כשוניסיוס לא מנסה להיות שחקן ברזילאי הוא הכי טוב בעולם, כשמתחיל עם העקבים והניסיון לעבור את השוער במקום לגלגל פשוט לפינה הוא וניסיוס המעצבן של לפני שנתיים.
המזל של קרבחאל זה שאנצ’לוטי שלא אוהב שינויים הוא המאמן, מזמן היה צריך להפוך לשחקן ספסל.
כשוניסיוס לא מנסה להיות שחקן ברזילאי הוא הכי טוב בעולם, כשמתחיל עם העקבים והניסיון לעבור את השוער במקום לגלגל פשוט לפינה הוא וניסיוס המעצבן של לפני שנתיים.
המזל של קרבחאל זה שאנצ’לוטי שלא אוהב שינויים הוא המאמן, מזמן היה צריך להפוך לשחקן ספסל.
קרבחאל כל 5 דקות עם איבוד כדור ששובר לנו מומנטום,פשוט נמאס,חייב להתאפס.
ויניסיוס עם מהלך של גאון בגול ומהלך של טמבל גמור כשניסה לעבור את השוער במקום לגמור את המשחק,סיפור חייו.
מחצית ראשונה שמנסים ולא נכנס אני מבין.
פשוט לוותר על מחצית שניה? לא היה שום שינוי בשתי הקבוצות. מה קרה?
אין לי הרבה מה להגיד חוץ משאנצ׳לוטי מחריב את ריאל מדריד. שוב פעם ההרכב המוזר הזה שוב מנדי בצד שמאל ורודיגר על הספסל, שוב פעם וולורדה קיצוני ימני מדומה מבלי שיש שחקן התקפה נוסף בחוד כמו בשבוע שעבר מול אלצ׳ה.
אני לא מבין מה לא עבד שבוע שעבר שהיה צריך לשנות השבוע
פשוט הזוי!!!
ה׳ ישמור כמה שאנחנו רכים.
החזרנו את סביליה לעניינים במקום לסגור את הסיפור. שיטת המשחק של אנצ׳לוטי פשוט בזיונית. למה אנחנו הולכים לישון? מתי נזכה לראות הופעה טובה במשך 90 דקות?
החילוף הצפוי הבא, אסנסיו. אחלה ספסל יש לנו.
אם ננצח זה יהיה למרות המאמן ולא בזכותו.
למה ויניסיוס לא עוצר את הכדור ומנסה להבקיע או למסור אחורה? אלה הדברים אצלו שעדיין מחייבים שיפור מקסימלי כי הם ברמה של שחקן באום אל פאחם.
עריכה: ויני, בדברים אחרים אתה מלך. כל הכבוד על הפרגון אתה ענק.
אסנסיו עשה גוטי במסירה
הולי שיט הגול של פדה!!
אנצ׳לוטי הוא ביזיון של מאמן!
הוא מקבל הוכחה פעם אחר פעם שריאל התקפית
היא מבקיעה.
שאני מדבר על התקפה זה אומר שאלאבה מגן שמאל,שיש 4 שחקני התקפה ולא שניים.
אבל כמובן שבוע הבא שוב מנדי בהרכב,רודריגו ירד לספסל כי בנזמה יחזור מפציעה פשוט בלתי נסבל!
הם השיגו את התיקו ואז המשיכו לתת לנו שטחים. טיפשות כזו לא ראיתי הרבה זמן.
הגול של פדה מזכיר לי את השער של לוקה נגד ויאריאל. בעיטה חזקה עוד לפני שהשוער חשב שזה יגיע
ויני אמנם עם כמה פעולות רעות אבל הוא ממשיך להשתפר מאז אותו משחק מול מאיורקה והסערה שאחריו. אני רגוע בקשר אליו.
מיליטו ואלאבה איבדו את למלה כמו טירונים בשער של סביליה. לא מתאים.
רודריגו פדה וטשואמני עם משחק שקט מאוד ביחס לתקופה האחרונה. עדיין עשו כמה דברים יפים אבל הם הציבו את הרף מאוד גבוה.
אסנסיו שוב פעם עולה מהספסל ומשפיע ישירות על המשחק. אנדרייטד. מאוד מקווה שימשיך אבל כנראה שזה לא יקרה.
משחק זוועה של כמה: טשואמני, קרבחאל, קרוס.
מניח שמצב הדשא תרם רבות לכך.
ויניסיוס עם משחק טוב מאוד, לא מבין את העליהום. הרבה דריבלים החלטיים ופרגון יוצא מן הכלל.
מיליטאו היה פנטסטי, המצטיין מבחינתי.
סוף סוף חילוף לפני הדקה השבעים. קמא הכניס ים של אנרגיות.
