מתקשים ליצור מצבים. כ"כ בולט לעין שלא יוצרים מצבים לחלוצים. נכון הם בכושר רע אבל ממצב וחצי כל משחק מי כן יכול להבקיע? בשום עונה זה לא קרה וזה מאוד מוזר, הסיבה היחידה שאני וחבריי דסקסנו על זה היא …
לא פופלארי להגיד את זה כרגע על “הקוסם” במיוחד שהוא בכושר הטוב בחייו ושיש שחקנים בכושר כ"כ גרוע, אבל איסקו תוקע את הקבוצה בגדול.
העובדה שאיסקו סוף סוף קיבל את המפתחות והקבוצה קורסת תחתיו מראה הרבה דברים, אם בייל במקומו בהרכב לא יודע אם היינו משחקים יותר טוב אבל היינו יוצרים יותר מצבים בוודאות.
היום איסקו נלחם והיה אחד הטובים ונתן מעצמו יותר מבדרך כלל אבל כל העונה הזאת הקבוצה לא מתפקדת מסביבו, לא היה שום קשר בעשור האחרון שכ"כ מיעט לפטם את החלוצים בכדורים. קצת גורם לי להתגעגע לימים של בייל, ואפילו של אוזיל ודי מאריה.
אני מאוד אוהב את איסקו, אני חושב שהוא הספרדי הכי מוכשר והוא שחקן ברמה עולמית אבל מאז שהוא נכנס להרכב הוא לא עושה את האנשים מסביבו לטובים יותר.
הוא פשוט לא ער לתנועה של השחקנים מסביבו, מעדיף לכדרר ולהתמזמז עם הכדור, הקטע שהוא מאבד כדור אחרי קרן קצרה נהיה מוגזם כמה קרנות הוא יכול לבזבז?
הוא פשוט לא משחק תכל’ס וזה לא הקשר שצריכה ריאל מדריד.
מודריץ’ איבד המון מהדומיננטיות שלו לאיסקו, מיותר לציין שמודריץ’ מניע את הקבוצה טוב יותר.
איסקו לא משחק במהירות, הוא איטי במחשבה וחלש פיזית מה שגורם לו לאבד כדורים.
אני לא מסתנוור מהטריקים והכדרורים שלו באמצע המגרש שלא מניבים דבר, 90 אחוז מכדורי העומק שלו לא קרובים להגיע לכתובת.
הוא רחוק מההתקפה, הוא ממש לא משחק מאחורי החלוץ כמו סיום העונה שעברה.
בתחילת העונה התקשורת הספרדית היללה את איסקו ואסנסיו והשתן די עלה להם לראש, כרגע אנחנו תלויים בהם וזה מה שקורה לקבוצה בזמן הזה.
ה"קישור הטוב" שלנו לא מצליח לתרום דבר! כל ההנעת כדור הזאת לא מניבה דבר בהתקפה, אנחנו מתקשים להגיע למצבים .
קרוס עוד ניסה במבצע טוב עם רונאלדו ועוד בעיטה מרחוק, מודריץ’ ניסה 2 בעיטות מרחוק לשם שינוי אבל זה לא זה.
אנחנו תלויים כמו תמיד ב-2 המגינים שלו כדי ליצור מצבים שנמצאים בכושר רע מאוד מתחילת העונה.
איך אפשר להבקיע עם 2 שחקני התקפה בלבד? איך במצב נייח? הקרנות שקופות ולא טובות. עד שמגיעה הצטרפות שחקני היריבה מתייצבים כמו חיילים בהגנה.
ואראן ומרסלו התעקשו לתת לאתלטיקו שער מהיר, איזה קומדייה של טעויות. איזה אדישות ושחצנות של שחקני ההגנה.
ואראן עוד הציל שער לאחר שחיפה על היציאה של הליצן קאסייה, אבל מרסלו צריך קטנוע כדי לחזור להגנה.
זה נראה די שקוף שכל השופטים החליטו פה אחד לעשות חרם על ריאל מדריד בכל מה שקשור לפנדלים ברורים ברחבה, הפסקתי כבר לספור.
השופטים נכנסו בריאל מדריד חזק מאוד העונה בין אם זה שערים לא חוקיים שמאושרים נגדנו או פנדלים ברורים.
מחזור 12 עדיין לא שרקו לנו פנדל בליגה, אותו רצף של ברצלונה רק הפוך - לא נשרק נגדם פנדל למעלה משנה.
פיקה כישף את ריאל מדריד בפסיכולוגיה הפוכה, “לראשונה שאני פה אני מרגיש שהם טובים מאיתנו” מאז שהוא אמר את זה הכל הפוך, אבל יכול להיות שהגלגל עוד יסתובב.
אם המקרה של חואנפראן היה הפוך אין לי ספק שהשופט לא היה מוותר וכן מוציא צהוב שני.
הבעיטה של קוריאה לראש של בנזמה הייתה במכוון, והיו עוד הרבה מקרים של דריכות וכניסות מכוערות שלא קיבלו שום מענה מהשיפוט.
אם היינו מקבלים את המשחק הזה במחזור הבא יש סיכוי שדווקא כן היינו מנצחים, הפגרה כמו תמיד מונעת מאיתנו ליצור מומנטום.
כרגע כולנו נסתפק ביכולת טובה.