הכי קל לבוא ולהאשים את השופט ולהשליך עליו את הכול.
את המילה ״ביזיון״ כבר אמרתי בעבר אז אומר אותה שוב ביזיון!!
מול ג׳ירונה בבית זה חייב להיגמר ב4 חתיכות לפחות ושאף אחד לא יקשקש ויאמר שזה היה ״צפוי״ וזה בסדר לא לנצח ויש עומסים וזה היה חייב להגיע. בואו נקרא לילד בשמו ריאל משחקת רע הבלוף הזה התפוצץ. הליגה הספרדית היא תחליף למילה ״בית שימוש״ וראינו את זה שבוע שעבר בליגת האלופות.
הסיבה להפסד ולכדורגל המכוער הזה היא אך ורק אנצ׳לוטי שעולה בהרכב ״שמרני״ כמו שקראתי כאן בשבוע שעבר.
אנצ׳לוטי הוא אנטי כדורגל משחק בפחד, והיריבות מרגישות את זה ומרשות לעצמם לשחק כדורגל טוב בברנבאו וגם לקחת נקודות.
שוב 4 קשרים (עלק פדה קיצוני) ושני שחקני התקפה יתומים בחוד.
אין יצירתיות הכל שבלוני צפוי ומשעמם.
במשחק נגד קבוצות כאלה בברנבאו מנדי, קרבחאל ואחד מבין קרוס ומודריץ’ מיותרים.
ביזבזנו את רוב דקות המשחק בהרכב שיתקשה מאוד להבקיע ואנצ’לוטי חוץ מללעוס עוד ועוד מסטיקים לא עשה כלום.
ומודריץ’ בתקופה האחרונה לצערי נראה יותר ויותר כמו שחקן בן 37.
אם אנחנו מאשימים את השופט אחרי משחק כזה, זה אומר המון על המשחק שלנו, לא הגיע לנו לנצח. גם מה שיצרנו היה מקרי, למרות שאני מבין שקשה לשחק מול הגנה כל כך מצטופפת.
נותר רק לקוות שבקיץ יעשו השינויים הנדרשים. מגנים וחיזוק להתקפה. מעניין מתי יפסיקו למכור לנו את הסיפור של הזאר כשבפועל הוא כלל לא נספר.
קיבלנו היום את כל מה שנורא בליגה הספרדית, במשחק אחד ארוז לדרך.
שיפוט זוועתי, בזבוזי זמן מתישים מהדקה הראשונה - בעידודו של השופט כמובן, קבוצה שלא באה לשחק כדורגל. אין לי בעיה לראות משחק ולסבול כשזה אשמת הקבוצה שלי. יש לי בעיה כשזה מגיע מכל המעטפת שאמורה לתמוך ולעודד את המשחק, ובמקום זה הורסת את המשחק בצורה ממוסדת.
בחיי שצריך לעשות חרם צרכני על המוצר הזה שנקרא ‘לה-ליגה’ (לפחות על הקבוצות הרלוונטיות), עד שטבס וחבורתו יעשו חשבון נפש עמוק.
כמובן שהיינו צריכים לנצח הרבה קודם, אבל גם השחקנים שלנו הם בני אדם. כששחקני היריבה מוציאים את השחקנים שלנו מאיזון פעם אחר פעם - בבזבוזי זמן, בפאולים שלא נשרקים - קשה לי לגמרי להאשים את הקבוצה שלי שקצת יוצאת מדעתה. לפצח בונקר זה מורכב גם בתנאים אידיאליים.
ועם כל זה - כבשנו את הגול המיוחל, לא בשלב יותר מידיי מאוחר, היינו בדרך הבטוחה לניצחון - והשופט באדיבות הוואר פשוט החזיר אותם למשחק משום מקום עם פנדל הזוי. ואחר כך כמובן הוא אפשר להם להרוס לנו כל מומנטום - פסילת השער, ושוב בזבוזי זמן שלא הוחזרו או יוחזרו לעולם.
הזאר זה כמו הבטחות של ביבי להחיל את הריבונות על שטחי יהודה ושומרון. נשלף כהבטחה מהבוידעם כל קיץ/לפני כל בחירות, כשלכולם ברור שאין שום כוונה לממש את ההבטחה אחרי הקיץ/הבחירות.
אני תוהה אם בראש של השחקנים יושב כל כך חזק המונדיאל שהם מתהלכים להם ככה כי הם מפחדים להיפצע או להישחק. לא מצליח לסבול רמת אדישות כזאת. אפשר לא לנצח, קורה, אבל חוסר חשק כזה או נמנום אחה״צ כמו שהתרגלנו לקרוא לזה, זה בלתי נסבל.
