אנחנו משחקים ב10 הדקות האחרונות מול קבוצה גמורה. כמה חבל על הגול הזה שספגנו, לא מתאים לטיבו
אלונסו עם הרכב בזיוני מוותר על האתלטיות ועל הכישרון העודף שלו כדי להוכיח שהקבוצה שלו מאומנת ומוכיח בדיוק ההפך, שהקבוצה שלו רחוקה ממאומנת ומאבד 2 נקודות יקרות.
ארנולד, כאילו שלא מספיק סבלתי ממנו בליברפול הוא הגיע לריאל.
אסנסיו, כנראה חותמת סופית שהוא לא לרמה הזאת.
אגב, קורטואה היה חייב לקחת את 2 השערים האלה.
בחיי שאני לא מבין מה אלונסו עושה, לא את ההרכבים, לא את החילופים, לא מבין איפה משחק הלחץ שלנו נעלם פתאום, הרבה דברים הזויים קורים.
לא הגיע לנו לצאת עם נקודות היום ואני כן חושב שויניסיוס עשה עבירה בשער השיוויון של בילינהגאם.
התמצית של המשחק שלנו הייתה במהלך האחרון, במקום לנסות לצאת להתקפה אחרונה קורטאה והויסן רבים על מי מוציא את הכדור…
זה הדבר הכי מוזר.
אני אוהב איך אתם מתעקשים להחזיר אותנו בכוח למאבק האליפות (לפחות עד המשחק שלנו מול הבכיינים של נגריירה) ואנשים לא מבינים למה אני קצת מדרידיסטה בלב ![]()
אינייאקי פנייה באקט ספורטיבי די יוצא דופן במציאות של היום אומר עכשיו בראיון שזה מהלך רגיל של כדורגל ולא הייתה עבירה.
בסוף הגענו למספיק מצבים בהתקפה אחרי כל החילופים וכצפוי ב99 אחוז ממשחקי החוץ אתה לא יכול לספוג 2 שערים ולצפות לצאת עם 3 הנקודות.
יש לנו הרבה ביקורת על המשחק שלנו עוד מלפני השער הראשון שלהם ובצדק. משחק לא מספיק מחויב, מאוד לא מדויק וחסר דחיפות. מרגע החילופים המשחק התהפך והצלחנו להעביר את המשחק לחצי שלהם.
- טרנט במשחק גרוע בהגנה אבל מעולה בהתקפה עם המון כדורים מסוכנים - גם השערים הגיעו אחרי הרמות שלו.
- בלינגהאם בעוד משחק חלש אחרי המשחקים האחרונים מסיים איכשהו עם שער ובישול.
- אסנסיו דווקא במשחק טוב לדעתי, היחיד שתפקד בהגנה.
משברון דווקא אחרי הקלאסיקו
לא רציני להעלות את טרנט על המוקד.הוא לא רך מהאוסן וסבאיוס ובניגוד אליהם הוא יצר משהו. כבשנו שני שערים מנייחים שלו- משהו שבקושי קרה לפני כן. הוא השחקן היחיד בסגל מלבד גולר שיכול להכניס כדור חד לגול. מצידי שפדה יהיה הבייביסיטר שלו.
בכל מקרה, אם להיות אופטימי- מהרגע שגונזאלו נכנס הגענו לרחבה של אלצ’ה בקלות שלא הייתה העונה, והוא עוד היה גרוע.
את רודריגו וסבאיוס הייתי זורק לפריזר עד שהקבוצה תיכנס למומנטום, הם אפסים מוחלטים. פראן לדעתי היה לא רע, אבל בלי 9 אין לו מה להציע ולכן זה קצת מפתיע שאלונסו פתח איתו. כל מה שהוא יודע זה לרוץ ולהעביר כדורי רוחב.
חסר היה סנטימטר שגונזלו שם את השלישי וכולנו מדברים על אופי וגול של אליפות. שורה תחתונה, התוצאות מתחילות להתיישר עם היכולת מתחילת העונה. אנחנו בינוניים מינוס מתחילת העונה ולמעט ולנסיה כמעט כל הניצחונות קשים. ההבדל עכשיו זה ירידה מסוימת ביכולת של אמבפה והמזל שלא הולך איתנו.
לדעתי מהות העניין זה חדר הלבשה מבולבל, חלק עם אלונסו, חלק עוברים רגרסיה וחוזרים למה שמכירים, חוסר השיטה של אנצ’לוטי
לצאת מדיכאון| שבועיים היינו אבודים בפגרה וכל כך חיכינו שריאל מדריד תחזור וזה מה שאנחנו מקבלים. פעם ראשונה שאני רוצה לומר שצ’אבי אלונסו לא שולט בנעשה ויש כאוס, ההרכב שלו היה בושה וחרפה, זרק לפח מחצית. ככה ממש אין סיכוי לקחת אליפות ואני לא רוצה להיות נביא זעם. אולי במחזור הזה הגלגל הסתובב לברצלונה.
