מחזור 10 : מטיילים ל-5:1 ביתי מול סביליה (פדרי, לבנדובסקי 2X, פבלו טורה 2X)

כצפוי, גאבי, אולמו ופרמין קיבלו אור ירוק.
לאמין ולבנדובסקי גם בפנים, החשש לפציעה הוסר.
פרנקי שהיה בספק עקב עומס שרירי גם בפנים.
שסני בפנים , והשוער השלישי הפעם יהיה קוצ’ן ולא אסטרלאגה.

סביליה נמצאת כרגע במרכז הטבלה במקום 12 אבל היא רק 4 נקודות מעל הקו האדום.
יש לה בעיות ניהוליות קשות, מלחמה של ממש בין הנשיא הקודם דל נידו האב לבין הנשיא הנוכחי דל נידו הבן.
היא גם לקחה צד של ריאל בפרשת נגריירה, ודורשת עונש כבד לבארסה למרות שלא הוכח כלום חוץ מהתשלומים עצמם. אני לא אזיל דמעה אם תרד ליגה.
בעיות פיננסיות קשות, ויש לה מגבלת שכר הכי נמוכה בליגה. החתימה בכל זאת כמה שחקנים, אני לא מכיר אף אחד מהם.

הרכבים משוערים של ספורט:
image

אני מצפה לרוטציות מסוימות לשחקנים שהיו קצת פצועים בנבחרת או כאלה ששיחקו המון.
אולי אפשר לפתוח עם אנסו או ויקטור, ואולי גם פורט במקום קונדה.

פליק אמר שפנה יפתח, לא מבין למה, כל בר עין מבין שבכל הכבוד הוא לא לרמה.

הייתי עדיין נותן ליאמל מנוחה. אנסו צריך לפתוח

שבוע מעניין למדוד את האנזי פליק בכל הנקודות כמאמן.
ניהול סגל, ניהול עומסים, תיאום ציפיות.

אפשר לומר שהמשחק הכי פחות חשוב השבוע הוא נגד באיירן ולכן שם מאמן ‘‘אמיץ’’ יבצע הכי הרבה רוטציות.
מצד שני זו באיירן, וגם לשחקנים יש רצונות להתחרות מול קבוצות טובות יותר.

לפי כל העיתונאים נעלה בהרכב הרגיל שלנו, אז אנחנו יודעים שהוא לא מתייחס לסביליה כמו למשחק ההוא באוססונה. עכשיו השאלה מה יקרה ביום רביעי כשריאל מחכה בפינה.

אתה וטל מכפרים על חסרוני באופן שלא גורם לי למהר לחזור. אני בעד.

:rage::rage::rage:

הכל טוב, זה מסיבות טובות. כרגע.

אני יודע שפליק מתנהל בצורה אחראית ונכונה סה"כ, אבל סעמק איתו. נמאס לי לראות את אריק כקשר ואני רוצה כבר את גאבי, פרנקי, פרמין ואולמו חזרה על המגרש.

אין רוטציות

בעיה שלי זה עם פנה שלא מתאים ולאמין שצריך עדין לשמור עליו.

אריק נפצע בחימום…

זו… קצת צלילה.
אין פנדל לדעתי

לא הייתי נופל מהכיסא אם השופט לא היה שורק, אבל שחקן היריב בהחלט עזר לו עם הנגיעה הטיפשית ברגל של ראפיניה, ואר לא יכול לפסול כזה דבר כי אכן יש מגע (קל).

אני ממש ממש נהנה מבארסה השנה, גם אם לא ניקח שום תואר, סתם היה לי חשוב להגיד.

הלואי שזה תהיה הגישה של כל האוהדים וההנהלה. גם עכשיו אני חושב שהסגל קצר מידי ולא נזכה בשום תואר. אבל זה ימות המשיח בשבילי, ברצלונה ועוד בלי מסי ומשולש הקסם, משחקת את הכדורגל הכי יפה שראיתי מברצלונה מאז שטיטו עזב… (כמובן שאני מוציא את מסי ומתכון מבחינה קבוצתית)

תהרגו אותי ותצחקו עלי אבל זה דעתי. מבחינת כדורגל יפה , אני נהנה הכי הרבה. נראה אם זה יספיק לנו גם לתארים.

ניצחונות על אוטומט, זו המחמאה הכי גדולה לפליק.
אין אף שחקן בולט, אפילו להיפך. הקבוצה פשוט משחקת כמו קבוצה.

המשחק גמור, יאללה חילופים.
ויקטור במקום לאמין עוד במחצית.

זה לא פנדל. הייתי מתעצבן ברמות אם ריאל יקבלו כזה בקלאסיקו.

שאני רואה את המשחקים של ריאל אני מתפגר איך זה שאנחנו עם שחקנים פסיכים מבחינת כישרון

אנחנו משחקים כמו קבוצה מליגה ב’

ולעומת זאת שאני רואה משחקים של בארסה שמשחקת עם שחקנים טובים אבל לא ברמה של ריאל

מצליחה לשחק כדורגל יפהיפה

פשוט לא מובן

אתם סתם מפונקים, אנצלוטי הביא לכם כל כך הרבה תארים, הסגל שלו לא מספיק טוב. תאשימו את זה על פלורנטינו. וגם על הקהל.

אצלוטי מאמן טוב שחוטף אש סתם ובכפיות טובה ., אתם קבוצה הכי טובה באירופה ומרחק נגיעה ממקום ראשון.

טוב וברצינות עכשיו:

לבה יחס של 14 אסיסטים וגולים

ראפינה ולאמין 10

ואו זה מדהים מה שפליק עשה עם שלושה שחקנים ששתים מתוך השלושה נחשבו סוסים מתים אצלנו שנה שעברה…

ראפיניה הכי מדהים, כל הבישולים והשערים שלו מבעיטות גרועות ועקומות שאיכשהו יוצא מהן שער, כשהוא מקבל כדור אני כבר מתחיל להתפלל שיבעט טוב…

כדור זהב לויניסיוס