שמתוכו ולנסיה יבזבזו 3:50 דקות
השופט הוא לא הנקודה, השוער המגעיל של ולנסיה הוא לא הנקודה, הקהל של ולנסיה הוא לא הנקודה. אנחנו קבוצה בחמש דרגות מעליה והיום הם במומנטום ממש קטסטרופלי. ברור שוולנסיה, שגם הפעילה לחץ גבוה יפה בהתחלה ושיחקה כדורגל טוב 30 דקות - תשתמש בנשק שלה, כל האמצעים כשרים. אנחנו נפלנו בפח הזה ולא שיחקנו כדורגל. השאיפה שלנו צריכה להיות לשחק כדורגל. כמה שיותר כדורגל. לא 20 דקות במשחק.
כמה מגיע לג’וד בלינגהאם את המתנה הזו אחרי השוד בעונה שעברה והפנדל שנגזל ממנו. ריאל מדריד? מבחינתי תיקו פה היה כמו הפסד. הנה בעשרה שחקנים כשרוצים לשחק כדורגל אפשר. אנחנו פשוט לא רוצים
ויניסיוס? לא מאמין שהוא נפל בפח הזה, כמה לא חכם, איזה מבאס הוא, איך הוא נתן לאוהדים ולשוער את מה שהם רצו. כמו הקבוצה שלא עשתה כמעט כלום היום מלבד הפנדל של ג’וד בלינגהאם. מה הוא היה צריך את זה, שיעזוב את השוער, יש עוד רבע שעה לשחק. שיילכו לעזאזל, באמת, הם עושים הכל הפוך, הם כל כך לא חכמים.
העונה שעברה הייתה סטיית תקן. הם לא יודעים לזכות באליפות. עוד מעט בלבולי הביצים הרגילים של קרלו אנצ’לוטי במסע"ת. די נו נמאס לי זה גזל ממני כל כך הרבה אנרגיה. קבוצה שלא אוהבת כדורגל. זה פשוט שערורייה איך שאנחנו נראים, הקבוצה השלישית בטיבה בספרד כרגע. ברצלונה נאיבית, במשבר עמוק, ילדים, נשיא שקרן, הרבה דברים אמרו עליה. היא משחקת כדורגל ואתלטיקו מדריד לא מחלקת מתנות.
על פניו זה ניצחון מתוק עם נקמה הכי טובה שיש, והנה עם הטיל המדהים הזה של לואיס ריוחה כמעט שער העונה, גם אנחנו “בלי כדורגל” כמו שוולנסיה, ועדיין אני אוהד כדורגל וזה שהקבוצה הזו נותנת כל כך מעט מעצמה דרך קבע זה מתסכל ומעצבן.
גם 30 דקות תוספת זמן, ריאל לא תבעט לשער פעם אחת.
אין מתוק מזה, בדיוק ככה. תסריט גאוני
״איש המשחק: הוגו דורו״.
איזו ליגה גמורה בחיי.
זה באמת כיף כי וולנסיה קבוצה מגעילה ומגיע לשחקנים לנצח ודרמה והכל, אבל זה מאוד מאוד מתסכל שאנחנו נראים כל כך לא מאומנים.
מגיע לשחקנים, לא לאנצ’לוטי.
וואוו הנקמה המושלמת! בלינגהאם שוב בתוספת הזמן מנצח את המשחק רק שהפעם אף אחד לא יכול לקחת ממנו את השער,איזה מלך!
אנצלוטי שוב ניצל בנס אחרי שהעלה הרכב לא נכון ועשה חילופים מאוחרים ותודה ללוקה מודריץ.
ויניסיוס מטומטם,במקום לצאת מפה כמו מלך עם צמד קל יוצא עם אדום אידיוטי ומיותר,לפחות ניצחנו הפעם.
גם אנצ’לוטי לא יצליח למנוע אליפות במחזור ה 35 וזה לא שהוא לא מנסה בכל הכוח.
אם אתה מספיק מטומטם לפתוח עם סבאיוס במקום קמאבינגה בקישור לפחות תן לקמאבינגה לפתוח מגן במקום האנטי כדורגל שנקרא מנדי.
ויני מעצבן, במשחק חרא ותסרוקת מפגרת אבל האדום הזה שערורייתי.
בריהם שינה לנו את המשחק, הוא נכנס אש. לדעתי הרבה נקודות בניצחון הזה שייכות לו.
לא היה לו צהוב, השדרנים טועים, הצהוב היה לסבאיוס.
ראיתי את המשחק בדיליי של שעה בלי להיכנס לפורום, ואני לא מבין על מה מדובר פה. היה משחק בסדר גמור שלנו, הצלחנו להגיע למצבים מול קו הגנה מאוד נמוך ובאופן כללי שיחקנו בקצב גבוה. אמנם היינו בפיגור רוב המשחק אבל זה לא אותו סרט של תחילת עונה.
חוץ מויניסיוס כמובן שהתספורות המגוחכות שלו הן תמיד סימן מבשר רעות.
הדבר היחיד שהפתיע במשחק הזה זו הסיומת של מודריץ׳. חוץ מזה, כולם נפלו לנראטיב הקבוע.
היום היה דוגמה קלאסית למה יש לי אפס סבלנות כלפי ויניסיוס וטון סבלנות וסלחנות כלפי שחקנים כגון בלינגהאם, ולוארדה ואמבפה. הם יכולים להיות רעים ומאכזבים, אבל הם תמיד יורידו את הראש ויעבדו. ויניסיוס לעומתם כאילו כלוא באיזו דמות. לא מבין שלא כל העולם סובב סביבו. עבד של אימפולסיביות והרגלים רעים. אני באמת כבר מרחם עליו. כי או שהוא חי בחוסר מודעות מוחלט או שהוא מנסה להילחם בזה ונכשל בגדול. באמת לא מבין איך אפשר לקשור לו כתרים כשהוא עושה כל כך הרבה נזק בחלק כל כך גדול מהזמן.
נ.ב.
כל קשר בין ואסקז וטשואמני לתפקיד הגנתי הוא מקרי בהחלט. מדהים איך אנצ׳לוטי הרגיל את כולנו לחרא הזה.
אני חושב שאכתוב סיכום משחק חדש אחרי שאשן על זה, אבל מה דעתך על חצי השעה הראשונה? למה ולנסיה צריכה להגיע ל-3-4 מצבים של גול בטוח למעט השער שלהם? אתה ראית את ריאל מדריד? ובקבוצה מודעים לבעיות במשחק החזרה מהכריסמס או לקושי במגרש הזה. שיחקנו בהליכה ולא היה לנו אמצע. הנה, כשהקבוצה התחילה קצת להתאמץ ראינו שאפשר לבצע מהפך בעשרה שחקנים.
לא בקטע שחצני - אתה מודע למשבר העצום של ולנסיה? לדעתי לא. הם מקום 19 אחי, הם ניצחו פעמיים ב-25 המשחקים האחרונים. מהסגל הבינוני בין-כה נעדרו 3-4 שחקנים יחסית בכירים. לא רואה סיבה שכל ניצחון צריך להיות ‘הירואי’, או רמונטדה. זה משחק של 0:2 ויאללה ביי.
מי שאשם בהרחקה של ויניסיוס במסטאיה הוא חד משמעית אנצ’לוטי. בצהוב הראשון הוא היה צריך להבחין שויני נופל בפח הפרובוקציות והיה צריך להחליף אותו כי כבר אבדה התקווה שהברזילאי יתבגר בעתיד הנראה לעין.
לגבי השאלה האם זה אדום ישיר או צהוב שני - בשבילנו עדיף אדום ישיר לאיפוס כמה משחקים.
בשאר המקרים זה בושה וחרפה ומעמיד תקדים מטומטם לתמרוץ הצגות תאטרליות.
צהוב לשניהם היה מספיק.
חוץ מזה, אני לוקח ב 100 ידיים ניצחון בחוץ , אחרי פגרה וביום שישי.
הקונטקסט לא תמיד משנה, בסוף הם הגנו נמוך ועשו לחץ טוב במחצית הראשונה. למרות שהגול בא מהצד של מנדי, הטיילת הייתה כרגיל אצל לוקאס ובאמת האמצע היה רך - אבל לא בהגזמה ומבחינתי זה שווה את הארבעה שחקני התקפה. סוף סוף אנחנו משחקים עם מספיק שחקנים למעלה.
