהו!

וואלה ישבו לידי בהקרנה שני ילדודס בני 15, קינאתי בהם שהם אוהדי ריאל ונהנים ולא מתוסכלים מכל מסירה לא מדויקת שלנו. הם אמרו דברים כל כך בתמימות מקסימה כזו ובעיקר דברים כל כך נכונים, הם בעיקר היו מופתעים איך דברים פשוטים לא מצליחים. לא צריך להיות עם דוקטורט לכדורגל או לצפות בקבוצה שנים. “ברצלונה כבר עושים פה גול” - במחצית השנייה כשעוד מתפרצת שלנו כשלה. “לנו הכל מסובך - ולהם הכל קל” ועוד ועוד. אורליאן טשואמני היה בסדר במחצית הראשונה, ויניסיוס ג’וניור פתח לא רע וזהו, באמת כולם מזעזעים.

זה מגיע לזה שברהים דיאס סיפק גולאסו ענק “והביאינו עד הלום”, עבד קשה על המגרש, היה מצוין, לא בכדי הוא העיר את המשחק שלנו היום - והוא קיבל עונש מקרלו אנצ’לוטי על הצטיינותו - ירד לספסל. ללא ברהים ריאל מדריד שיחקה כדורגל פח אשפה. עם כניסתו, ובתוספת עוד כמה משתנים - זה הפך רק לכדורגל גרוע.

קיליאן אמבפה לא נתן לנו כלום ושום דבר עד לפנדל הפנומנלי שלו. הוא לא היה כבוי, ראו שמזיז לו, אכפת לו - והוא לא יורד להגנה כמובן אפילו בדקה ה-112 הוא יתעצל לכבוש - אז מה. אולי היה גליץ’ אחד טוב שגם אני מחאתי כפיים. עצירות כדור פשוטות לא היו, מסירות חלשות מדי, גם ג’וד בלינגהאם. לא הגנה ולא התקפה, מאכזב מאוד. כשכל הכוכבים נראים ככה זו אשמת המאמן כמובן ואי אפשר גם לגעת בהם כנראה. ויניסיוס בעט פנדל נוראי אבל גם סרחיו ראמוס בעט לשמיים ובסוף הבקיע בפאננקה ביורו חודשיים אחרי. לא מפריע לי הפנדל. מפריע לי שהוא לא משחק חכם, שהוא מבזבז המון התקפות, שהוא לא בועט בזמן. שהוא…לא השחקן של העונה שעברה.

עוד כמה דברים: פדה ואלוורדה באמצע - התגעגעתי, הוא דחף אותנו קדימה ובהנחה שהקבוצה שלנו גם ככה לא חכמה ותמיד תספוג אז אולי לשקול את זה, הוא גם בועט מרחוק. מצד שני טשואמני היה בסדר, קמאבינגה חוזר, ג’וד כאן… ח"ח לראול אסנסיו שפתח את המשחק מזעזע אבל השתפר ועצר איזו מתפרצת של שלושה על אחד. הזוי שמקרן שלנו או התקפה אתלטיקו יוצאת קדימה בבעיטת שוער של יאן אובלק ואז אנטוניו רודיגר - שלדעתי לא כשיר! לא יכול להיות שהוא פתאום כזה רך ואיטי - מציל גול בגליץ’.

הפנדלים, כל כך מלחיץ, לא יכולתי להסתכל. היה לי חשוב שפדה לא יחמיץ והוא בעט אחלה פנדל והחגיגה שלו ריגשה אותי. עצוב לי שלוקאס החטיא, אבל אני לנצח אזכור לו את האונדסימה, וגם את הדו-קרב בשנה שעברה. לוקאס בכושר מזעזע ועשה התקפי לב כשנכנס. כצפוי. עצוב לי מה שקורה העונה, כי עד לשנה הזו הוא היה שחקן שממש חיבבתי ולדעתי העונה הזו שינתה את דעת הקהל כלפיו לרעה. הוא חסר ביטחון, הוא טועה המון, הוא ‘הורס’ קצת את מה שבנה.

