מחזור 11: מנצחים 3:1 את אלצ'ה בבית (כבשו: לאמין, פראן, ראשפורד. בישלו: באלדה, פרמין 2X)

(בתמונה: עמוד טווח שבור)

אז ללא פדרי, לאמין, ז’ואן גרסיה, גאבי פליק והחבורה המפורקת תנסה לאסוף את השברים במטרה לייצר מומנטום כלשהו כדי לשמור את הראש מעל המים עד הפגרה הבאה ותארח את אלצ’ה שעוד לא ניצחה בחוץ העונה עם מאזן של 11 שערי זכות, 10 שערי חובה ששמונה מהם הגיעו ממשחקי חוץ.

(בתמונה: אדר סרביה נקרא לעזור ברפת של סטיין)

יש כאמור כמה שמות מעניינים כולל אקסים אצל הקבוצה הצנועה. המאמן הוא מיודעינו אדר סראביה, עוזרו של קיקה סטיין, מאמנה בעבר של אנדורה של פיקה, ולאחר לא מעט כשלונות, הוא היה זה שהעלה את הקבוצה ליגה, והוביל אותם לספטמבר ללא הפסדים, מה שהעמיד את הקבוצה במקום ה-4 לפרק זמן קצר. היום היא במקום השמיני במרחק 8 נקודות מאיתנו.

(בתמונה: פנייה בפוזת VILLAIN מחכה לדפוק אותנו)

מי יגיע לבקר? יש כמה שמות מעניינים, כמו רפא מיר שמנסה להמציא את עצמו מחדש עם 3 שערים, הכובש המצטיין, אנדה סילבה הכובש המצטיין עם 4 שערים, הקטור פורט יגיע למסע הנקמה שלו נגד פליק, וכמובן אינאקי בנייה שעשוי להמשיך את המסורת של שוערי עבר נגדינו וינעל את השער כפי שעשה גם פרנססק ארנאו איי שם בעונת 05/06 וגרם לרונאלדיניו לזייף עבירה ברחבה.

(בתמונה: אולמו מסביר שהוא כשיר לזמן שאול)

החלק המעניין הוא, שלא ברור איך פליק ירכיב קבוצה, לא ברור איך הם ישחקו ואיך תראה השיטה ללא מספר שחקני מפתח קריטיים, והאם נאלץ לראות בארסה חדשה לגמריי במשחק הזה. מה פליק הולך לבשל הפעם? והאם איי פעם נחזור לארח בקאמפ נואו? ומתי דני אולמו יחזור להיפצע שוב?

הרכבים משוערים -

לפחות לפי המשוערים נראה שהדברים די סגורים, למעט ענייני הבלמים (אריק או קובארסי).

יותר מתוך חוסר ברירה עקב פציעות - של נעדרים מהסגל, או של כאלו שעוד לא חזרו לכשירות מלאה וכנראה כן יירשמו למשחק.

לא אמרנו שלאמין עדיין פצוע וצריך חזרה הדרגתית לעניינים? איך הוא שוב מסומן להרכב הפותח?

ממה שאני מבין, זו סוג של פציעה כרונית, כדורגלנים מתמודדים איתה באופן מתמשך ולומדים לחיות איתה.

השאלה כמה היא מציקה ואיזה טיפולים / אימונים עושים בשביל להקל. אבל כנראה שאין סיבה שלא ישחק, כי אין חשש להחמרה.

יוסי אתה המשנה של נדב בפורום מהיום :slight_smile:

הסגל של ברצלונה -

אולמו ולבנדובסקי חוזרים.

צ’אבי אספארט, שנחפר למוות על ידי בארסה מאניה בשבוע האחרון כאילו הוא השילוב המושלם בין מאלדיני, קאפו ואולגר - בסגל גם הוא.

מחוץ לסגל -
פציעות: מאטס, גאבי, ז’ואן גרסיה, ראפיניה, כריסטנסן.
הרחקה + פציעה: פדרי.

שהשחקן לומד להאשים בכל פעם שהיכולת שלו נמוכה…

שיהיה לנו בהצלחה עם לאמין. אנחנו משלמים עכשיו על הטעויות שעשינו איתו.

איזו קונספירציה הזויה.
הבן אדם בקושי יכל לרוץ או לעצור כדור שבוע שעבר.

שלא ישחק

גם אז היית מוצא מה לא בסדר איתו.

אתה טועה כי אתה לא מודע לתיעדוף - קודם מאשימים את פרנקי, ורק אז את לאמין.

וזה כי ראפ פצוע…

איך אני מתגעגע אליו.
לא יאומן החוסר קרדיט אליו.

זאנר חדש ורק אצלנו.

לא יודע אם יש לכם בלעדיות- אני זוכר מהעונה שעברה הרחקה של רודיגר עם פציעה שלו באותו משחק

האמת שעכשיו שאתה כותב את זה, גם לי זכור משהו כזה.