אני לא מערער על המערך, ברור שצריך לשחק עם שלושה שחקני התקפה וגם עם ג’וד בלינגהאם שבדרך כלל תורם יותר להגנה (עם ברהים דיאס צד ימין אולי היה טוב יותר), אולי רק על פרלאן מנדי ולא אדוארדו קמאבינגה. אני טוען שגם במערך הזה צריכים להיראות יותר טוב, זו כולה ולנסיה. אני חושב שאתה עושה לקבוצה הנחות אבל אחלה. כלומר זו לא גזירת גורל שריאל מדריד צריכה לפתוח משחקים בצורה מנומנמת.
לטעמי לוקאס ואסקס תמיד אמנם קיבל עזרה בקו שלו החל מ-2021 ואז גם שיחקנו בסגנון הגנתי מובהק, אבל הוא פעם היה פחות נכשל בהגנה. מנצח יותר מאבקים, סוגר אלכסון יותר טוב. אין ברירה. צריך לנסות את ראול אסנסיו. אבל היו משחקים העונה חוץ מנגד בורוסיה דורטמונד שגם קיבלנו גולים מהצד שלו וגם התרומה ההתקפית לא באה.
אגב, אני בכלל לא נכנסתי לעניין האדום של ויניסיוס ג’וניור [אני הראשון לקטול את קרלו אנצ’לוטי אבל ויניסיוס לא ילד בן 18 כבר. הוא מספיק זמן באליטה וזה צריך לבוא גם ממנו].
צודק.
@titi_camara אגב,לשוער שלהם היה צהוב,למה לא קיבל צהוב שני?
אגב 2,בפנדל השוער שלהם יצא מהקו,בטוח שיש חוק שאומר שאם הוא לא נגע אין פנדל חוזר? בכל זאת הוא צמצם מרחק מהבועט וזה עלול לשהפיע.
גם היה שחקן ולנסיה שנכנס לרחבה,בקיצור מזל שניצחנו,גם 3 נקודות וגם הרבה חומר ל real madrid tv.
כי אין לנו הגנה, טשאומני ולוקאיס אינם שחקני הגנה.
טשאומני ממשיך לשחק רק כי אנצלוטי פחדן ולא מוכן ששחקן ששוה 60 70 מיליון דולר יישב על הספסל, אני בכלל לא רואה במה השחקן הזה תורם לנו, הייתי מעיף אותו בהצעה הטובה הראשונה, אפילו במחיר הפסד.
לפני המשחק כתבתי לחבר שאני מעדיף שויניסיוס לא ישחק היום כי אני בטוח שהוא יקבל אדום, אם אני רואה את זה מפה אין לי מושג איך אנצלוטי לא ראה את זה.
הקטע עם הפנדלים כבר הופך להיות מגוחך, צריך להחליט מי בועט הפנדלים שחנו, הקוטציה הזו פוגעת בכולם.
ויניסיוס מתנהג כמו ילד מפגר אבל זה בחיים לא אדום ישיר, פשוט בושה של שריקה.
זה הרבה לפני הרביעייה האחורית תרתי משמע, בחצי השעה הראשונה לא היה לנו מרכז שדה. לדעתי דווקא אורליאן טשואמני היה בסדר גמור היום, כמה סגירות טובות בהגנה וגם ניסה אפילו להבקיע פעמיים ויצר מצב נפלא לרודריגו. ואי אפשר לטעות שאני מחזיק ממנו או משהו. לוולנסיה לא היו כלים לתקוף עם כל הכבוד ללואיס ריוחה, הם קבוצה די מעוררת רחמים. זו הגישה שלנו מחורבנת.
טל לפי מה שהבנתי החוק השתנה והשוער כביכול לא השפיע על המהלך, כי לא נגע בכדור, אם כי במארקה קראתי שיש גם החלטה סובייקטיבית ושיקול דעת של השופט. פרז בורול טוען שזו החלטה נכונה. גם קרלו אנצ’לוטי אמר שהוא מבין את הפסיקה הזו ושהוא צריך להתערב בהחלטה מי בועט ולהחליט בעצמו בעצם.
במועדון הולכים לערער אגב על האדום של ויניסיוס ג’וניור שבינתיים מתנצל. אני שוב חושב שמישהו צריך לנסות לטפל בבעיה. זה מעל לשיקול דעת של שופט. תתרחק משם, אל תשחק באש.