מחזור 11 בספרד: הקלאסיקו הגדול שלנו, תודה לך ג'וד! (1:2)

לדעתכם אבי נמני חושב שחסר לנו חלוץ בהרכב?

צריך לנצל את השווי המוגזם שלו ולהיפטר מהעול הזה שנקרא ויניסיוס
סורי
הגיע לי עד כאן, שחקן גרוע.

אנצ’לוטי קוסם, מצליח לקחת קבוצה של 4 קשרים ולגרום לה להיראות כאילו היא משחקת בלי קישור בכלל.

מחצית צפויה, במילה אחת - ייאוש.
מנדי לא רלוונטי, אלאבה עולה לנו בגול, פדה לא מורגש, קרוס חלש וההתקפה שלנו לא קשורה לכולם. אפס בעיטות למסגרת, אפס הזדמנויות אמיתיות.

ויניסיוס חולה בניימאריזם. שיתעורר מהר, או שיעוף מבחינתי לסעודיה. נמאס לי מההייפ המוגזם מסביב לחמור הזה, אני מתחיל לתעב אותו.

לא רק זה, צ’אבי בפירוש עשה התאמות לריאל. גאבי צמוד לבלינגהם ובאלדה וקאנסלו על ויניסיוס, והם עם שלישיית קישור ועדיין הניעו כדור באין מפריע.

ברצלונה חלשה, ומרגיש לי שאנחנו תמיד שואפים להיות רק פסיק יותר טובים מהם בקלאסיקו (כשזה מצליח כמובן) ולא מעבר. בארסה כידוע תמיד ב100% שלה.

אם לא הגול בפריז מול ליברפול, הוא האוברייטד הכי גדול בכדורגל היום.
ואם אתה שואל אותי, גם עם הגול הזה הוא האוברייטד הכי גדול.
אני לא זוכר שחקן שגרם לי להתבאס ככה ממשחק של הקבוצה שלי, ואני כבר 30 שנה רואה משחק משחק.

ברצלונה רחוקה מלהיות טובה אבל היא באה מאורגנת מאחורה ויודעת לנצל את החולשה בהגנה שלנו.

לדעתי לרודיגר יש אשמה יותר גדולה בשער. דבר ראשון גונדוהן הבקיע מהמשבצת שלו, דבר שני הוא בכלל לא הגיב לכל מה שקרה שם, פשוט עמד וצפה. אלאבה עוד ניסה להגיב ולהציל את המצב.

ברצלונה מוכנה מדיי למערך הזה, חייב לשנות בהפסקה ולעבור למערך אחר. הייתי מוציא את אחד מהקשרים ומכניס את חוסלו במקומו ועובר למערך 433, אפשרות אחרת היא להזיז את פדה לאגף ושרודריגו ישחק באמצע.

מצטרף לטענות על ויני, הוא עושה ריקוד תימני. צעד קדימה שתיים אחורה.

מה ההתנפלות על ויניסיוס? למה מישהו נראה סביר היום חוץ מקרבאחל המלך?
לא אכפת לי שיש לו מח של אפרוח, לפחות הוא עדיין מטרה יעילה לכדורים ארוכים. רודריגו פרווה, בלינגהם מסורס וקשרי ה50 50 שלנו הם 0 בהגנה ו0 בהצטרפות להתקפה.

אפשר לסבול משחק לא טוב, אבל אנחנו עייפים מהגישה הפרימדונית של ויני.

פדה משחק מגן ימני לכל דבר ועניין כדי לחפות על קרבחאל, בלינגהאם חייב לתמוך בהתקפה וקרוס משחק במקום קמאבינגה, זה מחליש מאוד את הקישור שלנו ונשאר רק צ’ומה מול הקישור של ברצלונה.

כשמאמן עושה התאמות לשחקן שלך אתה יכול לנצל זאת לטובתך, גאבי קאנסלו ואראוחו סוגרים על ויני, שחקן חכם עם מאמן חכם היה מנצל זאת לטובתנו, אבל ויני שחקן מטומטם והמאמן שלו מטומטם עוד יותר ומיושן.

מבין לגמרי, אבל יש כל כך הרבה כשלים הרבה יותר חמורים במחצית העלובה הזאת.

זה מתבקש (מתחילת העונה) אבל לא שיחקנו כך העונה בכלל חוץ מכמה דקות בפיגור אני מניח, אז אני לא חושב שאנצ’לוטי יעשה זאת עכשיו.
מצד שני, ראינו את ה3-4-3 המרהיב והמפתיע של הטקטיקן הזה בתבוסה 4-0.

אני אגיד לך בדיוק למה ההתנפלות.
א. יש משחקים שבהם מצליחים לשתק לך שחקן התקפה בצורה מוחלטת וזה קורה וזה בסדר, הבעיה היא שהוא על זה מצליח בכל מהלך או נגיעה שלו בכדור גם לעשות נזק לשאר הקבוצה, האיבודים, ההתחזויות, הוויכוחים ובעיקר המהלכים הצפויים שלו עולים ביוקר במשחק מעבר + הוא לא יורד להגנה בכלל.

ב. הוא עושה את זה כל משחק מחדש.

ג. תקח את כל זה ותדביק לו שווי של 150 מיליון זה עוד יותר מרתיח, אם לוקאס וסקז יעשה את זה, זה יעצבן אותי אבל אני אתגבר ואבין שזה השחקן במגבלותיו. ויניסיוס פשוט טיפש, אין מילה אחרת להגדיר את זה, הוא אידיוט חסר תכלית.
בריאל מדריד אין מקום לשחקנים כאלה טיפשים.

הגישה שלו בשנה-שנה וחצי האחרונות בלתי נסבלת. תשחק כדורגל ותפסיק לזיין בשכל תשופט כל המשחק. לא הגיוני שכל פעם שהוא לא יקבל שריקה קלה הוא יאבד את הראש ויחרב את המשחק

ההתנהגות הזאת שלו היא פשוט נקודה קלה מאוד לכל יריב לחסל את משחק ההתקפה של כל הקבוצה.
שורה תחתונה, הוא נקודת תורפה.

וגם אם הוא ישים היום צמד ובישול במחצית השנייה זה לא ישנה את דעתי

רמז, הוא לא.

השחקן הכי טוב שלנו עד עכשיו זו הקורה, וה 10 ס״מ האלו הם מה שמבדיל בין 1-0 לפיאסקו כבר בדקה 50

פשוט מאמן 0.
המאמן הזה הוא פשוט ביזיון, ביזיון שהוא ממשיך.

ילד בן 20 סוחב את ריאל מדריד על הגב. הזיה