סוף סוף!
ניצחון מצוין שלנו באחד מהמוקשים הגדולים בספרד.
סוף סוף ראינו קבוצה מסודרת,מאורגנת שיודעת מה היא רוצה לעשות ומה היכולות שלה,עם סולארי המשחק שלנו הרבה יותר ישיר,היו כמה התקפות של הנעת כדור בנגיעה-שתיים כשסלטה לחצו גבוה וזה נראה מצוין.
גם הגנתית זה נראה הרבה יותר טוב פתאום לא כל התקפה של היריבה מסתיימת באיום לשער,שאפו לסולארי בינתיים הקבוצה תחתיו נראית טוב והולכת בכיוון נכון.
סולארי עדיין לא השיג שום דבר כמובן אבל אחרי 4 משחקים אפשר להגיד שפיטורי לופטגי מוצדקים והיה אפשר להוציא מהסגל המוגבל הזה יותר מהכלום שהוא הוציא ממנו.
לגבי השחקנים:
איפה הייתם עד עכשיו?!
פתאום מודריץ׳ משחק לעומק ומבשל,קרוס מאיים על השער (החמצה מזעזעת),ראמוס במוד של חצי גמר אלופות ובנזמה בהצגה של פעם בעשור.
אני לא יודע אם לייחס את השיפור ביכולת לשינוי טקטי או לשינוי במצב רוח,בכל מקרה זה מבורך ונקווה לראות את זה יותר.
צלשים:
*רגילון עד הפציעה היה נהדר ויציב כהרגלו,כיף לראות אותו משחק עם ביטחון,שחקן מצוין.
*אודריוסולה במשחק גדול,הגנתית ובמיוחד התקפית עם פריצות נהדרות ולחץ גבוה סטייל קרבחאל.
*סבאיוס נכנס במקום קאסמירו ועדה את זה בצורה כמעט מושלמת,חוץ מכמה איבודי כדור מיותרים נתן משחק מצוין וקינח בשער,שיעשה את זה יותר,הוא יכול.
*סאנצז נכנס להופעת בכורה ועבר אותה בגדול עם כמה חילוצים מרשימים.
*ראמוס נתן משחק הגנתי באמת טוב,אבל הפאננקה הייתה מאוד מיותרת ויכלה לעלות לנו ביוקר,אבל הוא בחיים לא ישתנה כנראה.
*בנזמה היה הכי טוב על המגרש,בדרך כלל מחמיאים לו אחרי משחקים סבירים כי זה טוב ביחס ליכולת הרגילה,אבל אתמול הוא היה טוב ביחס לכל קנה מידה,כל מה שהוא עשה הצליח לו וזה היה נראה כאילו זה מישהו אחר לכמה דקות,דריבלים מדהימים,מסירות טובות וחדות,תנועה נהדרת,מדהים כמה שהשחקן הזה הפכפך,תופעה לא ברורה.
טרשים:
*לוקאס ואסקז-הוא נלחם ונתן את הכל כדי שנצא עם 3 נק׳,אבל גם אם אני הייתי על המגרש הייתי נלחם ככה ולי אף אחד לא חשב לתת לשחק בהרכב של אלופת אירופה,שחקן חלש כל כך,כל פעולה התקפית מסתיימת באיבוד כדור,בזבוז של מקום על המגרש.
*בייל-נעלם לפרקים ארוכים מידי ולא היה מדויק,אני אעשה לו הנחה כי אני די בטוח שהוא שיחק פצוע מחצית שלמה.
-אחרי הרבה מאוד זמן חזרתי להתרגש ולהגיב למתרחש כשאני צופה במשחק של ריאל,ורק על זה מגיע לסולארי לפחות לסיים את העונה.