כנראה שזה לא יהיה אדום אם העבירה לא אלימה והמגן נגע בכדור. אבל אני לא בטוח.
איזה טרגדיה לשמייכל הצעיר. מה אפשר לדרוש יותר משוער?
שמייקל עצר שני (וסה״כ שלושה) פנדלים, ועדיין הקבוצה שלו הפסידה. החברים שלו בעטו פנדלים גרועים.
מודריץ׳ בטירוף אחרי המשחק.
שלושה פנדלים, גם זה של מודריץ’… הוא יצא גיבור בכל מקרה…
שאל את ספרד, הם מחליפים בשמחה את דה חאה בשמייכל בדו קרב פנדלים…
וגם את השוער הקרואטי…
אם יש דבר טוב לגבי ההופעה של דה חאה בטורניר הזה, אזי התחושה שלא יהיה בו עניין בקיץ הנוכחי.
זה לא הודעת אנטי דה חאה. הכל בהומור. שוער מצוין.
ברור שהוא שוער מצוין, וזו הסיבה שאני רוצה שישאר ביונייטד.
אגב הוא היחיד שלא עצר פנדל היום, והייתי רוצה לראות אותו משחק טוב יותר בטורניר הזה.
בקושי בעטו לעברו בטורניר, מלבד הטעות נגד רונאלדו. לא מבין את התלונות עליו. בעיני הוא לא אשם בכלום. שום טעות קריטית לא היתה לו. פנדלים זה תחום אחר, שלא תלוי ברובו בשוער אלא בבועט…
Smer2017
זה הערה כללית, לא מכוונת אליך, יש לי הרגשה שהספרדים מחפשים תמיד איזה שעיר לעזאזל.
מסכים, אבל בסה״כ לא נראה מרשים. בכל מקרה, הוא לא היה הבעיה של ספרד.
לא מבין מה רוצים מדה חאה.
פנדל הוא עניין של 80% שער. ומתוך ה20 אחוז שלא נכנס, הרוב זה בעקבות בעיטות נוראיות (מחוץ למסגרת או פנדל באמת גרוע).
הרוסים בעטו טוב ולדה חאה אין מה לעשות עם זה.
האשמה היא לא אצלו, גם הטעות האחת שיזכרו לו מתחילת המונדיאל בסוף לא שינתה דבר שכן ספרד הגיעו כמקום ראשון וקיבלו את ההגרלה הטובה.
ספרד צריכה לבוא בטענות לעצמה, למאמן ולהתקפה.
מישהו פה אמר שזה כמו ארגנטינה, שזהבעיה שגדלים רק שחקנים להתקפה או הגנה. אבל זה הבדלים של שמיים וארץ.
נתחיל מזה שלספרד יש קישור הגנה ושוער חלומיים. בנוסף לחלוץ חוד מצוין.
ספרד לוקה בחסר ב2 עמדות ההתקפה הנוספות.
אך מה זה לוקה בחסר? אסנסיו אספאס רודריגו וואסקז זה יותר משיש לרוב הנבחרות להציע.
ארגנטינה לעומת זאת מחזיקה בהתקפה קטלנית ובלם. מדובר ב4 מ11 לעומת 9 מ11.
הבעיה היא שהמאמן והשחקנים מאמינים בכדורגל שונה, במשחק בו המטרה היא מסירות.
כל הכבוד ספרד שברו שיא, אך לא סיכנו את השער. ומולם עמדה כולה רוסיה, לא אורוגוואי.
מאמנים צריכים להבין, שיטה מתאימים לשחקנים!
יש לך בעיות בהתקפה ויתרון מוחלט בקישור אז תחזק את ההתקפה. לא המצאתי פה את אמריקה, כמו שאם אין לך קישור והיריבה חוגגת עליך אז תכניס קשר שיסדר את זה.
אגב, גם פפ, ממציא הטיקי טאקה משחק עם 3 שחקני התקפה, בלי חלטורות, הוא שיחק עם פשרו טייו ובוזאן כדי לשמור על 3 חלוצים ולא לרדת מכך כי הוא מבין את החשיבות בכך, הוא מבין כמה מהר הנעת כדור הופכת לחסרת תועלת כשאין מחץ מקדימה, ולו עוד היה מסי…
גם בואו רגע נדבר על זה, זה לא המשחק הראשון בו ספרד לא באמת כובשת. אם נשים את פורטוגל בצד אז היא מאוד התקשתה נגד מרוקו, נגד איראן הגול הגיע כשבעטו על קוסטה בכלל וחוץ מזה ספרד לא סיכנה בכלל וגם היום הגול היה שער עצמי מקרי.
טענות על בונקר לא רלוונטיות כי ספרד מזמינה בונקר. הנעת כדור איטית עם מיליון קשרים, מה מצפים שרוסיה תעשה? כל הרעיון של המערך של ספרד הוא שקבוצות לא יוכלו ללחוץ אותה ויסתגרו מאחורה, אם אתם לא יודעים איך לפרוץ בונקר אל תכניסו את היריבה לשם
רק שקרואטיה לא תעשה במכנסיים, ותעיף את רוסיה, בלי קשר להדחה המוצדקת של ספרד. הרוסים זה נבחרת מאוד אפורה. אם זה היה אפשרי, היתי רוצה שידיחו גם את ספרד וגם את רוסיה.