באמת שניסיתי לשמור על קור רוח וחיכיתי 20-25 דקות לראות לאן הרוח נושבת ואולי אני מפספס משהו. אז לא. הקבוצה ברגרסיה מטורפת, ממש רוורס מסוכן. אין משחק לחץ, אין תשוקה, אין חשק, אין מהלכים.
לא אצליח לעולם להבין את הפואנטה מאחורי ההרכב, כאילו משחקים נגד באיירן מינכן. ההתקפה שלנו בכושר מזעזע ותקועה אז הפיתרון זה לספסל את ויניסיוס ג’וניור? ועוד בשביל רודריגו הכבוי שלא יגדל שיניים ולא יבקיע גם אם החיים שלו תלויים בזה? בשביל מה צריך את פראן גארסיה בכנף שמאל. צד ימין שלנו באבטלה עונה סמויה אז עכשיו כדי לאזן גם צד שמאל לא יעשה כלום?
אלצ’ה קבוצה חביבה אבל האריות האלה לא ניצחו מאז ספטמבר, רק אומר. אי אפשר בכל משחק חוץ לאבד נקודות. איפה הרעב אחרי המשחקים האחרונים? זה צחוק הגורל שאלבארו רודריגס מבקיע נגדנו ועוד בשער של סלאלום שלא עשה גם בימיו בקסטיליה ולא נניח שער בנגיחה.
אם אלונסו היה מתקן במחצית אז עוד ניחא אבל הוא חיכה לספיגת השער וזה פשוט מייאש, מה הוא עושה לעזאזל? העיתונים יחגגו עליו מחר ואולי עכשיו מתחילים תוכנית מקדימה לזה באל צ’ירינגיטו. גם לפתוח עם חלוץ אמיתי כמו גונסאלו גארסיה היה יכול להיות שינוי למשל.
קשה לנו לשחק כדורגל. נגד כל יריבה. מול קו הגנה נמוך או מול קבוצה שלוחצת, מול עולה חדשה או מול קבוצת צמרת. דאבל-פס או משהו מהיר ומעניין, מפתיע - נראה מסובך. כשריאל מדריד משחקת כדורגל זה נראה כמו משוואה עם שלושה נעלמים ושלא יקרה כלום לעולם. כשברצלונה משחקת כדורגל זה נראה בידור, קל, וכיפי. ברצלונה עלתה אש בקאמפ נואו ביום שבת וחגגה, ואצל ריאל מדריד החגיגה נגמרת. שום דבר לא עובד.
שלושה משחקים חלשים בזה אחר זה, תיקו שהוא ממש כמו הפסד וגם היתרון נקודה הזה לא שווה כלום. אני לא חושב שהיינו ראויים לנקודה גם אם ה-XG מראה אחרת.
ג’וד בלינגהאם עם תצוגת נפל באמת, ויניסיוס היה חלש בדקות ששיחק - שוב פעם במקום לבעוט בפס לרחוק או לפחות מהר - הוא שוב מכדרר ובורח הצידה ונבלם בפעם האלף. קיליאן אמבפה בתקופה שעכשיו לא נכנס לו ולא מנסה מספיק לבד.
לטרנט יש את הפס המעולה הזה, אין ספק, הוא מוסיף לנו. אבל הוא עדיין מאוד איטי ובהגנה לא עושה את החצי מטר הנוסף או לא מסתכל לאחור, הגול עליו. גם טיבו האמת לא אמור לספוג את שני השערים האלה.
אגב אפשר לומר שאני ממורמר כי עבר עליי יום נורא, כי נשארתי ער עד 12 בלילה בשביל הדבר העלוב הזה. אבל השער שלנו היה צריך להיפסל. ויניסיוס נוגע באיניאקי פנייה אין מה לעשות, גם אם זה לא בכוונה. הזוי לחלוטין.
זוכרים את ברצלונה מנצחת 2:3 בלבאנטה ברגע האחרון למשל? גם לנו היה היום זמן לגרד ניצחון אבל לא הצלחנו. קשה לחשוב שגונסאלו יבקיע ברגע שצריך אותו אם הוא לא משחק אף פעם לפניכן.
אין היגיון בלשים שחקן בפריזר מתחילת העונה ואז לזרוק אותו לדשא להציל את המולדת, אני לא מצפה להרבה מגרסיה, כשייקבל יותר דקות נוכל לדבר עליו.
אני חושב פשוט שהשחקנים ניצחו את אלונסו, האנשים האלה לא רוצים לרוץ ולא רוצים להתעייף במשחק לחץ ואלונסו פשוט ויתר על זה…
אני אישית אוהב את אלונסו ומאמין שהוא מאמן מצויין אבל אם הוא לא יקבל את הגיבוי לשחק בדרך שלו הוא לא יצליח בריאל וחבל..
כשאנחנו עם הכדור זה פשוט מביך. אין לנו מושג מה לעשות איתו, שום רעיון, השחקנים כל פעם מנסים לאלתר משהו אחר וזה פשוט לא עובד. גם בניצחונות בתחילת העונה זה היה ברור שמתישהו נתחיל לאבד נקודות, לקבוצה אין דרך ברורה איך להבקיע שערים ולשחק כדורגל. אז כן, היום שוב פעם הבקענו כי בדרך כלל אנחנו נבקיע, אבל בסך הכל לא היינו מפחידים והשערים היו מקריים מאוד ונוצרו מכאוס.