טוב, אז לא.

ההרכב של ברצלונה -

פליק עולה עם ההרכב הכי חזק שעומד לרשותו, מינוס מרטין.

בתקווה שזה יספיק גם כדי לחזור לנצח, וגם כדי לתת ללבנדובסקי, אולמו, ברדוגו ואחרים כמה דקות במחצית השנייה.

ההרכב של אלצ’ה -

פנייה בהרכב.
פורט בטח איחר למשהו, אז הוא בספסל.

אבל לא עם הבאזר. זה חידוש.

1. ברצלונה הייתה צריכה את הניצחון הזה כמו אוויר לנשימה. זה לא רק הפער ההולך וגדל מריאל מדריד, או זה שהולך וקטן מוויאריאל ואתלטיקו, אלא בעיקר בשביל הביטחון העצמי והרוגע הנפשי בעקבות אירועי הקלאסיקו ומגפת הפציעות המשוגעת שעוברת עליה. אז בתחום הזה - סימון ווי.
  2. נכון שכשמשחקים בשכונה, אז בסוף בסוף מגרדים משחק אחרון, כשלאף אחד אין כוחות, וכל התקפה זה מצב וזה סתם משחק מבולגן כי כולם כבר רוצים ללכת הביתה? אז המשחק הזה. אפילו השופט לא עצר משחק על פגיעת ראש, כי הראש שלו עצמו היה כבר במקלחת שאחרי ובזה שהוא צריך לקום מחר לעבודה עם שרירים תפוסים וזה מבאס.
    לא יודע מה היו ההנחיות האמיתיות של פליק במשחק, אבל זה היה נראה כמו “תעשו מה שבא לכם, העיקר תנצחו”. וגם זה בקושי עבד.
  3. כל הכבוד לראשפורד על הגול, באמת. אבל זה היה משחק שפרגוסון היה זורק עליו ספסל בגללו. מלא מהלכי אגואיסטיות מורטי שערות וראש בקיר.
  4. אני לא נדב או רביע, ויש לי מינוס הבנה ברפואה/בריאות/כושר. אבל מודה שאני לא מבין את חלוקת העומסים אצל פליק - לאמין בקושי זז? בארדג’י מחליף אותו רק בדקה ה-389. אחרי הפציעה של פדרי חשוב לשמור על פרנקי? ההולנדי מסיים 90 דקות. פראן רק חזר מפציעה? נקרע בספרינטים.
    לא יודע מה הסיפור (במיוחד עם ברדוגו), אבל כשהפציעה הבאה תגיע - אני מקווה שאף אחד פה לא יהיה מופתע.
  5. לאמין צריך לתבוע את ניקי ניקול על אובדן כושר עבודה. זה כסף על הרצפה. מיליונים הוא יעשה פה, מיליונים.
  6. אני אוהב אותך פרמין עם 6 שערים ו-2 בישולים ב-574 דקות. שער/בישול כל 71.75 דקות.
  7. אפשר שבמשחק אחד, אחד, לא נספוג? לא צריך שזה יהיה נגד ריאל, או אלצ’ה. לא צריך עיניים גדולות. אבל נגיד בסיבוב הראשון בגביע המלך, מול אליצור חרס - אז אפשר?
    כי בינתיים כל שחקן שעונת השיא שלו הייתה 3 שערים בסביליה, נותן מולנו גול ועוד 3-4 החמצות ענק.
  8. מה הסיפור עם ברנאל?

לא הרגשתי באיזשהו שינוי משמעותי אצל לאמין, חוץ מחולשת היריבה כמובן. עדיין המון כדרורים לא מוצלחים, בעיטות לשמיים, מסירות רעות. זה בפירוש לא אותו שחקן שאנחנו מכירים.

וכנראה בהקשר ישיר - שמישהו יגיד לקונדה שנפתחה עונת 25/26 כי נראה לי שהשארנו אותו לרוץ ביפן. כל אגף ימין שלנו תקוע בגלל החולשה של השניים הללו ואז דברים נופלים יותר על אגף שמאל שם באלדה וראשפורד עוד לא מצאו את הכימיה ביניהם.

בקיצור המון בלאגן, הכל ארעי, מסתמכים על הלחץ הגבוה ואיזו חטיפה טובה שתוביל לגול. אין איזו שיטה התקפית מסודרת וכל שחקן מתבלט רק על פי היכולת האישית שלו, וממש ראו את זה במשחק שזה גורם לבלבול בין השחקנים בהתקפה כי לאף אחד אין מושג מה החבר שלו יעשה.

נכון, אין לנו את פדרי אבל זה הרבה מעבר לזה. פליק חייב לצאת מהבהלה ולפחות לנסות לייצב את הספינה.