ראקי שם את האחרון, וייץ ואיווניר מייד נפרדים וחותכים ל-אופירה וברקו באולפן, בשביל שאלו יוציאו לפרסומות. חגיגות ניצחון? למי אכפת. אוהדים שבורים? יגיעו במהדורה. פלאשבק לגמר ליגת האלופות לפני X זמן. ערוץ רקוב ומסריח שרק כסף מעניין לו את הביצה ועל הזין שלו האירוע הזה של פעם ב-4 שנים שנקרא מונדיאל. שיסרפו.
הפתרון לזה הוא לראות באינטרנט. אין לזה שום חסרונות - שום אולפן, שדר אנגלי בודד ובד"כ מוצלח, השידור נמשך אחרי שריקות המחצית והסיום, איכות מעולה. אלא אם יש לך חיבור אינטרנט גרוע מאד, אין סיבה להגיע לערוץ 11.
לא יודע, בכנות. אופי?
עזוב, לפעמים מספיק רק זוג עיניים כדי לראות שמסי רוב הזמן לא רץ או רק עומד. אבל בסדר, אחלה סטטיסטיקה.
הוא לא יזיז אותי לא כי אני בא ממקום של רונאלדו, כי אני לא. ביקשתי גם להוציא מהנושא את רונאלדו כי זה לא קשור או משפיע על התגובה שלי, ומי שחושב שכן אז הוא מסונוור. אני יכול במקום רונאלדו לספק כל שם של כל שחקן.
כמו שאמרתי, אני יכול לפרגן למסי כשצריך כי זה מגיע וכולנו יודעים איזה אגדה הוא ואני יכול גם לבקר את מסי כשזה מגיע לו ומה לעשות אבל מגיע לו… ויש אוהדים שבעיניהם זה תמיד לא ייתקבל כי ‘אוהד ריאל’ , ‘רונאלדו’, ‘שונא ברצלונה’ ועוד.
נמאס לי שכל דיון איכשהו מתגלגל לשניהם כאילו זה איזשהי שיטה לסטות מביקורת. (נכון לגבי שניהם).
אני בעיקרון לא רואה שידור ישראלי, אבל כשנודע לי שיש פאנל עם אופירה וברקו התחברתי אליו. קאלט
@Paco-Pavon איכות השידור באינטרנט היא לרוב לא מעולה כמו בטלויזיה. מהירות ריענון הפריימים שונה וזה מורגש. מה גם שבדרך כלל יש איזו תקיעונת פה ושם, שלא לדבר על דיליי
זה נכון כמעט תמיד, אבל הפתרון של כאן במונדיאל הנוכחי פשוט מעולה. אם יש לך חיבור אינטרנט סביר האיכות טובה בדיוק כמו בטלוויזיה, אין פריימים חסרים ואין תקיעות בכלל. זאת החוויה שלי לפחות עד עכשיו.
שמעתם על זה?
אני לא מחובבי ז’אנר התאוריות אבל לרוסים יש מוניטין עשיר בתחום
אגב מי שבמקרה עוד לא עשה זאת שירוץ לראות Icarus
לוקה מודריץ’ לא זה שכבש את השער לקרואטיה, רמי וייץ כבר הבין את זה או שצריך לשלוח לו SMS? אפרופו מודריץ’, אם הוא היה מחמיץ גם בדו-קרב הפנדלים אז הייתי מאוד עצוב למרות שאני חייב לומר שהרגש התאזן בין הנבחרות מבחינתי כשראיתי את ההצגה של שמייכל בין הקורות ושל האבא ביציע, לדעתי הוא שוער הטורניר עד עכשיו.
בדומה לנבחרת שלו, ורצוי לומר שמודריץ’ לא נח באמת במשחק השלישי - הוא שפך לאגר כבר בשלב הבתים, זכרונות מהיורו הקודם, אבל הפעם לקרואטיה היה את המזל. לא היה לי ספק שראקיטיץ’ יכבוש בפנדל, בעוד הופתעתי מההחמצה של אריקסן. משחק שהתחיל נפלא ואחרי רבע שעה היה כלום ושום דבר להוציא את הדרמה בסוף, אבל זה בסדר. לקרואטיה מותר לזייף אחרי שלב בתים מעולה, והם לא שילמו על כך בניגוד להולנד ביורו ב-2008[תסמונת משחק המנוחה - זוכרים?].
אגב, קובא היה נפלא כשעלה מהספסל לדעתי, כשהוא ממוקד ואחראי ויכול לצאת קדימה ומולו שחקנים עייפים - זה קטלני.
אני צריך להגיב או שאתה כבר כותב במקומי? הגביעים של בארסה יישארו בארון. הגביעים של ארגנטינה יישארו בחלום. אבל לא בחלום של מסי. אני במקומו הייתי שוכח מהמלצות הפיזיוטרפיסטים. אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו.