מחזור 12: 3:1 ביתי בדרבי מול אספניול (אולמו 2X, ראפיניה)

ההרגשה שלי שאין לך מה להיות מודאג, לדעתי פליק קיבל זאפטה.

פורט במקום קונדה. מעניין אם יש פה גם שיקול טקטי.
אם אספניול תבוא להתבנקר היום אז הוא יכול להוסיף, אבל הוא צריך להוכיח.

לא נראה לי שיש אספקט בו פורט עדיף על קונדה.
קונדה פשוט אחד השחקנים שקיבל הכי פחות מנוחה מאז תחילת העונה.

עד כה בהרכבים צולעים בלי אופציות מהספסל היה קשה לוותר עליו, עכשיו סוף סוף זה יותר סביר.

פורט עולה עליו טכנית. קרוסים, מסירות, בעיטות מרחוק.
זה ה-פורט-ה שלו. סטגדיש.

חחחחחחחח

חייב לומר שבשקט בשקט קונדה נהיה סבבה לגמריי גם באספקטיים התקפיים. השיתוף פעולה שלו על הקו עם לאמין הוא אחלה.

זוכרים את זה?

כן כן, בישול גדול של לאמין. אחלה.

אבל מאיפה הקסאדו הזה הגיע???

מי שעקב אחרי ברנאל וקסאדו אם אני לא טועה אמרו פה שברנאל היה נחשב יותר טוב זה נכון?

גם פרים.
מודה שחשבתי שלא ייצא מקאסדו שחקן של הקבוצה הראשונה.

שמח לאכול את הכובע

עד כה - טיול צפרות ברחובות קטלוניה עם תת מקלע.

למה צריך שש דקות תוספת זמן במחצית במשחק כזה…

קסאדו אמור להיות פחות טוב מברנאל זה מדהים. אין לי מילים.

מה שקורה עם לאמין ימאל זה מופרך/מופרע ברמות אחרות. הילד הזה חיית כדורגל.
איכות יצירת מצבים ברמות הכי גבוהות.

אולמו ממשיך מאיפה שעצר. להזכיר לנו שהוא שווה כל אגורה.

מחצית ראשונה טובה, ופורייה, הצדיקה את ירידת (או שמא “צלילת”) המתח הענקית בשנייה. כל עוד זה רק בגלל התוצאות הקודמות, היתרון הגדול, ואיזושהי הנחייה מלמעלה להוריד את הרגל מהגז כדי לנוח - זה בסדר גמור.

משחק נקסט קלאסי, ובכל זאת כמה נקודות -

1. אם פאטי מקבל 10 דקות במשחק כזה, ופאו ויקטור גם את זה לא, כנראה שפליק באמת לא סופר אף אחד בהתקפה חוץ מאת השלישייה המובילה (ואולי פראן, משום מה). זה עוד יתנקם בנו.
  2. אולמו זה משהו מיוחד. זו התוספת לאמצע המגרש שלא ידעתי כמה שאנחנו צריכים.
  3. לא לגמרי הבנתי למה קונדה החליף את פורט, ולא את קובארסי/איניגו. הילד היה נראה גמור בסיום.
  4. ובכלל, עושה רושם שפליק מאמין לא מעט במנוחה תוך כדי משחק. או שהוא ממש ממש מאמין בכשירות של פדרי, לאמין, לבנדובסקי והבלמים.
  5. אאא"פ היה חלש בדקות שקיבל, ובכלל נראה שהוא עדיין לא מוצא את עצמו תחת פליק. אזהרה ראשונה לגרמני.
  6. מארק קסאדו.

הלאה לכוכב האדום.

מארק קסאדו., אם בהתחלת השנה הייתי אומר לכם שהוא בדרך לנבחרת השנה של הלה ליגה הייתם שולחים אותי לכלא…

הבאסה שהשער של פאטי נפסל.

כשלא מתאמנים כאילו אנחנו בעונת פרישה בקטאר, אז כנראה שלא מעט מהשחקנים שלנו יכולים להחזיק מעמד יותר ממה שאנחנו רגילים.

מעניין מה הוא מתכנן ליום רביעי.

כבשנו השנה יותר שערים מאתלטי וריאל ביחד. (40)

וזה שחולית ההתקפה שלנו בנויה משתי שחקנים שרוב מוחלט של אוהדים פה היו מוכנים למכור אותם למרבה במחיר …

וזה רק בלה ליגה…

פליק: ״אמרתי לשחקנים שאני בסדר עם הריפיון במחצית השנייה בגלל שהם עשו ריצה מרשימה עד כה. ביום רביעי הם נדרשים לעוד מאמץ״.

נו בסדר מה אתה משווה, אנחנו עם משחק חסר.

חכה חכה איך נתפוצץ על ולנסיה במשחק ההשלמה
.
.
.

פליק עושה להם את התרגיל הכי ישן בספר של מדריכי הכושר: " נו, תן עוד אחד אחרון, אחד אחרון, נו, עוד אחד, הפעם באמת אחרון".

פורט עשה כמה שגיאות קשות במחצית השניה. עברו אותו כאילו לא קיים, מסר כמה פעמים ישר ליריב.

מבול של שערים.
שיט, לא יפה.