גומלין הפלייאוף: עולים ל-1/8 עם 1:2 ביתי על בנפיקה| כבשו: טשואמני ו-ויני. בישל: פדהX2

א. לא התלוננתי על הצהוב המתריס, להיפך - התלוננתי על חוסר האחידות באכיפה, גם טשואמני היה צריך לקבל צהוב. זה בטח כי ויניסיוס שחור.

ב. פעם מישהו כתב משהו על אירוע שקרה במשחק מסויים, והוא לא היה חייב מיד לכתוב על כל אירוע שנוי במחלוקת אחר שקרה באותו משחק. אני יודע, קונספט מהפכני, אבל קרה פעם כזה.

ג. עזוב, אני בכלל עוד מתאושש מצ’לסי-ברצלונה 2009, קשה לי לכתוב על טעויות שיפוט אחרות בינתיים.

כי בפעם ה10000, הוא לא קיבל צהוב על החגיגה בקרן.

• כל קבוצה כבר יודעת שאם היא פותחת בקצב גבוה וקצת מפעילה לחץ על ההגנה שלנו אנחנו נאבד כדורים ונספוג שער.
  • הקלות בה בנפיקה מגיעה לרחבה שלנו פשוט משגעת אותי, כל מסירה והם על קצה הרחבה וזה עוד עם 3 קשרים דפנסיבים.
  • רודיגר בשמאל הוא לא אותו בלם, עוברים אותו בקלות יתר והוא גם לא סוגר את הקווים נכון.
  • אני מאוד אוהב את המשחק של ויני היום, רגוע, לא מנסה יותר מדי, פשוט נהדר.
  • אנחנו משחקים בהילוך שני, לקראת סוף המחצית העלינו קצת קצב אבל עדיין יכולנו להוביל בקלות.
  • שום דבר לא ישכנע אותי שעדיף לפסול שערים על נבדל כזה מאשר לתת עדיפות לשחקן ההתקפה,זה כבר הורג את הכדורגל.
  • אלי גוטמן אומר שגולר העלה רמה תחת ארבלואה, לא יודע אם אני והוא רואים את אותו שחקן, בדקה ה 5 עברו אותו באמצע כאלה הוא אוויר ועברו דרכו.

המסקנה שלי מהמחצית הזאת שגוטמן נותן אחלה פייט לנמני.

כבר מספיק משחקים מאז ארבלואה, עדיין לא מצליח להבין איזה יתרון ה 442 הזה מביא, חוץ מזה ששיחרר לגמרי את ויני מעבודה הגנתית והוא לאט לאט חוזר לעצמו אני רואה רק חסרונות. מרכז המגרש שלנו חלש מאוד ומגיעים נגדנו להמון מצבים בקלות.

על הנייר 442 נראה יוצר הגנתי ויותר שחקנים שעושים הגנה, אבל 433 זה פריסה יותר נכונה ודינמית ומאפשרת לך יתרון מספרי בכל איזור על פני מערכים מיושנים כמו ה 442 שלנו.

גוטמן נוראי בהרבה ממנו לדעתי. “כדורגל בוגר”.

קובארסי קודם.
חברים בא לפה בן אדם,צופה באדיקות במשחק של ריאל ורוצה יחס,תנו לו קצת אל תהיו רעים.

האמת שראיתי במלואו את סרטון ה’הוכחות’ ההוא שהביאו כאן, עם קלוז-אפ על ויניסיוס לאורך כל האירוע, ומה אני אגיד לך - וואלה, לא השתכנעתי.

ראיתי שם שוויניסיוס ערס וחרא קטן (שום-דבר שלא ידענו קודם), עם שפת גוף של ילד זין, ושכרגיל הוא מתעסק בשטויות במקום בכדורגל גם כשכולם מנסים להסביר לו שעדיף בחום שלט (כולל החברים שלו שרוצים בטובתו).

אבל אין שום “התגרות” מיוחדת שמצדיקה צהוב אחרי שהשופט דיבר איתו. מה, זה שהוא הרים קצת את החולצה שלו והצביע על השם שלו על החולצה? זאת התגרות, באמת..??
לפי אותו היגיון, מסי היה צריך לקבל כרטיס אדום על אותה חגיגת חולצה מפורסמת - צהוב אחד על הורדת חולצה, ועוד צהוב על התגרות גרועה פי כמה.