עוד ניצחון כזה ואבדנו ותהיו מוכנים לאיבוד נקודות מרגש בלה סרמיקה של ויאריאל ביום שבת כמיטב המסורת כשאתלטיקו מדריד וברצלונה נפגשות ראש-בראש ובערב המשחק המארקה וב-AS יוצאים בקמפיין של “יש ליגה”. האללה מדריד

ובשולי הדברים הלא כל כך שוליים, איזה כיף שיש פדה אה? אני מאוהב בשחקן הזה כל משחק מחדש, הולך ומפלס את דרכו לטופ 5 שלי. אתם ראיתם את החרפון שלו אחרי שהבקיע את הפנדל? ואחרי שניצחנו… רק רציתי לקפוץ לאיצטדיון לחגוג איתו ולחזור.

בסוף לא לשכוח שניצחנו בזכות האקדמיה
תודה ליורנטה וחוליאן (גם אם רק. הגיע למבחנים)

הפנדל נפסל בצדק
https://x.com/FrancoDiaz_6/status/1899956464598360490
רואים את הקפיצה המוזרה של הכדור אחרי הבעיטה

וואו זה כן משנה את התמונה, חיפשתי את הנגיעה לפני הבעיטה ולא אחרי, זה הסיבה שבגינה אלבארז לא התלונן כנראה.

גם כאן אני לא רואה המון, לפחות מהזווית הזאת נראה יותר סביר שהייתה נגיעה כפולה. אין לי מושג איך הvar החליט בוודאות.

הדבר הכי מתיש בכל הסיפור הזה הולך להיות האינספור סרטונים וזוויות בימים הקרובים. ויותר גרוע כל האנשים שמקפיאים פריים כאילו אפשר להחליט על סמך פריים בלי לדעת מתי ואיך הכדור נבעט

בכל מקרה, זה חוק גרוע שמשאיר טעם חמוץ.

שוב, לא נכון ! זה חוק בסיסי בכדורגל, בכדור נייח כשאתה מתחיל לשחק אסור לגעת פעמיים, אם ישנו בפנדל אז בכדור חופשי אפשר להתחיל לכדרר ?

כבר יצאה ממני כל ההתרגשות מההעפלה.
אני חווה העונה סבל שלא קשור לכדורגל .
בלתי נסבל לראות את הקבוצה , לא בגלל היכולת (על מנדי אין לי כח לדבר) אלא בגלל ששחקנים מקבלים פס מקרלו על התנהגות שלילית פעם אחר פעם אחר פעם.
זה מתחיל מויני שיש מצב מוביל את טבלת שחקני ההתקפה הכי מוצהבים העונה וממשיך בקללות החוזרות ונישנות של ג’וד.

ההפעלה לרבע רק מגדילה את הסבל ומאריכה את העונה המזוויעה הזאת בכשני משחקים.

ארסנל כמובן תחרבן במכנסיים מולנו בלי שום סיבה לוגית, כשאנחנו בלי טשומה ואולי גם עם יותר פציעות.

אנחנו במרץ , בתמונה בכל המפעלים ובכל זאת מחכה שהעונה כבר תיגמר. אולי זה רק אני.

אני רוצה לציין לטובה את קאמא, הוא פשוט היה בכל מקום ושיחק בצורה אחראית ומדהימה מאז שהוא נכנס.
הגיע לכל כדור וחילץ איזה 7 8 כדורים בצורה נקייה.

בעבר גם חואן פראן וקובאצ’יץ’.

וואו, איזה משחק מתיש ואיזו מתישה אתלטיקו.

• אגוון עם סיבות לאופטימיות: שרדנו את השלב הזה, ואנחנו פחות או יותר עדיין בתמונה בליגה, אחרי חודש ארור כשויני, אמבפה ובלינגהם ביכולת מזעזעת, ועם חסרונות של רודיגר, פדה וסבאיוס
  • קמאבינגה ופדה נראו נהדר היום בקישור. אנחנו רחוקים פציעה אחת של ויני מהרכב מאוזן וטוב
  • כיף לחזור לקבל מתנות מהשופט, התגעגעתי :purple_heart: