לא היה כיף לצפות גם במשחק הזה.
קשה לי עדיין לשפוט באופן מוחלט עד שהקבוצה לא תהיה כשירה לחלוטין.
כל היציאה שלנו קדימה הייתה בנויה על משחק הגב של לבנדובסקי והתנועה של ראפיניה(נתעלם כרגע מאיניגו). פראן לא מצליח באותה המידה להתמודד עם הבלמים וראשפורד רחוק מלהיות שחקן של תנועה.
האם זה רק זה? האם מאמן יכול למצוא פתרונות? יכול להיות. יכול להיות גם שזה יראה הרבה יותר טוב עם השחקנים הטובים יהיו על המגרש ובחדות טובה יותר.
את זה נדע רק אם/כשזה יגיע.
אלצ’ה הייתה ממש טובה והכל, אבל היא באה לנו כמו כפפה ליד. אני לא יודע איך נתמודד עם קבוצה מסתגרת בלי פדרי, ולאמין בכושר בינוני, אבל אחת שתיתן לנו שטח כמוה תיתן דרור לכל מי שיכול לנצח אותו מקדימה כמו ראשפורד ופרמין. כרגע מה שיש לנו להציע זה גגנפרסן (הלחץ כפליימייקר תוצרת קלופ), והפעם זה הספיק.
אאא”פ וכו’, אבל מדהים איך הוא ממש rising to the occasion. אין פדרי, לאמין חלש אולמן לא באיזור, והוא זה שסוחב אותנו כבר משחקים. הואקום הזה עשוי גם לסמן את דרכו בנבחרת ספרד שם לא ברור עוד מי יקח את עמדת ה 10. מלח מים.
אסאדו ופרנקי לא הצליחו להתמודד עם אלצ’ה וזה מדאיג.
אראוחו וקונדה התבזו מול רפא מיר- שחקן לא רע אבל מוגבל בכמה אספקטים. מי חשב שאריק גרסיה יהיה שחקן ההגנה הטוב ביותר שלנו.
ראשפורד, אחלה והכל, אבל הוא לא יצליח להתקדם בחיים אם הוא לא ישפר את קבלת ההחלטות שלו.
אני חושב שזה ההבדל ביניהם -
אריק שחקן חכם אבל מוגבל טכנית/כשרונית/פיזית/אתלטית, לעומת אראוחו וקונדה שמעולים פיזית ואתלטית, אבל גם סתומים וגם מוגבלים מאוד טכנית.
כשזו נטו תחרות ריצה ו/או לשים גוף - אראוחו וקונדה בטופ העולמי.
כשצריך לחשוב טיפה, או לגעת בכדור מעבר ללהרחיק לקיבינימט - הם בטופ מהכיוון ההפוך.
הוא פשוט הגרסא הכי אוניברסלית ומתקדמת שיש לנו בעמדה הזו. יותר אגרסיבי וקולני מכריסטנסן, יותר טכני מאראוחו, יותר בוגר מקובארסי.
לא בהכרח יותר טוב מכל אחד מהם אבל בלם שאפשר לסמוך עליו בכל פאזה של המשחק, לעומת האחרים שסובלים מחסרונות ברורים כאלה ואחרים.
לא מפתיע שבסוף פליק הגיע למסקנה שהוא המחליף הכי טוב שיש לנו לחור שהשאיר איניגו.
התקרה שלו גבוהה בטירוף ולכן הוא יכול לבצע יותר מהלכים רעים מטובים ועדיין להיות מעורב בהכי הרבה שערים מבין שחקני בארסה(כולל כמה מהלכים ברמה הגבוהה ביותר), אבל האדישות/טמטום שלו יכול להוציא מהכלים. אני כרגע לא רואה אותו כיותר מסופר סאב בעתיד של בארסה. טוב שיש אותו, אבל אני לא חושב שאיתו בהרכב בארסה תוכל להגיע לשיאה.
במשחק מעבר הוא אמור להיות סופר פקטור, העניין הוא קבלת החלטות של נעל ביחס לטכניקה ולאתלטיות הקיימת. בכלל, הוא לא יכול להיות שחקן הרכב שכל ההיצע שלו או בעיקרההיצע שלו הוא במשחק מעבר. בארסה רוב, הזמן לא משחקת ככה וזה הופך אותו לנטל בשאר הזמן.