1/8 הגמר :: שבדיה ואנגליה ברבע גמר!

הזוי. אני מצפה לראות את זה ביורו, אך לא במונדיאל (ואכן, צד זה של ההגרלה כמעט כולו אירופאי). אך, כמו אחרים כאן, אשמח אם קרואטיה תגיע לגמר.

אחרי ההדחה של פורטוגל, ההעדפות שלי הן ברזיל\צרפת, שוויץ, קרואטיה… אנגליה, רוסיה.

רק לא אנגליה . :joy:

קרואטיה, אורוגוואי, מקסיקו, בלגיה, ואולי קצת צרפת - בסדר הזה.

אבל על מי אני עובד? ניימאר יתגלגל על הדשא כל הדרך אל הגביע.

עד כמה שאני אוהב את יונייטד, כך אני לא אוהב את אנגליה. אם רוסיה היתה בחוץ אזי אה אצטרף אליך— רק לא אנגליה :joy:

נימאר הוא אחד השחקנים הברזילאים הגדולים הבודדים שלא הצלחתי לאהוב (ובאמת ניסיתי).

בינתיים, פתיחה משוגעת למשחק בין קרואטיה ודנמרק!

אני לא שונא את האנגלים, פשוט השחצנות שלהם . הם הפסידו בכוונה לבלגים מתוך המחשבה שקולומביה זה יריבה קלה…

חמש דקות קרואטיה ודנמרק יותר מעניין מרוסיה ספרד 120 דקות…

מאיפה אתה יודע שהם הפסידו בכוונה, ומאיפה אתה יודע שזה לא כדי להיות בצד היותר קל של הנוק אאוט למרות קולומביה?

נ.ב
מעכשיו כולנו לוקה מודריץ׳

אתה לא ראית את המשחק?

נ.ב אני בעד גרי מינה עד הסוף. יאללה קולומביה!!

מסכים לגבי שתי הנקודות.

בוא נקווה שהמשחק הזה לא ירדם אחרי הפתיחה הסוערת.

זה לא משנה אם מסי זה שמנהל את העניינים בנבחרת, בכל מקרה המאמן אשם. אבל בעניין הריצה הקלה וכו’ אני נגדו עד הסוף. עם דקה וחצי של ספרינטים מתוך התשעים שיעזוב לקטאר.

ג’יו, אני שם עכשיו אלפיה שאתה לא תזיז את דניאל מילימטר והוא אותך. העובדה היא שגם לרונאלדו וגם למסי יש נבחרות יותר חלשות ואף אחד מהם לא היה יכול להוציא יותר ממה שיש (וזאת למרות שאני משוכנע שפורטוגל נבחרת יותר טובה מארגנטינה). ויחד עם זאת, כל העולם כולו ואחותו יכולים לקפוץ ולחרטט על מראדונה ופלה ולעוף קצת על אמבפה (הילד ענק ללא ספק), ולספר לעצמם סיפורים שמנסים להקטין את מסי או את רונאלדו. והעובדה הפשוטה היא שבעשור האחרון השניים האלה בנו את שתי הקבוצות הכי מפחידות בעולם וסיפקו לטעמי את הראש בראש הכי טוב שראיתי מאז הנמסיסים ג’ונסון את בירד. ושום מונדיאל או היעדר מונדיאל יקח משהו ממישהו מהם.

מקווה שקרואטיה תקח, סקפטי אם זו לא תהיה צרפת או בלגיה.

זה מונדיאל של קבוצות מאוזנות. אבל מאוזנות כמו סחי ששונא להיות במינוס ובגלל זה מתקמצן על חופשה לחו"ל ובמקום זה נוסע לצובה.

עד כה, כל הקבוצות שהתאמצו במשחק האחרון של שלב הבתים עפו. קרואטיה התאמצה יותר מדי נגד איסלנד למרות שלא היתה צריכה (מודריץ׳ ופיריסיץ׳ פתחו), וזה עלול לעלות להם ביוקר.

נסחפת קצת. 9 מחליפים פתחו.

נכון, אבל שני השמות שהזכרתי לא היו צריכים לפתוח.

בגמר תהיה אחת מ:
רוסיה, קרואטיה, דנמרק, קולומביה, אנגליה, שבדיה, שוייץ.
יש כאן אפשרות ריאלית מאין כמוה לזכייה אנגלית. מה שאומר שהעיתונים הבריטיים יתחילו ממחר לפמפם שזה אפשרי, ולא היה כל כך אפשרי מ-1966, ואפילו אז זה היה מול גרמניה שעכשיו כבר נמצאת בבית. מה שאומר כמובן שקולומביה מנצחת ואנגליה עפה הביתה עם הפסד מכוון לבלגיה.

אלוהים קרואטיה חייבת לכבוש, אני לא מהמר נגד השמייקל הזה בפנדלים…

אגב, שימו לב לפער התהומי ברמת המשחקים של הצד הנוכחי מהיום לבין אתמול.
הערב התחיל טוב ונכבה מהר מאוד. קרואטיה נראת פה יותר כמו ראש לשועלים (של הדנמרקיות והשוודיות וכולי)
בינתיים אני 0 מ3 בהימורי העולות לרבע, והימרתי בעד קרואטיה…

עריכה: איפה האדום?! שינו את החוקה?

איך לעזעזל הוא לא הוציא אדום?? שמעתי ששינו את החוק אבל בחייאת שיפעיל קצת היגיון! מצב של 99% הפך ליהיות מצב של 60-70%

שינו את החוקה. ממה שאני מבין, אם העבירה אינה ברוטלית או הבלם נגע בכדור, אז אין אדום. אני חושב שהיתה נגיעה קלה. בעבר זה היה בוודאות כרטיס אדום.

השאלה אם הוא מנע מצב לכיבוש וודאי אבל העבירה לא הייתה ברחבה, זא אין פנדל, זה מזכה באדום?

קצת מתבייש להודות בזה אבל רציתי שזה לא יכנס. כל אחד של ריאל מדריד שהולך הביתה פחות סיבות לדאגה.
שיט אריקסן מחמיץ.