מחזור 11 בספרד: הקלאסיקו הגדול שלנו, תודה לך ג'וד! (1:2)

אנחנו כלום ושום דבר בלי השחקן הזה, כל יכול

וואלה לא ידעתי שהוא יודע לבעוט ככה. לא ראיתי מעולם בעיטה שלו מהטווחים האלה…

הוא פשוט טוב בהכל. הזוי לגמרי

אני חושב שאתם צריכים לפרגן לויני, הכל בזכות ההרמה הגרועה שלן :rofl: וברצינות - זה לא משנה כלום, פשוט כלום. אנחנו חושך. כבר כתבתי ברגע שברצלונה תעלה הילוך אנחנו נספוג את השני והשלישי

לג’וד ופדה (וקמבינגה, אבל בלי קשר למשחק היום) מגיעה קבוצה הרבה יותר טובה.

קאמבינגה מוכיח היום שהוא צריך להמשיך לשחק מגן שמאלי.

לא לא לא לא.
הוא מוכיח שאנחנו צריכים מגן שמאלי ברמה ולא הקונוסים שיש לנו.
מבחינתי קמאבינגה יכול להיות הקיצוני השמאלי שלנו

הכוונה היא שהוא לא מספיק טוב כקשר, ואם כבר אז הוא עדיף כמגן שמאלי.

רק לי יש הרגשה שהתסריט ידוע מראש?

כמה לא מגיע לנו, כמה כן מגיע לג׳וד :heart_eyes:

גאון כדורגל אתה :joy:

מאמן לא מספיק טוב, ההגנה מטרידה, ויני מטריד, רודריגו לא קיים, אבל מה כל זה משנה כשיש את ג’וד…

מודריץ׳ היה מעולה.

ההכנסה של לבנדובסקי ורומיאו ניצחה לנו את המשחק, לא ברור מה צ׳אבי חשב לעצמו. גם דפק את המשחק לחץ וגם שיפר את שלנו ביחד.

לשחק עם בלינגהם זה לשחק עם צ’יטים.
קמאבינגה צריך להיות קיצוני שמאלי במקום ויניסיוס. שנו את דעתי.

כבר מזמן איבדתי את המילים כדי לתאר את התופעה הזאת שנקראת ג’וד בלינגהאם.

מעבר אליו - קמאבינגה אמנם לא כזה אוהב לשחק כמגן שמאלי אבל הוא פשוט מצוין שם. צריך לתת לו להיות מגן סטייל ארנולד בליברפול ואלבס בברצלונה ההיא.

ויני מתחיל להתקרב למצב שבו החסרונות שלו עולים על היתרונות. הבעיה היא שאין לנו מאמן שיוכל לאפס אותו.

לא יודע מה קרה, אבל מכניסת קמאבינגה הסוסים שלנו השתחררו, קמאבינגה, פדה ובעיקר ג’וד, זה שחקנים שימוטטו כל קבוצה.

כרגיל, פציעה מצילה את התחת של אנצ’לוטי, אם מנדי לא נפצע אין חילוף מוקדם שמשנה את המשחק.

בלינגהאם, ה 115 מיליון נראים עכשיו כגניבת העשור.

ברצלונה בלי דה יונג זה ממש לא קבוצה מפחידה.

אין מילים להוסיף על ג’וד.
אני מתחיל לחשוב באמת שעדיף למכור את ויניסיוס לפריז בסכום מופרז.

כמה פעמים זה היה הפוך? אנחנו הבקענו ראשונים,תקפנו תקפנו ולא הפסקנו להחמיץ ואז שני שערים מהירים של ברצלונה ונגמר המשחק,פשוט כיף להיות בצד השני,אני לא אשקר,לא הגיע לנו בשיט ונראינו גרוע 75 דקות לפחות.

למה אנצלוטי עושה חשבון לקמאבינגה? את מי זה מעניין שהוא לא רוצה לשחק מגן שמאלי,הוא אחד הטובים באירופה בעמדה הזו,פשוט בזבוז זמן כל דקה שמנדי משחק לפניו.
ואני בטוח שהוא מעדיף לשחק מגן שמאלי בהרכב מאשר לפתוח על הספסל.

ג׳וד בלינגהאם,מה כבר אפשר להגיד? נגמרו המילים,פשוט תודה לילד הזה שסוחב אותנו על הגב משחק אחרי משחק.

אנצ׳לוטי שוב מפסיד לצ׳אבי במצ׳אפ המאמנים,איכשהו הפעם הוא ניצח.

אין לנו עמדה כזו במערך הגאוני של קרלו.

ויני מתישהו יחזור לעצמו, אני מקווה גם שהמאמן הבא שלנו יהיה קצת פחות נחמד ויעמיד אותו במקום כשצריך במקום ללטף לו את האגו.

קרלו בהרכב גרוע
מבין את העובדה שמנדי כביכול טוב בהגנה אבל הוא לא ברמה. אנחנו באנו לעשות את הרגיל שלנו ולשלוח כדורים ארוכים, אבל בארסה לא שיחקו לידיים שלנו. צ׳אבי עלה שמרני, לא שלח המון שחקנים קדימה וקו ההגנה לא עמד גבוהה מדי.

לדעתי מה שהשתנה הכי הרבה הוא הגישה והאומץ.

כתבו כאן אלף פעם אבל ויני, שכרגיל לא מסתדר עם אראוחו, במשחק מביש. מעבר לשטויות שמעבר לכדורגל, במחצית השנייה היו לו המון שטחים והרבה מאד הזדמנויות להוציא משהו או לגנוב כדור. אף פעם לא ראשון, שום פעולה מוצלחת.