מחזור 13: בקושי 2:2 אצל אלצ'ה, הפער נקודה| כבשו: האוסן ובלינגהאם

שמע ויני חמור זה ידוע
אבל להוציא אותו בקלאסיקו דקה 70 אחרי משחק טוב
זה מדליק אצלי נורת אזהרה בנוגע לאלונסו…
באופן כללי נראה שהקבוצה לא שמחה

קראתי ברפרוף(יש לי סף מסויים של כמה זמן אני משקיע ביחס לענייניות של הכותב, אצלך יותר ממשפט זה כבר הופך את הקריאה לעינוי), ואני רק אתן המלצה לפעם הבאה כדי לחדד את הנקודה שלך:

סלט אוכלים עם מזלג(לפעמים גם סכין) ולא עם כפית.

בא נרוץ קודם עם אותו הרכב 3 משחקים, shall we?

מקווה שאלונסו ינסה להרכיב את אמבפה-גארסיה-ויני כמו במחצית השנייה אתמול, נראה מעניין.

אישית הייתי רוצה את גם פדה ווינגבק וטרנט אינברטד, הגול הראשון אתמול לגמרי על האנגלי

למה בעצם?
הוא רץ המון באותו משחק, בעיקר ספרינטים. בכללי ב10 המשחקים הראשונים העונה צ’אבי תמיד החליף את הקיצוניים ראשונים (בעיקר כשמובילים, והחילופים הם לא בשביל שינוי מערך). כנראה שזה לא אישי, אלא עניין של עייפות/פציעות.

זה, בתוספת החזרת משחק הלחץ שהיה לנו, הם לגמרי הפתרונות לדעתי. קשה לשחק בלי 9.

מסכים. עשירית שניה יותר מוקדם שגרסיה יורד לרוחב אתמול, והיינו מדגישים את הנקודה הזאת יותר. היחיד עם אינסטינקטים של חלוץ בסגל וזה ניכר.

בגדול מסכים, אבל אלונסו זכאי מחמת הספק, לא ידוע לנו הסיבה האמיתית למה הוציא אותו.

פעם ראשונה שאני לא טס לפה לקרוא תגובות ולהתדיין אחרי משחק.

זה היה פשוט מופע דיכאון אחד גדול.

הקבוצה הגיעה לשיא בקלאסיקו. ומאז החילוף של ויני הכל פשוט התחבן.

הלחץ הגבוה שנתן תקווה בפתחילת העונה נעלם כלא היה. ההתקפה לא מצליחה לעשות שום דבר מסוכן.

ההגנה שעוד ניתלנו בה גם מפשלת. המשחק הזה רק המחיש לי כמה התקפות בספרד חלשות. ולמרות זה קיבלנו 2 ועוד מצבים של אלצ’ה.

באמת שההבדל המנטלי בלט בין הלכידות שלהם לפירוד אצלנו.

הדיווחים על ויני והחוזה רק מוסיפים לדיכאון אני באמת לשא רואה מוצא עם חדר הלבשה כזה. גם את האליפות שחשבתי שנגרד אני לא רואה איך ניקח/נהיה במירוץ בכלל.