עכשיו גם אני מחכה לפגרת מונדיאל הזאת.
די נו, אי אפשר כל הזמן להיות צדיקים.
שתי קבוצות עולות על מגרש, כל אחת באה עם המומנטום, יכולת, כושר, פציעות ובכללי הסיכוי שלה לנצח.
זה בסדר לעשות בונקר כמו שזה בסדר להתקשות מול אחד.
זו עונה מוזרה מאוד וכולנו מכירים את הבעיות בסגל שלנו.
אחרי כל זה, יש מי שאמור להיות אחראי על לספק לשתי הקבוצות תנאים שווים וסבירים לשחק כדורגל.
בזבוז זמן זה מסריח אבל קורה, שריקות 50-50 ששופט מחליט לתת רק לצד אחד משחק שלם, קרה ויקרה בליגה הספרדית הזאת עוד הרבה.
4 שופטים שיושבים מול כמה הילוכים חוזרים שהם רוצים בכל זווית אפשרית למען מטרה אחת! שהיא לקבל החלטה נכונה, נותנים פנדל כזה ופוסלים שער כזה, זה כבר יותר מדי.
ריאל שיחקה היום בהילוך ראשון, עם מגן ימני שחירב את המשחק ברוב הדקות, עם חוסר חשק בהתקפה וקישור בלי מעוף מול בונקר מאוד מוצלח ושחקנים שבאו לבזבז זמן בצורה מגעילה. על כל זה אם אותם 4 אנשים מול וידאו היו מקבלים החלטות נכונות, זה היה מספיק כדי לנצח.
אין פה שום דרישה לא סבירה מצוות שיפוט שמקבל שכר בדיוק בשביל דברים כאלה.
עכשיו תמשיכו להגיד שהיינו חייבים לנצח למרות שפסלו לנו שער שלא היו צריכים לפסול ושרקו נגדנו פנדל שלא היה צריך להישרק.
אין בעיה שמדי פעם משחקים חרא והמאמן לא מתפקד בחילופים, קורה לכל המאמנים ולכל הקבוצות. ניתן לחיות עם זה,
אבל שהשופט מעניק פנדל שלא היה, מבטל שער חוקי זה מגוחך ברמות.
המאמן של ג’ירונה מודה בעצמו שהשער של רודריגו חוקי, אבל היי אם השופטים בוחרים לזיין אותנו פעם שנייה ולבטל לנו שער חוקי אז מה אנחנו יכולים לעשות?
מול קבוצות שמגנות כל כך נמוך עם כל השחקנים שלהן על קו ה16 חובה לבעוט כמה שיותר ולהכניס כדורים לרחבה. פה באה לידי ביטוי המיותרות של מודריץ/קרוס שסתם יניעו עוד ועוד כדור בלי שום יעד וייעוד. ברגע שתתחיל לבעוט מרחוק השחקנים של היריבה יהיו חייבים להתקדם לעברך מה שיפתח חללים ריקים למסירת עומק. ברגע שתתחיל להגביה כדורים ולשלוח שחקנים לרחבה זה יחייב את שחקני היריבה לצאת החוצה. לא עשינו לא את זה ולא את זה. אמנם הגול שלנו הגיע כתוצאה ממהלך זהה, אבל זה היה יותר כמו מהלך אחד מאשר טקטיקה.
זה גם למה אנחנו תמיד מתקשים מול קבוצות קטנות שמתסגרות בשנים האחרונות. אין לנו איזה דה בריינה שיכניס כדורי עומק בעיניים עצומות והכל כמעט מתנהל לרוחב. זה למה אני כן אוהב את קמאבינה כי הוא כן משחק לעומק (כמו גם פדה) אבל לאחרונה הראשון לא ביכולת משכנעת והאחרון פתח כקשר ימין.
קיצר, הפיתרון קיים. לא בטוח שהיכולת…
פשוט מביך.
הקבוצה היריבה היא קבוצת חולבי פרות חלשה שמועמדת לירידה מה אתה מצפה שהם יעשו מול ריאל מדריד הגדולה ועוד בברנבאו?
תשחק בשיטת לחץ גבוה התקפי כולל שילוב שחקני הגנה בחצי של ריאל?
היא הגיעה מוכנה ועשתה חיים קשים לקבוצה שפשוט משחקת כדורגל גרוע.