ואלוורדה תפס את מקומו של סרחיו בתפקיד המדרידיסטה, 100% Blanco
מאוד נהנה מלראות את רודריגו משחק. הוא מרגיש כמו שחקן מהפיפא או מהמנג׳ר שמתפתח כל משחק, רואים כמה הוא לומד וכמה המשחק שלו משתבח, הוא סוף סוף מצא את הנישה שלו בהרכב וצובר ביטחון לאט לאט. כיף לראות.
משחק לא מבריק שלו, יותר מדי איבודים.
מעדיפים מאוחר| היו לנו את כל התנאים להכריע את המשחק הזה מהר ועשינו את זה בדרך ‘המרגשת’ של הדקות האחרונות - אך המעייפת תרתי משמע, גם לשחקנים שזה בזבוז אנרגיה מיותר וגם לנו האוהדים. עד הצרחה ב-1:3 של פדה הגדול, מאז התמונה המרגשת בתחילת המשחק של זידאן-בנזמה-קורטואה-איקר-מודריץ’ - לא ממש היה כיף. כן אני יודע שחסר לנו משהו בהתקפה אבל כשהשחקנים כבר מגיעים בקלות לא רק ליד הרחבה אלא למצבים קורצים כמו של מודריץ’ או ויניסיוס - אז לא בושה לבעוט מיד. גם כבשנו שער מהיר שזה מצרך די נדיר. ה-1:1 שספגנו היה סופר-רך וגם קורטואה אשם, וסופר-צפוי. וסופר אבי נמני.
ראיתי את הברך של קרבחאל עם דם. אני מקווה מאוד שקרלו תיכנן את החילוף המאוחר, סופר-מאוחר, וזה לא נבע מאי רצון לקחת סיכון או משהו. מקווה שבמארקה וב-AS לא יהללו את דון קרלו על ניהול משחק מבריק אלא שיהיה כתב עם עיניים בריאות שגם יעביר ביקורת. חילופים שכל העולם ידע שצריך לעשות בדקה ה-60. כל אחד מהם - קמאבינגה לאמצע, אלאבה לצד שמאל, אסנסיו, לוקאס. אין מרגש מזה שלוקאס כובש את ה-1:2 אחרי שדפק ספרינט להתקפה שאני בספק אם דני היה עושה.
ובעיקר מרקו אסנסיו שהראה שאולי העמדה בכנף לא מתאימה לו אבל הוא שחקן כדורגל נ-ה-ד-ר. עם פס שפירק את ההגנה של סביליה (כן, כשיצאה קדימה), פס כמו גוטי שעסקנו בו לא מעט בניחוח מפגשי העבר וגם בישול בשער השלישי. הוא צריך לשחק יותר ולא היה קורה כלום אם היה פותח בהרכב היום וככה הייתה לנו עוד נוכחות ברחבה. הקשרים לא מספיק מצטרפים קדימה. מרקו גם אחד שבועט מהר יחסית, משחרר פצצה, לא חושב יותר מדי.
יש ציפייה בכל פעם שהכדור מגיע לרודריגו. המהלך שהוא עבר שם שחקן על מטר ובעט מיד - היה וואו. הוא גם בכנף ימין יכול לעשות הרבה צרות, אני משוכנע. ויניסיוס כרגיל יגרום לנו לדפוק את הראש מתסכול ואז באותו חיוך יבשל שער.
אבל הדבר הכי מעניין בקבוצה הזו זה מה קורה כשפדה מקבל את הכדור. גול כמו בפלייסטיישן. אני באמת מתקשה להבין איך רק השנה זה התחיל לקרות. הוא אחד מהבועטים הטובים בליגה. הברנבאו מאוהב. עוד מעט ילדים קטנים גם בישראל יקנו כמוני את החולצה שלו עם מספר 15. אחד הקשרים הטובים בעולם היום. שבעה שערים, ארבעה בליגה מחוץ לרחבה, וואו.
המספרים שלנו מפתיחת העונה בהחלט מטורפים ואני יודע שסביליה פחות מביכה ממה שהמספרים מראים. על התוצאות - כפיים. הכדורגל - מסוגלים ליותר וצריכים יותר. נקווה לבשורות טובות מקאמפ נואו.
לא היה משחק ענק של פדה היום אבל זה מה שאני כל כך אוהב בשחקן הזה- בכדורסל אומרים שאין דבר כזה יום רע בהגנה ואותו דבר אפשר להגיד על האורוגוואי, גם במשחק לא מבריק שלו הוא היה בכל מקום במגרש, תיקל, היה נוכח והיה היברידי כמו תמיד.
וכמה שמגיע לו להמשיך את רצף ההבקעות הזה עם עוד שער לפנתאון, קרלו חייב לשנות את ההסכם איתו אין שום סיבה שלא יתן גם 15 שערים בעונה הזו.
