כצפוי, גאבי, אולמו ופרמין קיבלו אור ירוק.
לאמין ולבנדובסקי גם בפנים, החשש לפציעה הוסר.
פרנקי שהיה בספק עקב עומס שרירי גם בפנים.
שסני בפנים , והשוער השלישי הפעם יהיה קוצ’ן ולא אסטרלאגה.
סביליה נמצאת כרגע במרכז הטבלה במקום 12 אבל היא רק 4 נקודות מעל הקו האדום.
יש לה בעיות ניהוליות קשות, מלחמה של ממש בין הנשיא הקודם דל נידו האב לבין הנשיא הנוכחי דל נידו הבן.
היא גם לקחה צד של ריאל בפרשת נגריירה, ודורשת עונש כבד לבארסה למרות שלא הוכח כלום חוץ מהתשלומים עצמם. אני לא אזיל דמעה אם תרד ליגה.
בעיות פיננסיות קשות, ויש לה מגבלת שכר הכי נמוכה בליגה. החתימה בכל זאת כמה שחקנים, אני לא מכיר אף אחד מהם.
הרכבים משוערים של ספורט:
אני מצפה לרוטציות מסוימות לשחקנים שהיו קצת פצועים בנבחרת או כאלה ששיחקו המון.
אולי אפשר לפתוח עם אנסו או ויקטור, ואולי גם פורט במקום קונדה.
שבוע מעניין למדוד את האנזי פליק בכל הנקודות כמאמן.
ניהול סגל, ניהול עומסים, תיאום ציפיות.
אפשר לומר שהמשחק הכי פחות חשוב השבוע הוא נגד באיירן ולכן שם מאמן ‘‘אמיץ’’ יבצע הכי הרבה רוטציות.
מצד שני זו באיירן, וגם לשחקנים יש רצונות להתחרות מול קבוצות טובות יותר.
לפי כל העיתונאים נעלה בהרכב הרגיל שלנו, אז אנחנו יודעים שהוא לא מתייחס לסביליה כמו למשחק ההוא באוססונה. עכשיו השאלה מה יקרה ביום רביעי כשריאל מחכה בפינה.
לא הייתי נופל מהכיסא אם השופט לא היה שורק, אבל שחקן היריב בהחלט עזר לו עם הנגיעה הטיפשית ברגל של ראפיניה, ואר לא יכול לפסול כזה דבר כי אכן יש מגע (קל).
אני ממש ממש נהנה מבארסה השנה, גם אם לא ניקח שום תואר, סתם היה לי חשוב להגיד.
הלואי שזה תהיה הגישה של כל האוהדים וההנהלה. גם עכשיו אני חושב שהסגל קצר מידי ולא נזכה בשום תואר. אבל זה ימות המשיח בשבילי, ברצלונה ועוד בלי מסי ומשולש הקסם, משחקת את הכדורגל הכי יפה שראיתי מברצלונה מאז שטיטו עזב… (כמובן שאני מוציא את מסי ומתכון מבחינה קבוצתית)
תהרגו אותי ותצחקו עלי אבל זה דעתי. מבחינת כדורגל יפה , אני נהנה הכי הרבה. נראה אם זה יספיק לנו גם לתארים.