מחזור 12 :: דרבי לאמיצים באתיחאד (היום, 18:30)

לא מפח נפש! מהפך שכולו רוח בטורינו על יובנטוס שלא הפסידה בבית מאז מרד בר כוכבא. הכדורגל פח, המזל ודה חאה מצילים, ואנחנו חוזרים עם 3 נקודות ובעיקר עם המון כבוד עצמי מצפון איטליה האפרורית. ובמנצ’סטר, האפרורית לא פחות מבחינת מזג אוויר אך צבעונית הרבה יותר מכל בחינה אחרת, מחכה לנו הפועל פייר פליי, הרמאים מאבו דאבי, משחדי הפקידים, אדוני החוזים הכפולים, אלופי אנגליה שאצטדיונם ריק גם במשחקי ליגה, מוכרי הכרטיסים במחיר עלות, מחלקי ההזמנות, רוכשי הקייל ווקר - ‘מנצ’סטר’ סיטי.

כמו כל גוש קקי טרי, כך גם השכנים חמים ומשוחררים. שתי שישיות בשבוע, מקום ראשון, אין הפסדים בפרמייר ליג, וזה כמעט בלי השחקן החשוב ביותר קווין דה ברויינה, שנפצע בתחילת העונה לתקופה יחסית ממושכת, חזר ועשה פיל ג’ונס - נפצע מיד. There you go, Kev.
מה שמוכיח לנו, שוב, שהמאמן של סיטי הוא הזייה, הרונאלדו של המאמנים. מפרק את הליגה גם בלי השחקן הכי חשוב, ואפילו בלי להתבכיין בתקשורת. תזכירו לי איך זה מרגיש.

אבל, מי אוהב את האתיחאד יותר מאיתנו? עולים באדום-שחור, לאצטדיון במנצ’סטר בו שומעים רק את הקהל האדום. יותר טוב ממשחק מול ניוקאסל באולד טראפורד. ניצחנו שם בעונת ואן חאל האחרונה (דמיקליס עדיין מחפש את ראשפורד), וכמובן בעונה הקודמת עם המהפך ההזוי והבלתי נתפס אחרי פיגור 2-0 שכולו 7-0 במחצית. לעומת הברידג’ הארור בו לא ננצח גם אם צ’לסי לא תעלה לשחק, על האתיחאד אני אומר Bring it on bitches.

לא רק המסריחים בפורמה טובה. מאז המשחק הגועלי ההוא מול ווסטהאם, ניצחנו את ניוקאסל במהפך נפלא, קיבלנו שוויון בדקה האחרונה באצטדיון הכי קשה עבורנו, וניצחנו את אברטון ואת בורנמות’ עם מהפכים נוספים. אנחנו עדיין במקום השמיני והלא מחמיא בעליל, הכדורגל עדיין בינוני, אבל הקבוצה הזו לפחות מתחפשת מדי פעם למנצ’סטר יונייטד.

מי שכן מציג יכולת נפלאה הוא איש הקרח אנתוני מרסיאל. ממליץ לכולם לראות את החגיגות שלו בגול של מאטה בטורינו. הצרפתי הוא הכוח ההתקפי העיקרי שלנו, כשאלכסיס עושה המון עבודה שחורה אבל לא מצליח לכבוש, לוקאקו שכח שרשתות יכולות לזוז גם כשהוא שד אדום אמיתי ולא מתחזה בבלגיה, ראשפורד מחמיץ את עצמו לדעת (שזאוס יסלח לך על ההחמצה בטורינו מרכוס), וכולנו מקווים שלא נראה את פלאייני חלוץ הערב. בלי לחץ מרסיאל, סך הכל כל התקוות של כמה מאות מיליונים מונחות על כתפיך.
שחקנים נוספים שראוי לציין הם חברי הקליקה הספרדית. אל השוערות כמובן ידרש להציל אותנו מתבוסה עם ההגנה המחפירה שלנו (מקום 3 בפרמייר ליג. מהסוף). קפטן הררה (מינוי שלי) יצטרך להדליק לשחקנים את האש בעיניים ולהוביל את הלחץ על המגרש. חואן מאטה, שלא ברור אם יפתח עקב חוסר התועלת שלו במשחק מתפרצות, יכבוש בבעיטה חופשית אם צריך, ואת החכמה שלו אי אפשר להחליף.

הרכב צפוי:
דה חאה
יאנג סמולינג לינדלוף שואו
מאטיץ’ הררה פוגבה
מרסיאל אלכסיס מאטה

הרכב צפוי לתכולים:
פפ גווארדיולה

יאללה מלחמה.

Who would win?
ההתקפה+ההגנה+הקישור המפחידיםבליגה vs אלת המזל + קורות ומשקופים + קינג דיוויד בשער

התשובה פשוטה:
יחסי כוחות נטו אנחנו יורדים למחצית בפיגור 5, אם נינצל מ3 גולים יש סיכוי טוב מאוד לתיקו ואף עוד מהפך על הפרצוף של האבודאבים הנוכלים.

אם אני אד וודוורד אני מהר חותם הסכם חסות עם דר שפיגל ושם לוגו ענק שלהם על החולצה. להזכיר לסיטי שאנחנו יודעים מאיפה משתין הדג.

פוגבה שנפצע באימון בשישי לא ישחק, פלאיני במקומו.
נראה אם זה יהיה התירוץ או לשם הגדלת הסנסציה.

טוב, עלינו השלום.

יש גבול לכל תעלול, אפילו לאלה של ז’וזה שהצליח לכסות יפה בחודש האחרון על העובדה שהוא בנה קבוצה שבינונית זו מחמאה בשבילה

כל כך כל כך מביך. אני רוצה להתחבא מתחת לשולחן ולא לצאת. נראה שהיום שיחקו אלופת אנגליה ואפרוחי חדרה ב’. ולא קבוצת הכדורגל, המקהלה.

לי יש פטנט במפגשים מהסוג הזה, אני לא צופה בהם. יונייטד כל כך גרועה וכשאני רואה איך סיטי מתעללת בנו אני ממש סובל, כשאני לא צופה במשחק אני מקבל את זה די בקלות.