העיקר עבדתם קשה כ”כ כדי “להוכיח” ולהצדיק כרטיס צהוב שולי במשחק של ריאל.

אנחנו לא משחקים עם 3 קשרים דפנסיביים, אנחנו משחקים עם 2 קשרים בלבד שאחד מהם זה גולר, קמאבינגה ופדה משחקים שחקנים על הקו ולא קשרי מרכז ומדובר בשני השחקנים עם יכולות חילוץ כדור הכי גבוהות בסגל ככה שזה חבל מאוד שהם מתבזבזים על הקו ובנפיקה נשארת להתמודד מול גולר במרכז והטורקי גורם לקרוס להיראות כאילו היה אנגולו קנטה.

מחצית סבירה מינוס. היה לי ברור שנספוג ראשונים היום, לא היה לי שום ספק.
מטורף שההגנה שלנו כזו פרוצה וזה לא משנה באיזה מערך נעלה. זה כבר קשור לשחקנים בסגל ולא לאף מאמן או טקטיקה.

גולר שוב חסר משמעות, מקווה שיוחלף במחצית עוד, למרות שאני לא מאמין באמת שזה יקרה.

מצד אחד ההתעקשות של ארבלואה על ה442 הזה כן נותנת לויני את המרחב לפעול באגף לבד כמו שהוא אוהב (לא שזה מועיל לנו ברוב הזמן, הוא במשחק מאוד בינוני היום לדעתי), וגם משחררת את אגף ימין כי פדה מחפה על טרנט וזה נותן לנו עוד אופציות מימין.

אבל מבחינת השליטה בקצב והיכולת לסגור ולעצור התקפות עוד בקישור אנחנו נפגעים מהמערך הזה.

בינתיים מצטיין המשחק שלי כרגע זה טשואמני שנראה שבא לתת עבודה והוא די יציב בתקופה האחרונה, שלא לדבר על השער שכבש שהזכיר לי שער שקרוס כבש בזמנו.

חייבים את מסטה או ברהים או שניהם

גולר זה הלמלמ הכי גדול שאני זוכר בתולדות ריאל

משחק רק לרוחב

אין בעיה, אתה חושב שזה לא מספיק-אני חושב הפוך. השחקנים של בנפיקה באו אליך ואמרו לך להפסיק להתגרות בקהל, השופט אמר לך גם, אחרי שניה המשכת להתגרות בקהל-לדעתי זה שווה צהוב.

פשוט תפסיקו עם הדמגוגיה שהוא קיבל צהוב נטו בגלל הריקוד קרן. זה כבר מביך.

אסנסיו כזה לא אחראי

ולא נראה לי שזה הולך להשתנות

קאמא ופדה אשכרה מגנים זה משהו.

בקצב הזה אנחנו מודחים. בנפיקה תלך על כל הקופה וההגנה שלנו כל כך נוראית שהשער השני יגיע. אנחנו חייבים להבקיע את השער השני

אנחנו חייבים חילוף

לא מבין ארבלןאה מרוצה מהמתרחש על הדשא?

למה גולר קיבל מעמד של מינימום זידאן?!

האייקיו של השחקנים שלנו שואף לאפס באמת

מישהו יכול לשים את האצבע מה קרה לקבוצה בשנים האחרונות? מקבוצה של רמונטדות מרגשות, מהפכים, אטרף…הפכנו להיות קבוצה משעממת! אני אשכרה כל המשחק בטלפון.

כנראה פציעה זו הדרך היחידה עבור ארבלואה לעשות חילוף.

ועדיין ארבלואה אחרי החילופים 442 שטוח וגולר ממשיך במרכז הקישור, לא מובן לי.

האופי שהיה לשחקנים כמו ראמוס, פפה, מרסלו, קאסמירו, מודריץ, קרוס שלא נדבר על כריסטיאנו, כבר לא קיים יותר בסגל הנוכחי.

בנוסף כל השחקנים על המגרש אולי חולקים יחד מוח אחד, אין שחקן אחראי על הדשא, אין מי שינווט, אין מי שידחוף, אין מי שיטריף.

בקיצור, אין מנהיגים, אין אופי, אין מוח.

אפשר להתווכח על כישרון.