גומלין הפלייאוף: עולים ל-1/8 עם 1:2 ביתי על בנפיקה| כבשו: טשואמני ו-ויני. בישל: פדהX2

אם ויניסיוס מסיים ככה רק רבע מהמצבים שלו הוא מלך השערים כל עונה.

מחכה לצהוב עדיין.

אה נכון, צריך שהוא יצביע על השם בחולצה כדי לקבל :person_facepalming:

הנה פיטא נכנס :grin:

אולי תצטרפו לריקוד?| אף אחד כאן לא היה שמח בסיום המשחק, כולם בטח אמרו משהו בסגנון ‘ברוך שפטרנו מעונשו זה’ וזה פשוט אומר הכל. עוד משחק עם מעט מאוד כדורגל של ריאל מדריד. על הפתיחה המזעזעת שלנו כבר כתבתי. גם הסנטיאגו ברנבאו ביחס למשחק של ליגת האלופות היה מאוד-מאוד-מאוד רדום וקשה לי להאשים את הקהל. עייפות וקצת חשש והשלמה עם המציאות הקודרת.

יותר מדי דקות שהעפנו כדורים נגד בנפיקה והיינו חסרי אונים במשחק בית. וגם שנייה אחרי ה-1:2 שלנו הם כמעט השוו. אין מצב שהעונה הזו תסתיים עם משהו טוב, אנחנו חלשים מדי. משחקים את דקות הסיום בלי חלוץ אמיתי ובכלל - אין שכל, אין אופי, אין מספיק כישרון, אין דחיפה מהקווים, אין רעב. אני גם בכלל לא חושב שזה היה רגע להכניס שני קאנטראנוס כשיש עוד רבע שעה לשחק והיתרון שברירי. לא רוצה להיות שלילי אבל זה המצב, ראו על הפנים של השחקנים כמה הם מוטרדים.

הספסל מרגיש כל-כך דל, אולי היחס לברהים דיאס לא הוגן אבל קשה לומר שהוא נראה טוב השנה. גם כאשר שחקנים יחזרו, בכושר שלהם הבעיה עמוקה יותר. גם אם ג’וד בלינגהאם ורודריגו בהחלט עדיפים על ארדה גולר - הם לא הציגו שלושה משחקים טובים ברצף השנה. קשה לפתח ציפיות. הטורקי - יותר מדי מצבי בעיטה לא רעים הוא מפספס כבר הרבה מאוד זמן. הוא מנסה אבל זה לא זה. רק צד אחד מתפקד אצלינו ברמה רצויה ובטח ביום בו טרנט פחות בטוח בעצמו או מדויק, אבל אהבתי את הניסיון שלו להבקיע אחרי דריבל.

ויניסיוס ג’וניור בכל שלב אחר בעונה היה מחטיא את זה - הקלילות בה הבקיע הזכירה לי את 2023 עד “אובדן כדור הזהב”. חד משמעית הוא ה-שחקן של הפלייאוף שלנו. אחלה ריקוד, תמשיך. האמת שהיו לו שני איבודי כדור מרתיחים ואני מקווה שזה ייפסק. עכשיו שמתי לב, לוודא - הוא הבקיע מול ניקולאס אוטאנדי, ההוא שהשוויץ בפניו על ארון התארים בקריירה שלו, יפה.

צריך לדרוש יותר מגונסאלו גארסיה כי הוא מוערך, לא ברמת המלחמה או התנועה אלא פשוט לבוא יותר לידי ביטוי, קצת לרדת אפילו לאחור, לנסות להמציא את עצמו גם מחוץ לרחבה.

נקודות האור שלי הן ההצטרפות של שחקני הקישור פה ושם והבעיטות מרחוק - אורליאן טשואמני נראה לי עם שער שני שלו ברגל במדי ריאל והשאר העט בנגיחות ובכלל משחק טוב שלו, הוא כן בתנופה ותורם יותר מאדוארדו קמאבינגה. וגם פדה ואלוורדה שלא היה ממש מאופס עד לבישול. טשואמני כאילו קצת יותר מבין מה הקבוצה צריכה ממנו בכל רגע נתון.

עוד מילה על פדה, כשהוא התעקש לחזור לקישור קטלנו אותו - איך הוא לא מבין מה הקבוצה צריכה ושהוא בעצמו נראה טוב יותר כמגן כי יש לו שטחים. הנה הוא חוזר לעצמו. זה לא גולאסו אחד וזהו כמו נגד אתלטיקו מדריד וזה לא משחק-שניים אלא כבר חודש אז מחמאות לאלבארו ארבלואה. אתם יודעים מי כמונו שם לב עד כמה סטטיסטיקה בכדורגל יכולה לשקר וצריך לזנוח את האובססיה למספרים. יש משחקים בהם ריאל מדריד עם 60% החזקת כדור ואפילו יותר אבל זה בטח לא אומר שאנחנו שולטים בקצב ובמתרחש על כר הדשא, וגם 20 בעיטות בסטט’ לא מספרות שריאל מסוכנת וקרובה לגול, זה סתם באוויר. יש בישולים ויש בישולים.

במשחק נגד ראיו וייקאנו למשל ברהים דיאס מסר לוויניסיוס ג’וניור שכבש שער ענק. זה נחשב לברהים בישול. אבל בתאכלס את כל העבודה עשה ויני עם כדרור נהדר, שינוי כיוון ובעיטה מושלמת. אתמול ראינו בישולים “פרופר” בהם פדה הניח כדור על מגש ועשה את רוב העבודה לשחקנים. כך בשער של אורליאן טשואמני כשלא הוציא כדור רוחב סתמי אלא מסר אחורה, ברוך, בחוכמה, וגם המסירה לשטח לוויניסיוס, לכיוון הריצה שלו. בראבוו פדה. הלוואי ותמשיך ככה.

