מחזור 13: בקושי 2:2 אצל אלצ'ה, הפער נקודה| כבשו: האוסן ובלינגהאם

מודה שאני מתחיל לחשוד שהבעיה בי.

לא רואה מגולר שום דבר, קצת מספרים מנופחים מכמה משחקים בודדים בתחילה העונה וזהו.

הסיבה היחידה שאנחנו עדיין רלוונטים בליגה זה קורטואה.

אי אפשר להתמקד ביכולת (הירודה) של גולר כשכל הקבוצה לא משחקת. הוא דווקא בין היותר מעוקבים ומנסה.

מנסה זה יפה אבל עם מנסה לא הולכים למכולת

אני בהלם שלא היה אף חילוף במחצית, ממה הוא מרוצה בדיוק צ’אבי אלונסו? קרלו אנצ’לוטי היה חוטף על דבר כזה לא מעט כאן. הוא מהמאמנים שמבצעים את החילופים המינימליסטיים והמאוחרים בליגה אבל הפעם יש שחקן שברור שצריך להיכנס. לא ‘פשרה’ כמו ברהים דיאס או משהו כזה. רודריגו לא ייתן גול גם אם החיים שלו תלויים בזה, תמיד מוציא את השוער שממול גדול. בועט לפינה שלו.

השחקנים ימשיכו בקצב האיטי שלהם למעט קיליאן אמבפה שרץ ויזכרו בדקה ה-80 להתחיל ללחוץ ולא בטוח שזה יספיק.

הנה בבקשה ה-1:0 איזה אפסים אנחנו. לא מפתיע. שני לבנים-ירוקים מוקפים באיזה שישה כחולים, טרנט לא יעשה את העוד חצי מטר בהגנה, נרדם. תודה רבה צ’אבי אלונסו. עכשיו הוא מכניס אותו. אלוף העולם. קבוצה מתה שלא אוהבת לשחק כדורגל. ואנחנו גם אחרי החילופים עם שניים וחצי שחקני התקפה.

שער הזה על אלונסו, היתה לו אפשרות לתקן במחצית, התעקש לא לשנות.

כל הקטע של אלונסו עם ויניסיוס קצת מביך

לראות את גארסיה רץ בצד שמאל של התקפת ריאל מדריד זה ביזיון.

אלונסו ממשיך עם החלטות הזויות, כל המשחק שלנו מסתמך על שחקנים אינדובידואלים.

סבאיוס היה החוליה החלשה.

טעויות עם הכדור וטעויות ללא הכדור. נראה ממש לא ברמה.

הייתי אומר פשוט כמו הקבוצה של בניטז האגדי

קשה לנו נגד קבוצות לוחצות, קשה לנו נגד קבוצות שמגנות על קו ה 16, קשה לנו מול קבוצות שמרביצות ולא נותנות לשחק, קשה לנו נגד הגדולות. ככה אי אפשר לקחת תארים.

כנראה שהסגל הכי טוב בעולם לא מספיק…

זידאן אמר שהוא עוד מעט חוזר לאמן, עוד יש תקווה…

קשה לנו לשחק כדורגל. ריאל מדריד מתקשה לשחק כדורגל. דאבל-פס או משהו מהיר ומעניין, מפתיע - נראה מסובך. כשריאל מדריד משחקת כדורגל זה נראה כמו משוואה עם שלושה נעלמים ושלא יקרה כלום לעולם. כשברצלונה משחקת כדורגל זה נראה בידור, קל, וכיפי.

כדי לשחק כיפי וטוב אנחנו צריכים שני שחקני התקפה ועוד שחקן קישור, כרגע הסגל שלנו פשוט לא מספיק טוב.

מעמדה של אחד מול אחד מול השוער ויני אפילו לא מוציא מצב

כנראה שגם במגרש הקשה הזה לא ננצח, אבל גם אם ריאל תנצח פה 5:1, הקבוצה בבעיה קשה.

לא יודע אם זה כושר, חשק או סגל חלש, כבר אי אפשר להסתיר את הבעיה

מה שעצוב הוא שאנחנו בפיגור ואף שחקן אצלנו לא רץ, לא לוחץ, פשוט הכל סטטי, פשוט עצוב.

בחיי שאם המאמן בניטז אני משוכנע שמדובר במרד של שחקנים על מנת להעיף אותו.

טרנט בהופעה חושך, אני כמעט מרחם עליו.

דושאן ולאחוביץ מסיים חוזה, הוא תפור לקבוצה.

עם איך שאנחנו נראים במשחקים האחרונים, הייתי אומר יותר שאייל משומר תפור לקבוצה