המצב בהגנה גם מטריד. אמנם לא היינו עם מיליטאו וטשואמני, אבל זה תירוץ עלוב.
הרבה עבודה יש לאלונסו, אבל בינתיים אני מתקשה לראות מה הוא מנסה לעשות. הרגיש לי שבתחילת העונה היה לנו קו יותר ברור, מאז הוא עשה כמה שינויים וכרגע אני בכלל לא מבין מה קורה על הדשא.
יש בי תקווה שיום אחד נשחק כדורגל כמו שאלצ’ה שיחקה היום, יש בי תקווה שוניסיוס יצליח לעבור שחקן באחד על אחד, יש בי תקווה שנצליח לתת מסירות פשוטות ואהיה חזיר ואבקש דאבל פס בין מגן לשחקן אחר.
וברצינות, לאלונסו אין הרבה זמן לתקן את מה שהוא עושה במו ידיו. עוד שני משחקים או שלושה יתחילו כבר לחפש מחליף.
לראות את ריאל עולה למשחק מול אלצ’ה עם שני שחקני התקפה זה פתטי ברמות שלא ראיתי. עם 3 שחקנים קשה להבקיע אז מה בדיוק נעשה עם שניים.
אותו דבר לגבי קישור, שחקני הקישור לא מספיק חכמים או טובים כדי להחזיק קישור מול אף קבוצה, חבל להוסיף עוד ועוד קשרים כשאף אחר מהם לא מגיע לריבאונד כלשהו.
ההגנה עוד יותר זוועתית, לחץ בנפרד, לא מצליחים לחלץ כלום, אחרונים לכל כדור, מפסידים כל מאבק.
** לראות את ואלורדה, עאלק קפטן, נכנס טרי, משחק בשלומאליות ולקינוח נותן לאלבארו לרוץ כשהוא עושה ג’וגינג פשוט הטריף אותי. מה נהיה מהשחקן הזה? מאכזב מאוד
מסקנות שלי מהמשחק:
אלונסו איבד את החדר הלבשה והפעם הוא על הדרך גם השמיד את הבטחון של חלק מהשחקנים שפתחו בהרכב המוזר הזה.
הייתי מהתומכים הגדולים באלונסו, אבל ממשחק למשחק הוא נראה בפאניקה, מנסה להיות בקונטרול אבל יוצר כאוס בסגל.
לא הגיע מוכן לנהל חדר הלבשה כזה.
לפני הכל לפני הכדורגל להחזיר לשחקנים את החשק לשחק בשבילך, להחזיר אותם להיות יחידה אחת.
פשוט נראה רע
זה מאוד ברור, הפיתרון זה או לשחרר את 2 השחקנים הכי חשובים מאותם שחקנים שאיבד ולא משנה כמה הם טובים ולקבל קבוצה בריאה או להמשיך עם הסגל החולה.
התסריט הכי סביר זה שהשחקנים מנצחים במאבק הזה ואז תואם אנצ’לוטי חדש מגיע.
אני עצוב כרגע.
ויניסיוס ו…?
לא יודע, ולא משנה מי. גם אם זה בלינגהאם לדוגמא, אבל אני ממש לא יודע ולא עוקב אחרי כל הדיווחים האלה, מבחינתי לא משנה השמות של שני השחקנים האלה, ויני ברור שהוא אחד מהשניים כי עשה כל מה שהוא יכול כדי להפוך לחשוד העיקרי.
אחי איבד את כל החדר הלבשה…
ויני, פדה, בלינגהאם לא נראה מרוצה, כל הקבוצה נראים בלי חשק
חשבתי שיש לכם את הסגל הכי אובר סופר דופר שקיים. מה קרה?
רק אתמול קראתי פה שאתם לא יכולים לעשות יותר ממה שעשיתם. מוזר.
אותך צריך להאכיל בכפית, לא כועס עליך, רק מרחם, אז קבל -
יש לנו סגל מבחינת כישרון אחד הטובים בעולם אם לא הטוב ביותר, אבל כישרון ויכולת לא מספיק אם השחקנים לא מחוייבים ולא עושים מה שהמאמן מבקש, לכן לפעמים יש למכור כוכב או שניים כדי להשתלט על חדר ההלבשה, עדיף סגל קצת פחות טוב ומלוכד מאשר סגל מצויין ובעייתי, מקווה שאחרי ההסבר הממצא הזה שהבנת, אם עדיין לא אל תתבייש לשאול שוב, אסביר בסבלנות, מבטיח.
אכן, אבל ברגע שרואים שהמאמן מקבל גב וזרק איזה 2 כוכבים שהפריעו לו השאר מבינים שאין להם מה להתעסק ואם רוצים להישאר בריאל אז חייבים ליישר קו.
לא מכיר אישית את השחקנים, אבל לפי ההתרשמות השטחית שלי, פדה, ג’וד וגם אמבפה עצמו אינם מדאיגים אותי במיוחד מהבחינה הזאת.