מחזור 12 :: עידן חדש עם ראובן עמר (ראשון, 18:30)

שוב מנצ’סטר יונייטד מפטרת מאמן בתחילת עונתו השלישית אחרי כדורגל שעושה כואב בעיניים. שוב היא ממנה מאמן חדשני ומבטיח. שוב הוא משחק אחרת לגמרי מהמאמן הקודם וצריך שחקנים אחרים לחלוטין. שוב נצטרך להתאזר בסבלנות כל העונה כי רגע עוד לא היה לו קיץ להתכונן, ובעונה הבאה רגע הוא צריך לפחות שני חלונות כדי לבנות קבוצה ואז רגע הוא צריך להטמיע את המשחק עם השחקנים החדשים ולבסוף טוב זה לא הולך יאללה לפטר. תודו שהתגעגעתם.

אבל אולי הפעם זה יעבוד? הגבול בין אופטימיסטים חסרי תקנה למזוכיסטים עם תסמונת שטוקהולם דק למדי כשמדובר בכדורגל. רובן באמת נראה בחור נחמד. הוא ניצח את סיטי (אם כי כבר מסתבר שכל אחד יכול לנצח את סיטי), הוא מגיע מספורטינג ויש לנו 100 אחוזי הצלחה עם פורטוגלים שרכשנו ממנה (כריסטיאנו, נאני, ברונו [הייתי מוריד את המילה ‘פורטוגלים’ אבל מרכוס רוחו]), הוא אומר בדיוק את מה שצריך בנוגע לחיבור למועדון ומכוון לטווח ארוך. למה לא למעשה?

אפשר לכתוב מגילות על למה לא, אבל סביר שיהיה לזה מספיק זמן בשנתיים וחצי הקרובות. בינתיים, נשאר עם הסקרנות לקראת המשחק הראשון - האם קבוצה שלא יודעת לשים את הכדור ברשת תלמד לעשות זאת דווקא כשהיא משחקת במערך של שלושה בלמים עם שחקן התקפה אחד פחות? האם ראשפורד והוילנד יתחפשו לרובין ורובן במונדיאל 2014 ויחוררו רשתות? האם הכל יתפוצץ לנו בפנים כבר במשחק הראשון מול העולה החדשה? האם טיירל מלאסיה עדיין חי או שהחליפו אותו בבן אדם אחר ומקווים שלא נשים לב? והאם סוף כל סוף יסתיים מעגל האימה הארור ונוכל להנות מכדורגל ברצף בלב שקט לראשונה מ-2013?

image
מלאסיה לפני

“מלאסיה” אחרי
אני סקפטי. רק דנ"א שיניים ישכנע אותי

מאמינים בך ראובן, תחזיר עטרה ליושנה.

הרכב:
אוננה
מזראווי דה ליכט אוונס דאלוט
קאסמירו אריקסן ברונו
אמאד ראשפורד גרנאצ’ו

יכול להיות גם 3-4-3 עם המחבל בלם ואמאד ווינג באק.

ראשפורד לא מצליח להחמיץ ממצב בטוח ואוננה עוצר כדור מסוכן וכל זה תוך 10 דקות, כבר רואים את השינוי הגדול.

נראה שראשפורד ממש לא סבל את טן האח :flushed:

ברור לי שהאופוריה שאנשים משום מה נכנסו אליה אחרי ניצחון על קבוצת דייגים וגם על הקבוצה הנורבגית ההיא תיגמר ברביעי כשנקבל בראש מארסנל. אבל בינתיים איזה משמח לראות את ראשפורד מצליח. אין הרבה נקודות אור בעשור האחרון ובשבילי ראשפורד תמיד היה מהנקודות הבולטות שעדיין מסמלות משהו שקשור למועדון שהיה פה פעם. אני עדיין מאמין בו וחושב שלא הוא הורס את יונייטד אלא יונייטד הורסת אותו. הלוואי שיחזור לפורמה הטובה של לפני שנתיים.