ולהאשים את השופט מתאים לאוהדי כדורגל שצופים בליגת העל הישראלית.
לא לשיאנית הזכיות בליגת האלופות.
סדר התלונות הנכון צריך להיות:
1.ריאל מדריד שהתאהבה בלא לשחק כדורגל. היכולת שלנו העונה לא שווה מאזן של 10-2-0 גם.
2. השופט עם החלטה אחת לפחות הזויה ומנותקת, ובעידן ה-VAR.
3. ג’ירונה, וגם כאן, נו, היא מקום 19, הגיעה לכמה מצבים. לא תבזבז זמן? ברור שכן.
כאחד שלא בא לתפוס פה תחת חלילה על אף אחד, אני לא יודע יותר מאף אחד, פשוט עושה את החקר שלו על היריבות כאילו אני דיוויד אנצ’לוטי בשביל ה-1,500 מילה באתר בכתבה לקראת, וגם מסקרנות - היה דיבור על חמישה שחקני הגנה של ג’ירונה. בסוף הם עלו עם שני בלמים בלבד. מאמן תמיד יגיד שאין משחק קל, אבל משחק בית נגד יריבה במקום ה-19 שתמיד סופגת - אמור להיות משהו קרוב למשחק קל.
זו סתם הערת ביניים אבל דווקא במשחק בו קמאבינגה נראה לא רע בכלל ובועט לשער - להוציא אותו? הרי הוא נמדד על היכולת ההתקפית שלו בעיקר, כשקרוס לקח את משבצת הקשר האחורי.
לא רק, הם משחקים מהר והרבה יותר אינטנסיבים, כשמקבלים את הכדור הם דוחפים קדימה מהר ושוברים קווי הגנה ומפתיעים, הם גם עושים תנועה לעומק ומצטרפים לרחבה. בניגוד לקרוס שהוא מאוד סטטי וכשהוא מקבל כדור מזיז אותו באיטיות ונותן להגנה מהצד השני להסתדר. למשחקים מהסוד של היום אחד מבין קרוס ומודריץ’ חייב לנוח.
הדקות של קמאבינגה קצובות וכל חצי טעות או משחק קבוצתי גרוע והוא עף לספסל, מהצד השני קרבחאל יכול להסריח את המגרש עונה שלמה ויפתח בכל משחק, כך גם מנדי שלא תורם כלום במשחק מהסוג של היום.
קמאבינגה כישרון על וחייב לקבל יותר דקות.
בנזמה שומר רגליים למונדיאל, אלאבה רוצה להאריך את הקריירה ולא רוצה לשחק מגן, אנחנו הפועל אשקלון או ריאל מדריד ?
מול קבוצה שמתבנקרת חייבים כמה שיותר אפשרויות תקיפה, עלינו רק עם 2 שחקני התקפה ואף אחד מהם לא בנזמה ובנוסף עם 2 מגינים שלא תורמים כלום התקפית !
ואסקז ואלאבה היו חייבים להיות המגינים בנוסף לעוד שחקן התקפה במקום קרוס או מדריץ’, קמאבינגה ופדה כדאבל פיבוט מספיקים מעל ומעבר למשחק מהסוג הזה.
אם זאת קבוצת חולבי פרות חלשה, אז שלא תשחק בליגה הראשונה בספרד. ואם זאת הרמה של קבוצת ליגה ראשונה בספרד, אז ההודעה שלי תקפה עשרות מונים. שמנהלי הליגה יעשו חשבון נפש עמוק איך הם הגיעו לרמה כזאת.
וסתם לצורך העניין - זאת לא באמת הרמה שהם מסוגלים לה, והם הוכיחו את זה במחצית הראשונה (וגם ציינתי זאת במפורש במחצית).
אם היו לנו חתימות בפורום, זאת הייתה צריכה להיות החתימה שלך. שמשתמשים חדשים ידעו לקרוא את ההודעות שלך בקונטקסט הנכון.
אני לא אדבר על השיפוט המביך, יצא שהוא היה איתנו והפעם היה לחלוטין נגדנו.
מה שכן, כל הבעיות שדיברנו עליהן בקיץ מתגלות וזו בעיה גדולה.
ניצחנו את הקלאסיקו, אחלה ויפה מאד אבל מול כל קבוצה קטנה בברנבאו אנחנו מתקשים ולא מעט פעמים זה מסתיים באיבוד נקודות.
אין לנו מה להציע מהספסל, בכלל.
להכניס את מריאנו להציל את המולדת זה מביך, הפעם האחרונה שעשה משהו היה בקלאסיקו מלפני 3 שנים ומאז בכל פעם שנכנס זה פחות או יותר הרמת דגל לבן של הקבוצה, מה גם שברור שלא מחדשים לו חוזה והוא בטוח עוזב, זה הדבר היחיד שיש לריאל מדריד להציע התקפית מהספסל?
בנוסף, המגנים שלנו חלשים מאד ולא תורמים כמעט דבר למשחק ההתקפי, קרבאחל גם הגנתית מאד חלש וכבר לא צריך להיות אמבפה או דמבלה בשביל להשאיר לו אבק, מנדי היום היה במשחק מפוזר עוד יותר מהרגיל.
הליגה הזו ארוכה ופתוחה ואין לדעת איך הקבוצות יחזרו מהפגרה אבל אנחנו חייבים לדעת ללמוד להרוג משחקים ורצוי מאד שאת ה2 הנותרים לנו עד הפגרה ניקח כדי לפחות לסיים במקום הראשון לפני המונדיאל, הפעם הפגרה תבוא לנו טוב.
עם כל התגובות פה על קרבאחל - לדעתי הוא היה גרוע הגנתית היום בהחלט, אבל התקפית היה סביר ולא גרוע כמו שרושמים. במיוחד בהשוואה למנדי שהוא חושך כל פעם שנוגע בכדור וכמעט איבד שני כדורים לגול בחצי שלנו
בכל מקרה כן מילה טובה לקרבאחל - אולי הוא כבר מזמן לא מה שהיה, הוא גמור פיזית וגם המסירות והפעולות לא הולכות לו כמו שצריך - ועדיין, הוא שחקן חכם נורא ונייד, המסירה שלו לפדה בגול היתה המסירת מפתח ולא כל אחד היה נותן אותה, לדעתי לוקאס לא היה נותן אותה. אז בגול קרדיט גדול לדני, כשמגיע מגיע
אני רוצה להגיד משהו על קמאבינגה - כרגע 433 מאוד בעייתי בשבילו לדעתי.
ראינו היום וגם לפני שמבחינת מיקום ועבודה הגנתית (כמו לחזור מהר במתפרצות) הוא לא מספיק טוב לקשר האחורי היחיד, אבל מצד שני בהתקפה הוא מתקשה מאוד לבוא לידי ביטוי כשאין לו הרבה מקום ובגלל זה המשחקים הטובים שלו הם מהקישור האחורי
הוא לא מתמקם מספיק טוב כדי לקבל כדור בחצי המגרש של היריבה ובין הקווים, הוא מתקשה בדריבל ואפילו להוציא פעולה התקפית טובה בצפיפות(משהו שחשבתי שיהיה לו כי בהתקפות מעבר/בחצי שלנו הוא משתחרר טוב מלחץ ויש לו טכניקה טובה) ולכן תמיד בורח אחורה יחסית כי הוא כן יודע לנתב טוב את המשחק או להכניס כדורי עומק לרחבה מעמדת הקשר האחורי כשפחות לוחצים אותו והוא יכול לשחק יחסית ברוגע, כמובן שהכי טוב בשבילו משחק אינטנסיבי יותר גם מבחינת הגישה שלנו. ברור לי שישתפר, הוא גם שחקן שאני מאוד מאמין בו, פשוט כרגע זה סטיואציה בעייתית עבורו כי כ50/50 במשחק עומד הוא לא בא לידי ביטוי וכקשר אחורי מבחינה הגנתית הוא פחות טוב וטשואמני בכללי עדיף עליו כרגע
מבחינתי המערך והתפקיד הכי טוב בשבילו זה כדאבל פיבוט ב4231, הוא תמיד מחפש את המסירה קדימה וזה מערך שככל הנראה (לפחות ככה אני מקווה) נראה אותו בשנים הבאות כשהחלפת הדורות בקישור תושלם ובמיוחד אם בלינגהאם יגיע
צפויים. זה מה שהפכנו להיות.
אנחנו משחקים צפוי, החילופים צפויים, אפילו עובדה שנספוג היא צפויה. הכדורגל הוא משחק פשוט, שים את הכדור ברשת. תשאלו את לבנדובסקי, הוא בעצמו מחזיק קבוצה בינונית במרחק של נקודה מאיתנו. ככה זה שיש מישהו מקדימה שכן מתרגם התקפות ושליטה לשערים.
עושה רושם שאנצ׳לוטי החליט העונה להחזיר את העניין בליגה הספרדית ולהפוך את מאבק האליפות למעניין. לא ברור למה הוציא את קאמא, הבחור צעיר, בקושי רואה דשא ושיחק לא רע. מודריץ׳ וקרוס סחבו ירוק ואין שום סיבה שהוא יוחלף ראשון.
אם היינו טובים וג׳ירונה הייתה עוקצת אותנו הייתי חי עם זה בשלום, אבל מתחילת העונה אנחנו נראים כמו היום ואיכשהו גונבים נקודות, הפעם זה לא הלך.
צדקנים,זה מה שהפכנו להיות.
נכון היינו חלשים אתמול,המחצית הראשונה הייתה אחת הגרועות שאני זוכר וגם בשנייה לא ממש הברקנו,זה מעצבן מאוד,אבל אפשר להבין אם לפעמים הקבוצה לא נראית טוב,במיוחד כשיש חיסורים משמעותיים ויש עומס מטורף של משחקים וכל זה שנייה לפני מונדיאל שתקוע באמצע החיים ואך אחד עדיין לא יודע איך לאכול את זה.
ובכל זאת היינו אמורים לנצח,הבקענו שער,דקה אחר כך השוער שלהם דפק הצלה מטורפת והשאיר אותם בחיים עד שהגיע הכוכב הראשי של המשיק-השופט.
זה היה ברור עוד הרבה לפני כמה שהוא נגדנו,כל שריקה קטנה הלכה נגדנו,אבל השיא היה בפנדל ההזוי הזה שהוא נתן להם ואז החוצפן עוד שולל מאיתנו שער ומוסיף אדום לקרוס לקינוח,אין לי איך לתאר את רמת העצבים שהייתה לי בגוף ברגע שראיתי שהוא פסל את הגול של רודריגו,ביזיון.
-ההרכב אתמול היה הרכב חזק בכל-זאת. הקבוצה לא תקום ותיפול על טשואמני. רק בנזמה נעדר מה"אונסה דה גאלה" מה שנקרא. עם איזה הרכב ניצחת בדרבי את אתלטיקו בחוץ?
-כל הקבוצות מתמודדות עם עומס, לא רק ריאל מדריד. בדיוק בגלל זה בעונת מונדיאל היו חייבים להחתים עוד חלוץ בימים בהם קארים בנזמה בחופשת מחלה. אין שום באמצע? זה או להיות מגניבים כמו מנצ’סטר סיטי ופריז סן ז’רמן או לשחק כדורגל מדכא כזה?
-זה לא ‘לפעמים הקבוצה לא נראית טוב’. רוב העונה אנחנו לא נראים טוב ומנצחים על המינימום. הקלאסיקו היה אחלה, מכמה משחקים באמת נהנתה? השופט ארור, ג’ירונה במקום ה-19 בטבלה. שוב, אם מתקשים נגד אלמריה במחזור הפתיחה במשחק חוץ אחרי הסופר קאפ - זה מובן. כנ"ל מגרדים 0:1 בחטאפה. כשזה קורה יותר מדי פעמים זו כבר שיטה.
-איפה הרצון של הקבוצה להוכיח שהמשחק נגד לייפציג היה תקלה?
-כן השופט בן זונה ואני מקווה שלא ישפוט אותנו יותר. אנחנו גם פה כדי להתלונן פחות או יותר…
וזה לא בסדר שהקבוצה הרסה לילד החמוד הזה את החלום כשנסע בפעם הראשונה לסנטיאגו ברנבאו וראה את ריאל מדריד שלו משחקת. הוא ממש ביקש שאפרסם את החוויה שלו בדף הפייסבוק.
אגב גם אני במשחק הבכורה שלי בברנבאו ראיתי הפסד - בדרבי לאתלטיקו. דרבי ראשון שמפסידים בליגה מאז 1999. הרגשתי חרא על הפרצוף. אבל אז די מאריה והראבונה בצ’מפיונס החזירו לי את החיוך, וסגרתי חשבון עם צ’ולו הנחש בגמר הדסימה
אם יש משחקים שאפשר להוריד בהם הילוך בעונה זה המשחקים האלה,נגד ג׳ירונה בבית ונגד לייפציג כשכבר כמעט הבטחנו את המקום הראשון,נכון זה לא כיף לאוהדים אבל זה נחוץ בעונה כזו,מה גם שהראש של השחקנים מתחיל לנדוד לקטאר וזה מורגש מאוד.
במשחקים כאלה אני בדרך כלל אדיש ולא מצפה לכדורגל אבל כן לניצחון אפילו קטן כמו שהשגנו אתמול אבל השופט פשוט בא ולקח לנו אותו מהידיים.
