איזה בישול של אסנסיו!! שער גדול של ג׳וד שנראה מצוין מההתחלה.
שזה די מפתיע בהתייחס לעובדה שהיום פעם ראשונה הוא פותח בעמדה האהובה עליו
שם מבטיח, ראול.
ונראה לי שזה כבר ברור שבלינגהאם חלוץ טוב יותר מאמבפה…
מהתגובה והתנועה על המגרש זה נראה כמו צולבת. הפעם בברך ימין. אם אני לא טועה פעם קודמת זה בשמאל.
האם בערוץ one ציטטו אותך עכשיו או שאני מדמיין ?
מקווה בשביל מיליטאו שזאת לא צולבת קדמית.
שם פחות מבטיח,אסנסיו.
אני מקווה שלא רק שנשמור על היתרון והנקודות אלא נוסיף עוד שער או שניים כי באמת מגיע לנו לשם שינוי ונדיר שאני כותב את זה. מצד אחד הכל הולך נגדנו ומצד שני קודם כל צריך לבדוק גם מה קורה עם אנטוניו פינטוס, יותר מדי פציעות העונה וזה לא רק עומס או חוסר מזל 23 פציעות וחלקן קשות ואני מניח שזה כולל את קדם העונה ועדיין - מטורף. אני גם לא זוכר מעולם שיקול כזה שחשבו שלוקאס ואסקס ייצא ונשחק עד לסוף המחצית - כשברור שיש תוספת זמן ארוכה - בפחות שחקן כדי לא לבזבז פעימה. ואם במקום ה-0:2 שהיה קצת מקרי אוססונה הייתה עושה 1:1 אז מה?. לפני המשחק כתבתי שיש לנו ספסל ארוך ופתאום זה לא ממש מרגיש ככה.
בכל זאת מעדיף לדבר על כדורגל - את המחויבות הזו, הפתיחה הנחושה הזו שלא היה בה יותר מדי כדורגל אבל כן הרבה קרנות ומוטיבציה - היינו צריכים לקבל כבר אחרי חודש אחד של העונה. זה מאוחר מדי ומעט מדי, מצטער. חיכיתי לתגובה כזו נגד מילאן למשל, לא נגד קבוצה בלי מאמן שהוא מכוון הוראות ביציע בגלל משהו שגדול מכדורגל. קיליאן אמבפה עדיין בועט ונבלם ונבלם ונבלם.
כמה חיכינו לצ’יפ כזה של ג’וד בלינגהאם, תנועה חכמה לעומק, סיומת כמו בעונה שעברה, אני מקווה שזה ישחרר אותו עכשיו לחלוטין. גם ויניסיוס עם שער יפה, רק חבל שהוא אף פעם לא מוסר לפראן גארסיה. בצד ימין ברהים דיאס כן יכול להיות מסוכן וכן מאזן את משחק האגפים שלנו וגם הוא לא מקבל מספיק כדורים. רודריגו דווקא פתח טוב את המשחק אבל את ברהים אני תמיד שמח לראות.
ראול - עם שם כזה מה כבר אפשר להגיד למרות שיש ראול גארסיה. הקהל צמא לשחקנים צעירים. לא חושב שיכול להיות גרוע מחסוס ואייחו והכדור הארוך שלו זו ברכה - גם אנטוניו רודיגר היה גאה. הוא היה צריך להיות בסגל הרבה קודם לכן וגם חסוס פורטה. ועדיין הפציעה הזו עם כמה שאני חושב שאדר מיליטאו בלם לא מספיק טוב ולא אחראי וזורע פאניקה - זה קנס כי אין בלמים וסרחיו ראמוס לא יחזור. גם אם אסנסיו יהיה שחקן סגל קבוע זה מעט מדי. היום זה טסט טוב נגד אנטה בודימיר בכדורי הגובה. עוד מוקדם לדעת שזה יצליח אבל קרלו אנצ’לוטי כמו תמיד ככה בגלל פציעות ובפוקס אז כביכול מסתדר לו והוא עושה משהו טוב. מזכיר את העונה שעברה שלולא דויד אלאבה נפצע אז אנטוניו רודיגר לא היה משחק ולולא אדר מיליטאו נפצע לא היה משחק הקפטן נאצ’ו - אולי תחזור נאצ’ו? חייבים לא בלם אחד אלא שניים, אבל שמישהו יראה שאכפת לו.
הייתי בהלם כאשר לוקאס ואסקס חטף כדור וניצח שחקן באחד על אחד ועוד את בריאן סראגוסה שבכושר טוב, כבר שכחתי שלוקאס מסוגל לעשות משהו מועיל בהגנה.
הפציעות האלה עשויות להיות לטובתנו.
ברגע שרודריגו ומיליטיאו יצאו, היה ברור שנשחק טוב יותר. סוף סוף ההרכב מאוזן עם ברהים בצד. חשבתי שאסנסיו ייכנס להיות בלם שמאל ורודיגר יחזור לעמדתו המקורית, ואז ההרכב שלנו יהיה אידיאלי וגם בלי מאמן נשחק טוב יותר. בדיעבד רודיגר נשאר כבלם שמאל ואסנסיו פתח בסערה.
הפציעה של ואסקז מבאסת אבל גורמת לי להאמין שהיא תחייב את ההנהלה להבין שרכש בינואר הוא חובה כך שגם מזה אולי נצא נשכרים.
סה״כ לדעתי המחצית עשויה לעשות לנו טוב להמשך העונה כולה, במיוחד אם יפסיקו להאמין במיליטאו והצולבות שלו.
נ.ב פדה לא יעזוב את העמדה הזאת עד סוף העונה.
הפציעה של מיליטאו היא חיזוק לקבוצה.
אני חושב שאפשר להגיד די בביטחון, שהחל מהיום הילד הזה, שנראה בלם לא רע, בטוח טוב יותר מוואייחו, יראה דשא אך ורק אם ירשם לtour bernabeu. לפחות כל עוד אנצ’לוטי מאמן. חבל.
יש מצב, שלחתי הודעה גם לאנשים בוואן. בכל מקרה עדיף לחכות ל mri והודעה רשמית, אבל לפי המנגנון והתגובה זה נראה רע.
מודריץ’ נכנס. פדה יהיה מגן ימני?
הנה אנצ’לוטי מנסה להרוס בכח…
מודריץ’ נכנס, פדה מגן ?
אני כבר ירדתי מהרעיון כי פדה קשר ענק.
בדיוק מה שרציתי להגיד,מיליטאו ורודיגר ביחד זה לא זה,ואסקז כמגן זה ממש לא זה,רודריגו כרגע פחות טוב ומאזן מבראהים ואולי גם נזכה לראות ככה את גולר ואנדריק.
האם הפציעות שוב יצילו את אנצלוטי?
כרגע הכי מצפה לגול של אמבפה ולא מפנדל.
אני כבר רואה את הכותרות בינואר: החיזוק של חלון העברות: החזרה של אלאבה"
יש לנו אחלה קישור כשמשחקים עם 3 באמצע וכשלא צריך לעשות בייביסיטר על המגן הימני.
רודיגר מעולה גם בשמאל כשיש לידו בלם טוב.
קמא 4 רמות מעל צ’ואמני.
התקפה מתפרצת של ריאל בראהים מקבל את הכדור ליד הרחבה קמאבינגה כבר לידו ופדה עושה תנועה לעומק, בראהים מאבד את הכדור ואוסאסונה יוצאת למתפרצת ואז משום מקום פדה וקמאבינגה כבר בהגנה מחכים לחלוץ
הפתרון שמצא אנצ’לוטי הוא לנסות להבקיע שערים?