אגב אין לי יותר מדי חוש למצלמה וכל זה - היתרון הגדול שלי הוא הכתיבה. אבל מה העניין אדון במאי, איך לא “לכדת” את ז’וזה מוריניו על הספסל אתמול? לאן הוא נעלם. עדיף עוד קלוז-אפ על דני קרבחאל שלא משחק? כנ”ל לגבי סרחיו ראמוס, למה אנחנו צריכים לגלות מהאינסטגרם באמצע הלילה שהוא היה בסנטיאגו ברנבאו אתמול, קצת עצלנות.

@Razik כבר רשם שהוא ממש התרשם מהילדים. הוא רק מחכה לסיום המשחק כדי לשלוח את ההודעה.

גוטמן: בלי אמבפה ריאל מדריד עושה את זה בלי התקפות מעבר… :rofl::rofl::rofl:

טרנט עם מלא כדורים גרועים היום.
טשואמני אחלה.
פדה חזר להיות כדורגלן מעולה.
קורטואה מדהים.
ויני מעולה.
אסנסיו רע.

אבל גם עם 3 כדורים שאמורים להסתיים בשער, ככה זה טרנט, הוא לא מחפש 95 אחוזי דיוק עם 50 אחוזי דיוק הוא יסדר לך ניצחון.

אני חושב שצריך להפריש את המספר 45 אחרי שפיטארץ יפרוש

גועל נפש של כדורגל, גועל נפש של ניצחון, בנפיקה אחת הקבוצות הכי חלשות באלופות העונה.

אם לא מגרילים את ספורטינג ליסבון בשלב הבא וארבלואה נשאר ככה 442 עם גולר כדאבל פיבוט פפ אוכל אותו בלי מלח.

בקיצור, 50% שאנחנו לרבע בקלות ו 50% הדחה בבושת פנים כבר בשמינית.

אחלה טרנט. מחכה לראות אותו עם הכניסות של בלינגהם לאמצע בתפקיד שגולר לא יודע לעשות.

ומה הסיכויים אם מגרילים את סיטי?

הגרלה של ליסבון זה ה 50% רבע בקלות, וה 50% של ההדחה בבושת פנים זה כשנגריל את סיטי, למרות שזאת סיטי ולמרות מה שהיה בשנים האחרונות עם הכדורגל הזה ועם המערך הזה אני לא רואה שום סיכוי.

גולר כנראה מגיע עם החוזה של מאמן חדש, פרז מכניס זאת לחוזה והוא נקודת תורפה ענקית.

כדורגל נוראי, מגרדים נצחון בקושי.

מצד אחד אני תמיד מבסוט כשאנחנו מנצחים, אבל מצד שני אני מודע לעובדה שכמעט ולא משנה את מי נקבל בשלב הבא, כי אנחנו משחקים כל כך על הפנים שבלי נס אנחנו כנראה נעוף בטיל החוצה.

היו כמה נקודות אור היום, קורטואה (כרגיל), טשואמני שבמומנטום חיובי ופדה שתמיד נותן הכל על הדשא. אבל אני לא מאמין שזה יספיק מול קבוצה “נורמלית” אם מול קבוצה חלשה כמו בנפיקה אנחנו מתקשים כל כך.

ארבלואה נותן לו את המפתחות והופך אותו לשחקן ראשי בהצגה. לטוב ולרע כמו שאמרת. זה מה שאני באמת לוקח מהמשחקים האחרונים - הטקטיקה עובדת בשבילו. חילופי מקום, לאפשר לו להיכנס לאמצע - כל החבילה כדי לתת לו להצליח.

טרנט, ויניסיוס וגולר הם הנהנים הכי גדולים מהגעת ארבלואה ומהכדורגל המגעיל שאנחנו רואים בשבועות האחרונים.

גם פדה חוזר לחיים אבל זה כתופעת לוואי לחרא שארבלואה הביא, הוא מקבל אגף נטוש שהוא יכול לעשות שם מה שהוא רוצה כדי להוכיח שאלונסו טעה ושמקומו בקישור, כמובן זה שטרנט הוא שנותן לו כדורי עומק עוזרת מאוד.

שיבעט כבר למסגרת האפס הזה.

חוסר ניידות, אפס השתחררות מלחץ. כל הזמן מפחד לחפש את העומק. ברהים לא רואה אותו ממטר.

חאמס רודריגז לעניים.

הבנתי כמובן
זה היה בציניות שאנחנו נראים לא טוב, שגם ליסבון זה 50-50

כל משחק מחדש…מתי תבינו שגם אם גווארדיולה היה פה היינו נראים ככה. לא ארבלואה, לא אלונסו ולא קרלו לפניו הצליחו להסתדר עם החומר שחקנים הזה.
קרלו עוד נהנה משירת הברבור של בנזמה, קרוס, ומודריץ׳ שהם לבדם שווים תארים, וגם אז לא היה כדורגל גדול.

מה שיש היום זה אוסף של שחקנים שלא מחמיאים אחד לשני ולא משלימים אחד את השני, אף מאמן כזה או אחר לא יכול להפיק מזה כדורגל נעים לעין

מילה על גארסיה, היו לי ציפיות גבוהות ממנו כשפורסם ההרכב, חבל שבשנייה האחרונה ארבלואה החליט לא להעלות אותו למשחק.