1/8 גמר הגביע :: 5-2 על סלטה לאחר הארכה. הגרלת הרבע ביום שני

ההתפרקות המהירה והשערים האלה שאנחנו סופגים תוך כמה דקות זה סימפטום של קבוצה חולה.
ספגנו שער בבית מול סלטה ויגו, אז מה?
ממה נלחצים?

רק הפסד של ריאל לאתלטיקו תגרום לפרז לפטר את אנצלוטי .

לא הכל סימפטום ללחץ או קבוצה שאיבדה את הדרך כפי שכותבים פה והשדרנים בשידור מציינים כל 3 שניות, לפעמים חרא קורה, זה כדורגל…

שלטנו לחלוטין מחצית שנייה, שיחקנו טוב, לחצנו טוב, הנענו את הכדור טוב והחמצנו אינספור שערים, ואז טעות מטומטמת של קמאבינגה ועוד טעות מפגרת של אסנסיו מחזירים אותם משום מקום, לפעמים זה קורה.

סליחה, מדובר ב2-0 במשחק גביע מושתן. מתי גולר ואנדריק יקבלו דקות אם לא עכשיו? אני רק חושב על העומס הצפוי לנו בחודשים הקרובים וחוסר הרוטציות זה פשע.

משחק של 5-0 קל הפך ל2-2 והארכה מיותרת, כהאשמים הם כמובן צמד הצרפתים באדישות מרגיזה. אני שמח על כל פנצ’ר שינדנד את הכיסא של קרלו.

התגובה הראויה לתבוסה שחטפנו מברצלונה היא בהחלט ניצחון מוחץ.
רק שאין לנו בDNA את הגן הזה של לדרוס קבוצות.
ומרוב שלא רוצים, אז כשצריכים כבר לא יכולים…

המשחק הזה היה אשליה של משחק טוב כי החזקנו בכדור וחטפנו כמה פעמים, בפועל אין לנו שום יכולת ליצור מצבים במשחק, רק כדורים ארוכים או טעות של ההגנה/שוער.

אבל עזבו, זה סתם גביע, לא תואר שצריך להתרגש ממנו.

תיארת יפה את מה שקרה לפפ נגדנו באותו מגרש.

לא אשתכנע שחרא קורה או ששיחקנו טוב לפני זה. הציפיות שלי גבוהות מזה שכל קבוצת מרכז טבלה תניע כדור בברנבאו.

אתה אוהב לנרמל הכל אצל ריאל, היא משחקת בינוני והלכה אחורה כמו קבוצה קטנה ב20 דקות האחרונות.

לא הצליחו לצרף יותר מ 3 מסירות כשלחצנו ואז טעות מפגרת של קמאבינגה שמחזירה אותם ואנחנו מנסים לשמור על היתרון, זה לא שהם הצליחו לייצר משהו.

ספגנו שער וחזרנו אחורה במקום להמשיך ללחוץ ולתקוף, קבוצה נורמלית במשחק בית מחפשת את השלישי ולא חוזרת אחורה.
זה לא קטע של זה קורה, זה משהו שקורה לנו כל העונה, זה כבר לא סימפטום, זה סינדרום.

לא כמו קבוצה קטנה, כמו קבוצה ששיחקה בסעודיה לפני יומיים ועוד יומיים יש משחק ליגה ולכן מנסה לשמור כוחות.

אתה צופה בכדורגל המון זמן, זאת התגובה הטבעית ברוב המקרים.

גם ברצלונה באותו סיטואציה עם יום אחד פחות מנוחה מסעודיה, ולא ראיתי אותה אתמול נחה.

הספיק לה לנוח מחצית בסעודיה.

לפי איך שזה נראה, גם ריאל לא ממש התאמצה שם…

ולכן הם בפיגור 5 נקודות מריאל בטבלה, עכשיו הבנת ?

מי זה השדר הדביל והמעצבן של היום ? בלתי נסבל ברמות.

אני פשוט מת על אנדריק
רצינות גמורה אני חושב ששלישיית החוד שלנו צריכה להיות (לא שזה יקרה):
ברהים אנדריק אמבפה

עריכה:
מת עליו בריבוע

לא יודע איזה שידור אתה רואה אבל אצלי השדרן קורא לבמבה סמבה כל המשחק.

אז הטענה שלך זה בגלל שהם התעייפו במהלך העונה ולא בגלל שריאל יותר טובה ?

נו היה שווה להיגרר להארכה?

אפס מאופס אנצ’לוטי. בנוסף לכך שרק מכת פציעות מאלצת אותו לשלוף שחקנים מעומק הספסל, עכשיו בזכות ההארכה הבזויה הזאת סוף סוף אנדריק קיבל יותר מכמה דקות לשחק.

הוא יעדיף לשחק עם קשר בתור בלם, כנף בתור מגן, קשר בתור חלוץ - הכל כדי לקדש את הפוליטיקה שלו.