משהו לגבי אסנסיו- זה שחקן שאני אישית מאד אוהב אבל היה לו אתמול פשוט משחק בלהות, במצב של
0-1 הוא היה חייב להבקיע את השני או לפחות למסור לשחקן הפנוי ובמקום בעט בעיטה חזקה לאמצע שהוציאה את השוער ענק.
אחר כך קיבל כדור 40 מטר מהשער לריצה לבד מול השוער ובאיטיות וגמלוניות מחרידה החזיר את כל ההגנה בלי שהצליח אפילו לבעוט לשער ואז נשרק נגדו הפנדל ההוא (כמובן שלא באשמתו), לא משחק שירצה לזכור.
אני אוהב את מרקו ורוצה שיחדש חוזה אבל בדיוק באותה פוזיציה שהוא נמצא בה עכשיו- שחקן ספסל מובהק שיקבל יותר דקות, הוא לא שחקן ל11 שלנו.
חולק עליך, אני חושב שגם התקפית הוא היה חלש מאד ובעיקר שבלוני.
כתבו פה נכון שאנחנו מאד מאד צפויים, אז אם יש מישהו שמייצג בעיני הכי טוב את השבלוניות הצפויה הזו זה קרבאחל- הוא כבר 4 שנים ממשיך עם ניסיונות הדאבל פס, ההרמות האוטומטיות לרחבה כאילו כריסטיאנו עדיין שם.
גם הפס חזרה אחורה או לאמצע כי הוא לא מסוגל ללכת על המגן שלו ולעבור אותו שזה דבר שאנחנו בכלל לא חושבים עליו כי לא מצופה ממנו כלום אבל זה משהו שמגן יכול וצריך לעשות, בטח בריאל מדריד.
כמובן שהגנתית זה עוד יותר בולט אבל גם התקפית זה ממש לא זה.
אין לנו ממש חיסורים משמעותיים, קארים פצוע ואין מי שיחליף אותו, כל השאר כשירים.
חיסורים משמעותיים זה אם עכשיו 3-4 שחקני הרכב היו פצועים ולא שחקן אחד בן 35, זה די צפוי בגדול מה שקורה ולגיטימי שבעומס הזה קארים יעדר כמו שהוא נעדר, אנחנו פשוט לא נערכנו לזה.
גם פה- אנחנו לא באמת יכולים להוריד הילוך כי אם אנחנו מורידים הילוך אנחנו מפסידים נקודות, את הנקודות הפסדנו העונה מול אוסאסונה וג’ירונה בבית, לא בקלאסיקו ומול אתלטיקו.
חוסר היכולת להרוג משחקים והסגל ההתקפי הצר יגרמו למצב שנהיה חייבים לשחוק את ההרכב כל משחק, ברגע שזה לא יקרה נהיה במצב של איבוד נקודות אפשרי וזה נכון גם לצמד המשחקים הקרובים מול ראיו וקאדיז.
אני מסכים איתך שבאופן כללי הוא לא טוב מספיק ורחוק מהרמה שצריכה להיות למגן פותח בריאל
אבל ביחס למצב שלו וליכולות הוא נתן משחק סביר התקפית ולא באמת מחרב בכל נגיעה שלו את המשחק, כן הוא מוגבל וזה קשה לנו, אבל יותר מקשה עלינו המוגבלות בצד השני של מנדי. קרבאחל מנסה, נייד מאוד בהתקפה, עושה תנועות כדי להתפנות ולקבל את הכדור ולהיות אופציית מסירה ובניגוד למנדי אני לא בחרדות ובציפיות של ״אל תמסרו לאידיוט הזה״ או שאם הכדור מגיע אליו אני עדיין מצפה וחושב שהוא יוכל להוציא משהו טוב
ההרמות על אוטומט זה מעצבן נורא, אבל לצערי זה חלק מהשיטת משחק שלנו בשנים האחרונות (פחות אצל אנצלוטי), בכל מקרה אתמול הוא לא ניסה להגביהה הרבה אלא רק שההתקפה ממש נתקעה וכן היה מקום לנסות אופציה ולגוון, פה היתה הבעיה של רודריגו כחלוץ יחיד בשפיץ שאנחנו מסורסים בהגבהות ואין לנו מה למכור בזה, היו כמה הגבהות טובות יחסית ואני חושב שאם בנזמה היה משחק היינו מוציאים גם מההגבהות מצב טוב