לחיוב אפשר לציין גם את ויני עם 2 הבישולים+ המתנה שנתן בשער של סביליה והחמצה של ויניסיוס מודל 2019 מול השוער, אסנסיו שנראה מצויין בפירורים שהוא מקבל וקמאבינגה שהפעם נכנס והיה פעיל ובלי שטויות מיותרות.
אחי זה די מביך.
אנצ׳לוטי לקח סגל מת וזכה איתו בצ׳מפיונס.
גם הכדורגל שלנו טוב אלפי מונים משהיה לפני.
אתה יכול להתבאס על חלק מההרכבים שלו, אבל לקרוא לו ביזיון זה ביזיון בפני עצמו.
ניסו לגמור לואלוורדה את העונה וה-VAR לא התערב.
לא מספיק שפאפו גומז הכניס לו ברך לירך בכל הכוח הוא הוסיף דריכה מכוונת על הקרסול במטרה לפצוע.
https://twitter.com/mediavar17/status/1583931085062172672
אני מאוד מקווה שזה ייגמר רק ברגל עץ. הקרסול שלו נמעך לגמרי שם.
בוודאי שזה ביזיון.
הלו אנחנו ריאל מדריד כנראה ששכחתם,
הכדורגל של אנצ׳לוטי הוא חרא טהור, לקחנו אליפות בשנה שעברה עם 86 נקודות ומאזן שערים מביך.
כל זה והליגה הספרדית הכי חלשה שהיתה אבר.
רק להזכיר שבעונת השיא של מוריניו הגענו ל100 נקודות וכדורגל
הרבה יותר טוב (121 שערים)
אני מעביר עליו ביקורת כי אפשר להוציא יותר,
במשחק מול אלצ׳ה הוא עלה התקפי ושינה במעט את סגנון המשחק יצא מהקיבעון המיושן שלו וראינו סוף סוף כדורגל אטרקטיבי.
מה הסיבה לחזור שוב למערך הגנתי ותקוע ועוד במשחק בית מול קבוצה מפורקת?
המשחק שלו בנוי על הברקות של שחקן כזה או אחר לא מעבר.
אני לא אומר שהוא לא מאמן טוב אני מדבר על השיטה וההתנהלות.
אבל אי אפשר כל משחק לספוג וכל משחק לקבל התקף לב עד דקה 80.
והקישקושים על הסגל זאת שטות שאין לה כל בסיס, ההיפך הוא הנכון רק אתמול הוא טען ואני מצטט
קרלו אנצ׳לוטי: ״זה הסגל השחקנים אחד מהטובים שהיו לי, אם לא הכי טוב״
סיכום הניצחון שלי: אסנסיו שחקן הרבה יותר מדי טוב לכמות דקות שהוא מקבל.
ממש פספוס מיותר. אם לא היו לו קונות בסכום סמלי בקיץ, קשה לי לדמיין שגם עם חוזה חופשי יהיו לו קונות בחוזה מפלצתי שהוא אולי ציפה לו. אז מה, באמת בלתי אפשרי להגיע להסכם?
אני איתך, חושב שהוא היה צריך לפתוח אתמול? לדעתי כן (גם נגד שחטאר בחוץ). וברור שנגד סביליה שנופלת מהרגליים וכשיש מעט זמן אז הוא היה משחק עם יותר מוטיבציה וקל. לצערי חווינו על בשרינו מכל סאגות קיליאן אמבפה עד כמה הכדורגל מאוד נזיל. חודשים ספורים הם הרבה מאוד זמן לכן אני לא אומר נואש לגבי האפשרות שיישאר כשחקן ספסל. מנצ’סטר יונייטד שקונה כל דבר שזז למשל עם שחקנים בפרופיל אחר בכנף - כאלה שבטריליון יורו, מהירים מאוד וטסים קדימה, אנתוני ומרסיאל. טוטנהאם? לאן הוא יילך. להיות מחליף בפ.ס.ז’? למילאן? לא נשמע מרגש.
העמדה באמצע, בה שיחק באותו 1:6 על מאיורקה אשתקד וב-0:0 הביתי עם ויאריאל - אולי מתאימה לו יותר אבל לדעתי האיכות של אסנסיו בניגוד לרוב השחקנים בקבוצה למעט פדה - הוא מסדר את הכדור וישר יורה לשער, לא מחכה. הזוי ש-13 הדקות אתמול ללא תוספת זמן - זה פרק זמן השני הכי גבוה ששיחק בליגה.
אגב אפשר לראות את שפת הגוף שלו כמה הוא באמת שמח בגול של לוקאס ואפילו צעק איזה ‘ישש’ בשער של פדה. הוא מקבל פירורים ועדיין מציג משחק קבוצתי ובוחר בפעולה הנכונה. גוטי אמר, גוטי יודע.